Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 19.11.2007 20:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so ga pa res Zvečer sva seksala, ob 3h ponoči sem že dobila popadke. To je bilo pri prvem porodu. Pri drugem sva seksarila kot zajca, pa so ga nazadnje morali glih tko na silo ven spravljat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2007 20:30:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 19.11.2007 23:04:52
|
|
|
|
eva1
|
ja mi smo okoli 3h ponoči sexali, čez 20 minut so se začeli že popadki(sem itak mislila,da se mi blede), nekje na 15 minut-sicer ne močni, ampak me ja pa špikat začelo, ob 5h mi je šel čep, ob 8h mi je odtekla voda...ob pol desetih zvečer smo zibali!
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 20.11.2007 12:32:32
|
|
|
|
mateyka
|
pri nas ni blo efekta - lahko smo delal kar smo hotli skozi celo nosečnost je pa res, da sem pa lepo v roku rodila - 2 dni pred pdp-jem. čep mi je šel ven 5 dni prej.
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 20.11.2007 13:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ni nič pomagalo, so mi sprožli 9 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 20.11.2007 15:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
meni niso pomagali ne v prvo, ne v drugo. 2x šla čez rok, najprej 4 dni-sprožili porod, nato 7 dni-sprožili porod. Sexala pa k zajca.
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 24.11.2007 17:19:00
|
|
|
|
popy1A
|
Pozdravček! Spolni odnos sproži sproščanje oksitocina - hormona hipofize. Ta hormon sodeluje tudi pri samih popadkih, zato je popolnoma možno, da se med spolnim odnosom začnejo. Zato se spolni odnos prporoča tudi za sproženje / pospeševanje poroda oz. druge oblike nežnosti (kot so poljubljanje, draženje prsnih bradavic ipd.). P
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 24.11.2007 18:21:44
|
|
|
|
lorch
|
Gel ki pomaga sprožit porod vsebuje prostaglandine, kar pa v dosti manjši meri vsebuje tudi sperma. Zato lahko, če je telo zrelo za porod pomaga tudi spolni odnos, ampak kot je že tudi Pušenjak povedal je treba spermo spustit v nožnico.
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 24.11.2007 19:26:42
|
|
|
|
smejčica
|
Aha, ok. Hvala vsem za odgovore. Danes je moj porodni termin, pa o porodu ne duha ne sluha. Zaenkrat spolni odnosi niso kaj pomagali. Bomo še mal poskušali.... Morda pa le kaj pospeši zadevo. Bay
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 24.11.2007 19:28:21
|
|
|
|
Raho
|
Žal, pri nas ni pomagalo nič. Niti večkrat na dan . 11 dan po PDP so mi sprožili porod
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 24.11.2007 21:18:36
|
|
|
|
Magi*
|
jaz pa sem imela prepoved spolnih odnosov in sem rodila 18 dni prezgodaj. bomo videli kako bo v drugo, ali bomo rabili kako pomoč ali bo šlo spet samo od sebe.
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 25.11.2007 0:40:54
|
|
|
|
klarisima
|
Jaz pa mojega že cel večer hecam , da bi lahko malo Mislim, da me ne jemlje resno....grem še probat
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 25.11.2007 13:14:43
|
|
|
|
butt3rfly
|
midva sma dan prej, preden mi je voda odtekla in sem rodila, v stanovanju cel dan na polno delala, zvečer pa še rada imela in evo ga-mali je prišel 18 dni prej. verjetn sta tako delo kot tudi večerna telovadba pripomogla k temu
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 25.11.2007 16:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
a potem je važna samo sperma, in ne to da se recimo samozadovoljujes? ali bozas ali kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 25.11.2007 19:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odgovor na zadnje vprasanje
|
|
|
|
RE: Spolni odnosi in popadki 25.11.2007 20:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je tudi "pomagalo". Prej ful dolgo nisva, potem je bil pa 38t dopolnjen in sem rekla, no zdaj pa kar bo pa bo- in je bilo- zvečer so se mi začeli popadki!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 21:21:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......