|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolnost po CR
14.9.2009 18:07:42   
Anonimen
Da malo opišem vso stvar: 'Rodila' sem v začetku julija z vnaprej dogovorjenim CR - se pravi, da nisem niti malo izkusila poroda, torej ne more biti problem v nikakršnih šivih 'tam spodaj.' Od tega je že skoraj mesec in pol, meni pa sploh ni do spolnosti oz. me boli, ko na začetku prodira v mene, tako da ne čutim nobenega užitka user posted image Počutim se skorajda tako, kot da bi prvič seksala user posted image Po pregledu sva do zdaj samo dvakrat in drugič je bilo le malenkost boljše kot prvič. Ima katera kake izkušnje, nasvet? Zakaj je to tako? Hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spolnost po CR
14.9.2009 18:19:27   
hubi
Hormoni naredijo svoje. Lubrikant uporabi, pa počasi.... kot ti paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2009 18:40:07   
honey
Jaz sem rodila s CR in nisem imela nobenih problemov. Sestra pa je rodila po naravni poti in je dojila, pa je imela enake probleme. Tako da je šla v lekarno, povedala kaj in kako in so ji dali nek vaginalni gel (ali nekaj takega). Razložili so ji, da so za to krivi hormoni, dojenje in vse skupaj, da se nožnica izsuši. Poskusi v lekarni.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2009 19:08:18   
Anonimen
Torej ima mogoče res vpliv tudi dojenje - polno dojim ...
Lubrikant sva zdaj drugič tudi probala, mogoče je zato šlo malo lažje. Potem pa še tista živčnost, ker sem vnaprej prepričana, da bo bolelo user posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2009 18:29:55   
mojcapr
Jaz sem imela 3 carske in sva imela vsakič odnose 6 tednov po porodu, user posted image je komaj čakal, teh 6 tednov je bilo za njega večnost... Moraš se sprostit in prepustit pa bo. Uporabi tudi veliko lubrikanta in bo šlouser posted image . Če si v strahu-krču je normalno da te bo bolelo. Dolgo se muckajta in potem user posted image bo šlo brez problema.

< Sporočilo je popravil mojcapr -- 15.9.2009 18:31:02 >

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2009 21:22:11   
Anonimen
Počasi bo bolje, saj je šele mesec in pol po porodu. Res so krivi hormoni, pa nove obveznosti, utrujenost... Uporabita gel. Pa ni vama treba vsak spolni odnos končati s penetracijo. Masirajta se z gelom, uporabita jezičke, prste... karkoli, samo da vama bo lepo. Potem si ga boš še želelauser posted image

(odgovor članu mojcapr)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?