|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spominska knjigica že v času nosečnosti
25.11.2005 10:47:25   
mala Tara
Lep pozdrav vsem,
zanima me kakšne knjigice ste vi imeli ali imate v času nosečnosti. Rada bi imela urejeno knjigico kamor bi lahko nalepila slikce z ultrazvoka, z nuhalne in zraven še kaj dopisala. Prosim svetujte in hvala vsem za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spominska knjigica že v času nosečnosti
25.11.2005 10:56:37   
tinkamiška
Jst mam knjigico z naslovom "To sem jaz" in sem z njo zelo zadovoljna. Jih je pa še cel kup in so vse lušne. Jst sem se pač za to odločilauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mala Tara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2005 11:22:59   
muki1
Jaz imam knjigico, katere naslova se ne spomnim, ampak je premalo prostora za vse zapise, saj moja Neža raztura iz dneva v dan, zato sem se odločila, da ji poleg albumov, kamor dokumentiram slikice z opisi, pišem tudi dnevnik.
Seveda ne vsak dan, ampak ko kakšno ušpiči in kaj posebej smešnega izjavi, pa ko kam gremo, na kakšen obisk k otročkom kjer se fajn ima, ali pa na kakšen baby žur.
Zadnji zapisi so, ko je zadnjič po njo v vrtec prišel dedek in mu je rekla:,,Dedi, ti si huligan."
Včeraj se je prvič pokakala v kahlico, pa takšne dogodke. user posted image  Pretiravam?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2005 11:27:03   
Katrin
Jaz sem si kupila zvezek in vanj zapisovala vse moje misli in občutke ter ga opremljala tudi s slikami.
Enako imam tudi sedaj za "Kajin dnevnik"....v zvezek vpišem, vse kar mi pade na pamet, moji občutki, tudi ati kaj napiše... skratka...meni je to bolj osebno.

lpuser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 20:48:26   
SABILA
sestrična ma tako rumeno knjigico ki se začne z zanositvijo. opisuješ pa vse pa še prostora ma veliko, pa tudi vse tematike lahko opisuješ. men je ful fajna in jo kar naprej berem (sploh porod)

če te še zanima jo bom vprašala kje jo je kupila in kak je naslov

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2005 18:59:08   
Rahelca
Drage moje , sem mislila, da sem samo jaz patetična. Tudi sama pišem dnevnik, zaenkrat o občutkih v nosečnosti. Rodila bom sredi januarja. Se mi zdi, da je to ena lepa dediščina  user posted image .
Kar tako naprej. user posted image

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 7:45:08   
Eviii
jst mam pa dnevnik To sem jaz. res lep spomin za našega-o user posted image ... mislim, da mi bo hvaležen-a. notri lepim slikice od uz-jev, pa slikice mojega bušija, pa tatijeve slikice, pa opisujem, kdaj so ble prve brcike, pa kako je blo pr zobarju, pa kaj se dogaja po svetu. skratka, fina knjigica...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 12:28:44   
zaliga
Pozdravljene punce in mala tara!
Jaz sem si pa ravno včeraj kupila oz. pardon , mi jo je moj kupil, z naslovom, MALI JAZ! Moram ti rečt, da je odlična, od prvih Uz, do družinskega drevesa, mamice v nosečnosti, prvih zobkov, prve prespane noči, odtisov rokic pa nogic...lahko bi še kar pisala in pisala! Knjigica je vse tja do prvega obiska OŠ. full lepo barvno opremljena in skratka, zanimiva in izpopolnjena v nulo. Cena je sicer 5.900,00, druge so cenejše.user posted image A če želiš nekaj tako popolnega ti nebo žal!
Če se boš odločila, mi prosim napiši kako si zadovoljna!
Lepo se imejte!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 14:00:27   
sarazan
Tudi jaz imam knjigico, v katero vpisujem podatke o nosečnosti in, kaj se nam dogaja.

Ampak ob vsem tem navdušenju sem razmišljala še nekaj. Večina nas te knjigice/dnevnike izpolnjuje pri prvem otroku, ker imamo čas, ker se nam ful dogaja, ker si želimo vse zapomnit, ker ... Kaj pa pri drugem, tretjem otroku... Bomo tudi tako navdušeno izpolnjevale?
Bojim se, da so naslednji otroci ponavadi prikrajšani, saj za zapisovanje spominov na nosečnost in njihova prva leta nimamo dovolj časa.
Zato se z možem pogovarjava, da ne bova pretiravala s fotografiranjem in snemanjem. Ne bo fer do mlajših otrok, ki si jih še želiva.

Ali se čist motim? Tiste, ki niste samo enkrat mamice: a imate čas za pisanje teh dnevnikov, a slikate drugorojence toliko kot prvorojence?

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 15:47:51   
marty5
Sicer jaz pričakujem prvega, ampak mislim, da je res tako kot pravi Sarazan. Vsaj v svoji okolici vidim tako - že pri meni in bratu je razlika. Jaz, kot prva, imam miljon albimov, spomiskih knjig ipd...moj bratec pa bistveno manj.

Ja, prvič je vse novo, polno pričakovanja, neznanega,.....drugič pa moraš poleg nosečnosti, skrbeti še za enega otroka. Ne poznam jih malo, ki pravijo, da je druga nosečnost kar zletela mimo njih....sploh, če je razlika med otroci majhna.

Upam sicer, da se bom tudi pri drugem in upajmo, da tudi pri tretjem (če le bo user posted image ) spomnila tega......user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 16:19:48   
mala Tara
Hvala vsem za odgovore:-) Upam, da te knjigice prodajajo v knjigarni v Cityparku...
SABILA, tebe bi pa res še prosila, če se pozanimaš katera je ta lepa rumena knjigica...in hvala ti.

Lep snežen pozdravček vsem!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2005 10:55:06   
pravljica
takšna razlika je tudi pri meni in moji sestri...moj album je izpolnjen, njen pa tu pa tam...jaz pa sem tudi pri drugem dosledna, še bolj - pri prvi se nosečnosti in poroda sploh ne spomnim, ker si nisem ničesar zapisovala...ker sem pri prvi dobila za darilo "Moj otrok", sem zdaj poiskala isto knjigo, čeprav mi je "Mali jaz" in mogoče še katera bolj všeč...noter pa imam prilepljenih kar nekaj dodatnih listov s podatki...v glavnem, ta prva knjigica mi je vodilo in zdaj napišem vse to oz še več, kot sem prvič

yeah, thats me ;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2005 4:31:27   
KODA
Jaz sem dobila darilni paket od Niveje leta 2000 in notri je bil tak lep zvezek,narejen kot spominska knjigica,kjer si lahko vse zapisuješ od začetka nosečnosti,do prvega leta,ali še dalje.
Pri tamlajšem,mi je pa tak enak zvezek dala kolegica.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2005 11:49:12   
Anonimen
Jaz sem v DZS našla velik brezčrten zvezek, A4 formata, s trdimi platnicami. In to je sedaj spominska knjiga za Roberta, ki bo prišel na ta svet zdaj, decembra. V tem zvezku je vse, razen Clearblue-ja, ki ne gre noter (ta je pa posebej spravljen): fotokopije iz materinske knjižice,, nuhalne svetline, dnevni zapiski, pa še vse tisto, kar mi kar tako pade na pamet. Fotografije oz. trenutno sličice z ultrazvoka pa so posebej v albumu, ki je priložen temu zvezku. Žal mi je edino to, da česa takega nimam tudi za Jana.

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2005 18:25:33   
pravljica
kerensa, klear blue raje slikaj in prilepi fotografijo, ker ne vem, če ti bo tako dolgo ostal...jaz sem ga dolgo šparala (prvič), potem pa tisto okence postane takšno temno rjavo (bljak) in ni ravno higienično tega v album limat po moje...jaz sem ga potem stran vrgla, pa še slike nimam...škoda

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2005 20:58:15   
Ezi
Tudi jaz sem med prvo nosečnostjo pisala dnevnik. Potem sem to na žalost opustila, ker nisem utegnila, veliko se je nabralo ... izgovori. Sem pa dobila tudi knjigico To sem jaz, jo še vedno izpolnjujem in za drugega jo bom tudi vzela . Enako. Tako sem se odločila in me že kar nekaj stvari čaka, da vpišem.
Vse te knjigice imajo v City parku, pri Vale Novak.
Mi je pa tudi zelo všeč knjigica Mali jaz, pa še do petega leta starosti otroka je.

LP, Ezi

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?