|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spomin
13.9.2007 22:48:36   
Nasy
Se kateri dogaja, da jo malo heca spomin v nosečnosti? Meni se zdi, kot bi imela luknjo v glavi, baje je to precej normalen pojavuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spomin
13.9.2007 23:27:31   
Marogica
Ja, se mi še vedno pozna....user posted image  

Ne, res, samam sem tudi imela včasih malo težav s spominom, pa se je lepo povrnil...ne skrbi. Ne vem pa, kakšna je povezava med nosečnostjo  in spominom.. Bom šla malo gledat in brat....mogoče najdem kaj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 7:25:06   
blue sky
Pri meni je bilo isto med nosečnostjo, da sem imela slabši spomin in sem bila "rahlo zmedena" user posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 7:35:53   
Naja30
Uh, med user posted image  pozabljiva 100 na uro. Ko sem rodila, je trajalo še nekaj časa, da se je stanje izboljšalo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 8:24:49   
Neni13
Ne govori..
Sem v pisarni pri šefici in mi nekaj stvari naroči, preden pridem do moje pisarne (10 m stran) že polovico pozabim.user posted image
Tako, da si pišem.. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 9:04:02   
Dejča
Join the club, bi lahko rekla - še čudno, da nisem sebe kje pozabila. No, 3 tedne po porodu se stanje še ni izboljšalo user posted image .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 9:37:49   
san
joj, jaz sem mela celo drugo nosečnost težave s pozabljanjem in zmedenostjo, še po porodu je ene 5 mesecev trajalo, da sem k sebi prišla. trenutno teh težav še nimam, no čist mal, skor zanemarljivo, samo včasih mi kakšna reč uide iz glave - upam, da se ne bo poslabšalo in ponovilo, ker so me mel že vsi čez glavo takrat. v bistvu se sploh nisem mogla skoncentrirat, npr. mi je kdo kaj razlagal, pa mi jo šlo skoz eno uho not, skoz drugo pa ven, ali pa sem en stavek 5x prebrala, pa se nisem spomnila kaj sem prebrala. res prav grozen občutek!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2007 9:43:45   
sonce78
Jaz sem kot, da bi imela luknje v glavi. Grozno, kot, da sem druga oseba.

Gledam TV pa med reklamami pozabim kaj sploh gledam user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2007 9:45:29   
Magi*
jap, poznano. grem peš v sedmi štuk. prisopiham gor in pozabim po kaj sem prišlauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?