|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spontani postopek ETZ v Mb
23.9.2011 7:41:37   
lale
Dobro jutro nove nosečke in tiste, ki še bosteuser posted image  Je imela mogoče katera spontani postopek z zamrnjenčki v MB in si je morala doma delati ovulacijske teste? Prosim če mi lahko napišete, ob katerem času ste jih delale in kdaj ste javile da je nastopila ovulacija-ko se pojavita obe enaki črtici ali ko je črtica debelejša od testne. Anonimen mi je lepo razložila že pod mojo temo ovulacijski test, ampak bi še vseeno rada slišala kako izkušnjo, ki je vezana na etz.

Vas berem sproti in vam držim pesti za user posted image

p.s latka če bereš, javi kako sta ti in tvoj pingvinček user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.9.2011 13:42:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.9.2011 8:51:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SPONTANI POSTOPEK ETZ V MB
23.9.2011 8:55:53   
latka
lale, počutim se enako kot prej, torej brez posebnosti!Včasih imam občutek, kot da se bo vsak čas vlila M!Sem pa danes 11 dan po ETZ!

Veš mogoče, kdaj lahko greš spet eskimčke, če postopek s eskimčki slučajno ni uspešen?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2011 8:59:40   
lale
Hvala za odgovor user posted image  Si delala testeka s prvim jutranjim urinom, ali kasneje? Namreč sestra Marija je povedala, da naj test izvajam zjutraj. Vem, da če test delaš s prvim jutranjim urinom, ti lahko narobe pokaže, ker je urin preveč koncentriran.
Vespazijan je bil pri tebi etz uspešen?

Lep dan, pa še enkrat hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.9.2011 9:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2011 10:17:46   
lale
Kak lepo Vespazijan, vse čestitke user posted image . Ja pravijo sveži zarodki so bolj uspešnejši kot zamznjenčki. Bomo videli. Najprej moram teh 6 zamznjenčkov porabiti, pa potem v nov postopek. Prvi IVF pa žal nisem imela, oziroma ni bilo transferja zaradi hiperstimulacije user posted image . Pri tebi je uspel prvi IVF postopek?

Latka močno držim pesti zate, si delala že testek? Imam dober občutek glede tvojega pingvinčka, res mislim da bo user posted image . Ti si imela stimuliran postopek, tako da mislim, da moraš 3 mesece počakat, nisem pa sigurna. Pri spontanem pa lahko greš takoj, samo jaz nisem šla, bom šla novembra. Malo se sedaj relaksiram pa navijam za vas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.9.2011 11:12:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lale)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2011 11:45:37   
latka
Joj punce, zlate ste, da imate občutek, da mi je uspelo, jaz osebno ga imam vsak dan manj, ne vem zakaj, mogoče zato, ker nimam nekih posebih znakov!Tako sem že 2 dni slabe volje, vendar potihem upam na uspeh!!

Če ne uspe, bom res morala spet čakati 3 mesece na zamrznjenčke?user posted image Potem bom še slabše volje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.9.2011 12:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2011 15:41:43   
lale
ja Latka naredi test user posted image  Navijave za tebe user posted image Jaz sem rekla, da naslednjič najprej doma naredim test, pa če bo pozitiven, potem grem na krvnega drugače pa ne. Ker sem prejšnjič bila, pa smo štiri bile, pa vse so imele pozitiven test, samo jaz neuser posted image  Šla sem pa zato, ker nisem dobila perila. Potem pa sem bila zelo žalostna user posted image  Tako da naslednjič najprej test doma, pa potem na krvnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

kupovanje daril
Lelly28 RR

ali ste že začeli z nakupovanjem daril za decemberske praznike?

da (24%)

ne (76%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!