|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolni odnosi in popadki
19.11.2007 19:48:34   
smejčica
Hay,

Zanima me, če so vam spolni odnosi sprožili porod oz. kaj vam ga je sprožilo?
Kakšne so vaše izkušnje?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spolni odnosi in popadki
19.11.2007 20:21:52   
Anonimen
Meni so ga pa res user posted image  Zvečer sva seksala, ob 3h ponoči sem že dobila popadke. To je bilo pri prvem porodu. Pri drugem sva seksarila kot zajca, pa so ga nazadnje morali glih tko na silo ven spravljat user posted image  

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 20:30:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 23:04:52   
eva1
ja mi smo okoli 3h ponoči sexali, čez 20 minut so se začeli že popadki(sem itak mislila,da se mi blede), nekje na 15 minut-sicer ne močni, ampak me ja pa špikat začelo, ob 5h mi je šel čep, ob 8h mi je odtekla voda...ob pol desetih zvečer smo zibali!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 12:32:32   
mateyka
pri nas ni blo efekta - lahko smo delal kar smo hotli skozi celo nosečnost user posted image je pa res, da sem pa lepo v roku rodila - 2 dni pred pdp-jem. čep mi je šel ven 5 dni prej.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 13:39:24   
Anonimen
Meni ni nič pomagalo, so mi sprožli 9 dni čez rok.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 15:54:52   
Anonimen
meni niso pomagali ne v prvo, ne v drugo. 2x šla čez rok, najprej 4 dni-sprožili porod, nato 7 dni-sprožili porod. Sexala pa k zajca. 

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2007 17:19:00   
popy1A
Pozdravček!

Spolni odnos sproži sproščanje oksitocina - hormona hipofize. Ta hormon sodeluje tudi pri samih popadkih, zato je popolnoma možno, da se med spolnim odnosom začnejo. Zato se spolni odnos prporoča tudi za sproženje / pospeševanje poroda oz. druge oblike nežnosti (kot so poljubljanje, draženje prsnih bradavic ipd.).

P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2007 18:21:44   
lorch
Gel ki pomaga sprožit porod vsebuje prostaglandine, kar pa v dosti manjši meri vsebuje tudi sperma. Zato lahko, če je telo zrelo za porod pomaga tudi spolni odnos, ampak kot je že tudi Pušenjak povedal je treba spermo spustit v nožnico.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu popy1A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2007 19:26:42   
smejčica
Aha, ok. Hvala vsem za odgovore.user posted image
Danes je moj porodni termin, pa o porodu ne duha ne sluha. user posted image
Zaenkrat spolni odnosi niso kaj pomagali. Bomo še mal poskušali....user posted image
Morda pa le kaj pospeši zadevo.user posted image
Bay

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2007 19:28:21   
Raho
Žal, pri nas ni pomagalo nič. Niti večkrat na danuser posted image .

11 dan po PDP so mi sprožili poroduser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2007 21:18:36   
Magi*
jaz pa sem imela prepoved spolnih odnosov in sem rodila 18 dni prezgodaj. user posted image  bomo videli kako bo v drugo, ali bomo rabili kako pomoč ali bo šlo spet samo od sebe.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2007 0:40:54   
klarisima
Jaz pa mojega že cel večer hecam , da bi lahko malo user posted image
Mislim, da me ne jemlje resno....grem še probat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2007 13:14:43   
butt3rfly
midva sma dan prej, preden mi je voda odtekla in sem rodila, v stanovanju cel dan na polno delala, zvečer pa še rada imelauser posted image in evo ga-mali je prišel 18 dni prej. verjetn sta tako delo kot tudi večerna telovadba pripomogla k temuuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2007 16:10:14   
Anonimen
a potem je važna samo sperma, in ne to da se recimo samozadovoljujes? ali bozas ali kaj drugega?

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2007 19:47:37   
Anonimen
hvala za odgovor na zadnje vprasanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2007 20:30:41   
Anonimen
pri nas je tudi "pomagalo". Prej ful dolgo nisva, potem je bil pa 38t dopolnjen in sem rekla, no zdaj pa kar bo pa bo- in je bilo- zvečer so se mi začeli popadki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2007 21:01:41   
butt3rfly
igračkanje same s sabo verjetno ne bo pomagalouser posted image bo že mogel dragi sodelovati. ni pa zagotovilo, da bo pa sigurno to pospešilo to. lahko ja, v večini primerov pa niti ne.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 21:21:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......