mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: c7 A ve ste vse rodile nad luliko? Jaz jima pa pravim, da je zraven lulike še ena luknjica, ki je sicer tudi zelo majhna, ampak ko je čas, da se dojenček rodi, se tako zelo odpre, da lahko pride ven, pa potem spet zapre. Ne vem, no, če že govorimo tako kot je, potem naj bo to točno, ne približno. Ja, tako sem tudi jaz povedali. zraven luknjice, kjer hodimo punce lulat, j eše ena luknjica in skozno se dojenček rodi. Teoretično. Ampak jaz sem obakrat rodila s CR, tako da so sledila nadaljna pojasnila. Komentar je bil " a tko odprejo trebuh, kot lovec volku v Rdeči kapici?" Do tega, kako dojenčej pride not, pri as še nismo prišli, jaz se držim pravila, da odgoarjam natanko na tisto, kar točno vpraša. Kako se rodi dojenček - skozi luknjico, ki se ji reče nožnica. Nič več in nič manj. Od knjigic smo tudi mi imeli "Pričakujem dojenčka", Lukec je za malo starejše, tam 6, 7, let, vsaj za moje pojme. Drugače pa pri nas odvsega začetka odgovarjamo brez pravljic in olepšav, tako, kot tudi je.
|