Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 10:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še strast je bila zelo velika, ker je rekel da mu .....
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 10:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Da mu kaj?
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 10:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
.....otrdeva..................................
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 10:48:09
|
|
|
|
ronja
|
Mah, ljudje se najdejo na **** načinov, zakaj bi bilo pa to kaj narobe. Nekateri se tudi na prvi noči "dol dajo", pa ostanejo skupaj. Je to verjetno bolj izjema kot pravilo, ampak se zgodi in če vama je obema pasalo, je vse ok.
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 11:02:49
|
|
|
|
NATAŠI
|
meni za eno resno zvezo tole vse skupaj prehitro deluje.. po dveh dneh že kar na full erotični pogovori ... kaj pa vem no in kaj se mu vrti po glavi: kaj se mu pa lahko drugega kot
< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 21.7.2008 11:03:45 >
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 11:05:51
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Ja, pa niti videla se še nista in že razmišljaš o resni zvezi. Morda ti pa fizično sploh ne bo privlačen.
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 11:05:52
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz na tvojem mestu ne bi računala na resno zvezo. Ti si iskala nekoga zaradi dolgčasa, moški pa dejansko iščejo ženske zato, ker si želijo seksa. Redki so tisti, ki tega ne želijo. Premisli, če res želiš kaj več. Včasih je bolje, da se skušnjavi upremo
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 11:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Razlog je to, da sva si bila po razmišljanju zelo všeč in glas en drugega tudi zelo, zato je prišlo do teh besed. Seveda pa če bo prišlo do srečanja ne bom kar planila po njemu niti si tega ne želim takoj. Ker želim graditi na kvalitetni zvezi in človeka prvo spoznati. Ne vem pa kako bi on rad zadevo veljal. Pa saj se morava šele videti.
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 12:06:35
|
|
|
|
puncica
|
in kaj bi ti sploh rada zdej? Ja zmenjajta si slikci, al pa pejta na srečanje pa bosta vidla kje sta, ne vem no, tole cincanje,.... Midva sva se tud na netu spoznala ampak prej izmenjala slikce potem si dopisovala po mailu tud erotika je bla vmes in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu pa sva skupaj danes 8 let in imava 2 otroka. Tako da po dveh pogovorih o resni zvezi je brez veze razmišljat, uživaj v trenutku in naredi korak naprej
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 13:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Puncica a kar takoj prvi dan potem sta že ali ne?
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 15:04:27
|
|
|
|
puncica
|
mah men sex ni bil nikol ovira če obema paše zakaj pa ne in ne vem zakaj bi bilo to narobe, je pa res da nisem takrat razmišljala o kaki resni vezi, pač sva se štekala in se mela cel dan fajn in dan zaključila v noč tako kot sva si oba želela in ja to je bilo na prvem zmenku.
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 16:17:21
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Resna zveza? samo po telefonskem pogovoru sodeč ne moreš vedet, če je to to ...Meni se je že tud kdaj zgodilo, da mi je bil glas ful simpatičen in tud tko sva se imela dost za zmenit in po telefonu sva se ujela - ko pa sva se dobila, ni blo kemije - al z ene al z druge strani in ni blo nič iz zveze Tako da ...dobi se znjim, nikoli ne veš, kje te čaka prava ljubezen ...
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 20:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Jaz na tvojem mestu ne bi računala na resno zvezo. Ti si iskala nekoga zaradi dolgčasa, moški pa dejansko iščejo ženske zato, ker si želijo seksa. Redki so tisti, ki tega ne želijo. Premisli, če res želiš kaj več. Včasih je bolje, da se skušnjavi upremo Jaz sem spoznala svojega dragega preko interneta. No, ampak niso bili po dveh dneh erotični pogovori v igri, ampak sva dva meseca klepetala povsem vsakdanje stvari, se hecala in ni bilo nobenih namigov na karkoli. Po dveh mesecih je prišel na obisk, sva čvekala in se imela super. Videvala sva se vsake dva dni in se imela vedno lepše in bolje. Po kar precej časa sva šele prišla do bolj erotičnih stvari Po 6 letih sva še vedno skupaj, imava dojenčka in se imamo fantastično
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 20:59:16
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu Faci
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 21.7.2008 21:06:16
|
|
|
|
*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: puncica in prvič ko sva se vidla planla en po drugmu Faci ..ja sej kaj se pa češ neki finga delat
|
|
|
|
RE: Spoznala sem tipa prek neta 22.7.2008 7:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva se tut spoznala na internetu. sva se sam 2 dni dopisvala, pol pa se dobla in je bla kuj kemija, sva šla v kino in se tam že lizala ko bi bla že ne vem kok cajta skup. dol se sicer nisva dala kuj ampak po dobrmu mecu, ampak sva še vedno skupi pa je 8 let tega kar sva šla v kino :) pa 2 otroka mava, poročena, bajto in super lajf!: )
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?