|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spoznala sem tipa prek neta
21.7.2008 9:55:13   
Anonimen
Pred 2 dnevoma sem spoznala tipa po internetu na chatu, slučajo šla gor iz dolgčasa, napisal je svojo št. in ga poklicala. Čvekala sva eno uro, ful sva se ujela ima zelo lep glas in zanimiv človek je. Tudi on je rekel da imam zelo privlačen glas. Nato sva si pošiljala sms. In sms so zelo erotični. Mislite, da je kaj narobe, če bi želela v prihodnosti z njim resno zvezo? Ker me veliko stvari sprašuje in tudi pove. Pravi da išče ljubezen....
Videla pa se še nisva niti slikc izmenjala si še nisva...
Kaj sedaj-kaj se mu vrti v glavi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spoznala sem tipa prek neta
21.7.2008 10:03:21   
Anonimen
Pa še strast je bila zelo velika, ker je rekel da mu .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2008 10:30:17   
Anonimen
Da mu kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2008 10:42:42   
Anonimen
.....otrdeva..................................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2008 10:48:09   
ronja
Mah, ljudje se najdejo na **** načinov, zakaj bi bilo pa to kaj narobe. Nekateri se tudi na prvi noči "dol dajo", pa ostanejo skupaj. Je to verjetno bolj izjema kot pravilo, ampak se zgodi in če vama je obema pasalo, je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2008 11:02:49   
NATAŠI
meni za eno resno zvezo tole vse skupaj prehitro deluje.. po dveh dneh že kar na full erotični pogovori ... kaj pa vem no

in kaj se mu vrti po glavi: kaj se mu pa lahko drugega kot user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 21.7.2008 11:03:45 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2008 11:05:51   
KOLIBRI
Ja, pa niti videla se še nista in že razmišljaš o resni zvezi. user posted image user posted image user posted image

Morda ti pa fizično sploh ne bo privlačen.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2008 11:05:52   
Majuska
Jaz na tvojem mestu ne bi računala na resno zvezo. Ti si iskala nekoga zaradi dolgčasa, moški pa dejansko iščejo ženske zato, ker si želijo seksa. Redki so tisti, ki tega ne želijo. Premisli, če res želiš kaj več. Včasih je bolje, da se skušnjavi upremo user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2008 11:14:48   
Anonimen
Razlog je to, da sva si bila po razmišljanju zelo všeč in glas en drugega tudi zelo, zato je prišlo do teh besed. Seveda pa če bo prišlo do srečanja ne bom kar planila po njemu niti si tega ne želim takoj. Ker želim graditi na kvalitetni zvezi in človeka prvo spoznati. Ne vem pa kako bi on rad zadevo veljal. Pa saj se morava šele  videti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2008 12:06:35   
puncica
in kaj bi ti sploh rada zdej? user posted image Ja zmenjajta si slikci, al pa pejta na srečanje pa bosta vidla kje sta, ne vem no, tole cincanje,.... user posted image Midva sva se tud na netu spoznala ampak prej izmenjala slikce potem si dopisovala po mailu tud erotika je bla vmes user posted image in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu pa sva skupaj danes 8 let in imava 2 otroka.

Tako da po dveh pogovorih o resni zvezi je brez veze razmišljat, uživaj v trenutku in naredi korak naprej user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2008 13:15:09   
Anonimen
Puncica a kar takoj prvi dan potem sta že ali ne?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2008 15:04:27   
puncica
mah men sex ni bil nikol ovira če obema paše zakaj pa ne in ne vem zakaj bi bilo to narobe, je pa res da nisem takrat razmišljala o kaki resni vezi, pač sva se štekala in se mela cel dan fajn in dan zaključila v noč tako kot sva si oba želela in ja to je bilo na prvem zmenku.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2008 16:17:21   
PikicaStonoga
Resna zveza? samo po telefonskem pogovoru sodeč ne moreš vedet, če je to to ...Meni se je že tud kdaj zgodilo, da mi je bil glas ful simpatičen in tud tko sva se imela dost za zmenit in po telefonu sva se ujela - ko pa sva se dobila, ni blo kemije - al z ene al z druge strani in ni blo nič iz zvezeuser posted image  Tako da ...dobi se znjim, nikoli ne veš, kje te čaka prava ljubezen ...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2008 20:40:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jaz na tvojem mestu ne bi računala na resno zvezo. Ti si iskala nekoga zaradi dolgčasa, moški pa dejansko iščejo ženske zato, ker si želijo seksa. Redki so tisti, ki tega ne želijo. Premisli, če res želiš kaj več. Včasih je bolje, da se skušnjavi upremo user posted image

Jaz sem spoznala svojega dragega preko interneta. No, ampak niso bili po dveh dneh erotični pogovori v igri, ampak sva dva meseca klepetala povsem vsakdanje stvari, se hecala in ni bilo nobenih namigov na karkoli. Po dveh mesecih je prišel na obisk, sva čvekala in se imela super. Videvala sva se vsake dva dni in se imela vedno lepše in bolje.

Po kar precej časa sva šele prišla do bolj erotičnih stvari user posted image

Po 6 letih sva še vedno skupaj, imava dojenčka in se imamo fantastično user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2008 20:59:16   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu

user posted image user posted image Faci 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2008 21:06:16   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu

user posted image user posted image Faci 

..ja sej kaj se pa češ neki finga delat user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.7.2008 7:08:03   
PikicaStonoga
ko sem jaz mojga spoznala, sva tud planla prvo noč eden na drugega -  pa kaj!user posted image  Če je pa pasalo ...pa je mimo pet let, pa pedno skačeva eden po drugemu, celo tolk sva se naskakala, da bova dobila dojenčka :)user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2008 7:12:09   
Anonimen
midva sva se tut spoznala na internetu. sva se sam 2 dni dopisvala, pol pa se dobla in je bla kuj kemija, sva šla v kino in se tam že lizala ko bi bla že ne vem kok cajta skup. dol se sicer nisva dala kuj ampak po dobrmu mecu, ampak sva še vedno skupi pa je 8 let tega kar sva šla v kino :) pa 2 otroka mava, poročena, bajto in super lajf!: )

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?