|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spontani splav
25.3.2005 8:51:09   
Mikec
Prijateljica je imela spontani splav pa bi bilo lepo ce ji stojim ob strani, vendar o tej temi ne vem prav dosti, bi mi pomagale, zakaj nastopi, kdaj...
a je tega veliko?!?:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spontani splav
25.3.2005 8:58:55   
emaa
Na žalost preveč, je tudi forum prav na temo spontanih splavov. Je pa hudo, ko se ti svet podre. POvej ji, da si jo pripravljena poslušati in ko ji je hudo naj joka, bo prej prebolela in začela na novo pikico mislit. Najslabše so tiste fore, saj si še mlada, vsaj veš da otroke lahko maš, bla, bla. Men so kar zobje škrtat začel, ko sem take poslušala.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spontani splav
25.3.2005 11:33:29   
Vilma
Pred enim tednom sem bila v bolnici zaradi odščipa materničnega vratu. V sobi sem imel cimro, ki ji je plod odmrl, zato je morala na splav. Ona se je kar sama lepo potolažila in tudi sama verjamem, da je v tem veliko resnice.
Razložila mi je nekako takole: da je bilo sigurno kaj narobe kromosomsko - in da v takih primerih telo samo poskrbi, da izloči tak plod. Dodala je še, da raje nima otrok kot da bi imela prizadetega.
Mislim, da je pri spontanih splavih kromosomska nepravilnost en izmed glavnih vzrokov zakaj se to zgodi.
Mene bi to potolažilo, poskusi tudi ti pri svoji prijateljici.

:rozica:
Vilma

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spontani splav
25.3.2005 11:42:09   
Jančika_
No, da ti še tu naoišem, kar nisem tam pri drugi temi.

Ja, tega je veliko, ampk to zveš šele, ko si sam v taki situaciji, saj veliko žensk o tem sploh ne govori.Šele ko sama povem, da sem imela spontani splav, tudi druge povejo, da so šle skozi to.

Vsaka peta nosečnost se po statistiki konča s ss,nekateri pravijo, da še več, saj marsikatera ženska še sploh ne ve, da je noseča in pač misli, da je M malo zamudila in je krvavitev močnejša.

Tudi jaz sem se do neke mere potolažila s tem, da je bolje tako, kot da bi imela otročka, s katerim bi bilo kaj hudo narobe. Mogoče mi je lažje, ker že imam zdravega otročka in vem, da lahko zanosim in donosim. Ne vem, kako je, če se ti to zgodi v prvi nosečnosti.

No, moja prijateljica, ki je splavila v prvi nosečnosti, je reagirala približno tako kot jaz (in mi je bila tudi zato precej v oporo), zdaj pa ima tri mesece starega zdravega sinka.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spontani splav
25.3.2005 19:21:39   
Jančika_
Lej, tule se mi zdi fajn napisano:

http://www.marchofdimes.com/professionals/681_1192.asp

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spontani splav
25.3.2005 19:23:54   
Jančika_
No, tule pa je še boljše, posebej za tvoje vprašanje, ker je na koncu napisano, kako lahko pomagaš prijateljici.

http://www.womens-health.co.uk/miscarr.asp

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?