Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ja no sprašujem ker je meni moja G rekla pri prvem otročku dokler se bom dobro počutila in me ne bo bolelo da lahko. No in sem na začetku 8 meseca imela spolni odnos in še isto noč rodila. In me je zdravnica v porodnišnici nadrla, če mi ni nihče povedala da se spolnih odnosov nima od 7 meseca naprej:zmeden:. Mislim sem pa res zmedena eden tako drugi tako potem pa naj človek ve kaj je prav in kaj ne
Ja zara da ne govorim ko so me sedaj sprejeli v porodnišnico da sem bila nadrta da sem šla kar v solzah vn. Madona je smotana...ko bom šla rodit če bo spet ona v sprejemni bom raj kar pred porodnišnico rodila
Ojla! Nisem še nikoli rodila sem pa gledala oddajo na Discovery o spolnih odnosih :sloncek:itd..., kjer so svetovali spolne odnose dokler lahko to počneta (mal je treba pazit pri pozah-bolje ženska zgoraj), baje zelo dobro vpliva na otroka in mišice medeničnega dna so lepo elastične in se lažje in hitreje rodi? Take oddaje so ponavadi ob ponedeljkih ali nedeljah zvečer.
Se strinjam z Julijano, saj sem tudi jaz zasledila, da je to dobro za maternični vrat in :duda: tudi, saj zadovoljstvo mamice menda čuti tudi otroček, ki pa je tako ali tako v maternici zelo dobro zavarovan. :)- Ginekologinja mi je svetovala, da naj zadnjih šest tednov paziva le na izliv v maternico, saj moško seme vsebuje veliko hormona prostaglandina, ki vpliva na začetek popadkov in pomaga pri krčenju maternice. Se pravi tiste, ki ste že čez rok....bi lahko tako na naraven način sprožile popadke. :)
Uh, kolk sem se razpisala :ups: Upam, da nisem preveč zatežila :zmeden:
Midva sva tud po roku. So mi v bolnici na CTG-ju vsakič omenili: Pa domačo nalogo naredit!!! Pa sva delala te domače naloge ko zmešana - pa nič. Na koncu je porod tako ali tako bil sprožen.