|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spominska knjiga s koledarjem
18.5.2008 10:33:28   
kekec in mojca
Knjiga Mali jaz je razprodana, jaz bi pa res rada imela tak koledar, na katerega lepimo slike in vsak dan lahko vpisujem, kaj se je z otročkom dogajalo. V kateri spominski knjigi se še dobi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spominska knjiga s koledarjem
18.5.2008 11:15:45   
Muca Copatarica
Kaj pa da si knjigo sposodiš v knjižnici in jo barvno prekopiraš?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2008 11:32:23   
Blacky30
Tudi jaz sem imela za Nejca knjigo Mali jaz, ki je super. Zdaj pa se več nikjer ne dobi. In kolikor sem zadnjič pregledala vse spominske knjige v knjigarni, ker sem kupovala za kolegico, nima nobena takšnega koledarja zraven.user posted image Za drugega otročka imam zdaj knjigo Moje prvo leto.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 17:45:52   
silmarillion
moj prvi album od didakte ima tudi koledar , kamor lepis slike....

GAJA naGAJA

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 14:57:15   
Anitka
Jaz imam pa Dojenčkov album s čudovitimi ilustacijami Jelke Reichmanuser posted image user posted image user posted image

http://www.emka.si/article.aspx?emka1docid=176619

< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.5.2008 14:58:38 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2008 12:33:08   
VITA74
V knjigarni Novak (jaz sem bila v BTC CityPark) imajo tudi en album - pozabila naslov, skupaj z koledarjem (točno to kaj omenjaš ti)
srečno user posted image

srečna

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2008 17:16:40   
alea01
V knigarni Novak v cityparku imajo knigici Moj prvi album in To sem jazuser posted image

Lp

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?