Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spominski album za čas pričakovanja 20.3.2012 11:15:58
|
|
|
|
amyZ
|
Pozdrav! Čeprav je ponudba spominskih albumov velika, sem se odločila ustvarjati sama. Predvsem zato, da bom lahko zajela še marsikatero stvar, ki drugače ni zajeta v že narejenih albumih. Bi pa rabila pomoč pri tem kaj vse naj bi še dodala v albumček. Gre se za to, da bo album samo za čas moje nosečnosti, kasneje po porodu pa bom izdelala drugega. Torej, kar sem že mislila dati v albumček je: -najino slikico in kratek opis (starost, velikost,...) -kratek opis kdaj sva se odločila za otročka (napisan v 1.osebi) -najino slikico, ko sva bila na izletu in še nisva vedela da sva noseča (kar bi omenila pod slikico) -sliko testerja -slikico prvega UZ in potem vsakega, ki še bo -družinsko drevo (tega ne vem ali naj ga dam bolj na začetek ali na konec) -kako sva povedala domačim -kako sem se počutila v različnih obdobjih (ker pač s hrano nimam nič problemov) -potem NS, kjer sva izvedela za spol -izbrana imena -materinska šola (kaj sem se naučila) -rast trebuščka (par slikic in opisov obsega in teže) -prvo mehurčkanje in brcika -kakšne situacije ki so se zgodile med nosečnostjo -potem bi dodala še slikico najinega kužga ki spi naslonjen na trebušček (spodaj pa napisano nekaj v stilu, ali to tako glasno bevska) -potem prva stvar, ki sva jo kupila (slikica) -slikica posteljice in lupinice (darilo od babic in dedkov) -moje želje, strahovi, pričakovanja... -vmes bi zapisala še kakšno pesem o nosečnosti, mamicah ali otročkih (eno od Pavčka, druge bom mogoče sestavila sama) Ali sem še kaj pozabila pa bi bilo vredno omeniti? In ja, iščem še naslov, nekaj izvirnega.
|
|
|
|
RE: Spominski album za čas pričakovanja 7.6.2012 19:59:26
|
|
|
|
poopsie95
|
Hej, z idejami ti ne morem pomagati, ker sem se tudi sama šele lotila tega, me pa zanima, kako boš to naredila... na kak papir, boš tiskala, pisala lastnoročno, dodajala kake slikice z neta, nalepke, risbice? Kako boš vse to zvezala?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?