|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol otročka
25.2.2005 10:17:16   
pika78
Živjo punce!
V ponedeljek sva bila na UZ pregledu pri dr. Mihelič v Črnučah (v 25. tednu) in nama je na videokaseto posnela otročka. Vprašala sva jo tudi za spol in je rekla, da ne more sigurno povedat, a da se ji zdi, da bo punčka.
Potem pa včeraj doma še dvakrat gledava kaseto, pa med nogicami otročka... in je bila kar ena kroglica oz. krogec tam doli... tako da se mi je zdelo, da je bolj verjetno, da bo fantek in da G ni dobro videla...
Joj, jaz sem pa tako firbčna in me je včeraj potem kar razganjalo.
A mogoče katera od vas ve, kako naj bi se videlo pri punčki - ali ni med nogicami "nič" ali je tudi nekaj, samo manj kot pri fantkih???
Vem, da sem grozna, samo si ne morem pomagat...
Aja, najin UZ je bil sneman od spodaj - se pravi, da se je videlo nogice in ritko od spodaj.
LP, Pika in :duda: :modri: ali :roza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spol otročka
25.2.2005 10:21:21   
tinica
Lahko je tudi popkovina tako je nama razložila, ko še na začetku ni bila 100%. Kar zanesita se na G, če bojo kakšne spremebe bo tako vama povedla. Meni je potem na vsakem UZ pogledala spol, tako, da se ni niti enkrat zmotila.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spol otročka
25.2.2005 10:32:19   
tejč
Midva sva prav vidla piško, nič okroglega. In nama je tudi rekla, da je 70 odstotna, d aje punčka. Jaz ji zaupam, sicer pa bomo videli. no, midva sva kupila že dve oblekici v H und M...

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spol otročka
25.2.2005 10:36:35   
pika78
Tejč,
kako pa se je videla piška, če ne bolj okroglo???

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spol otročka
25.2.2005 10:38:20   
tejč
Ej, prav pritisnjena je bla, kot ob šipo, :ups:hihi, tko, malo podolgovato in rahlo odprto. Nobenih kroglic ali jajčku podobnega.:ups:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spol otročka
25.2.2005 10:38:47   
pravljica
midva sva bila pri njej v sredo...je vprašala, če že vema kaj bi naj bilo, pa sva rekla samo ja, nič nisva povedala kaj...naj ona sama pove, kaj vidi...in je tudi videla jajčka in lulčka :)
bila pa je 100%...smo trikrat preverili z vseh strani in se je res lepo videla kepica z dodatkom :)
najlepše se pa res vidi od spodaj navzgor - kepica med nogami (tudi lulček), tako da ne vem kakšen krogec se vidi pri vas :zmeden:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spol otročka
25.2.2005 10:49:28   
pika78
Ja - res je bil med nogicami tko kot en bel krogec, mogoče malo bolj podolgovato:zmeden:
Ampak lulčka se pa ni nikjer videlo. Saj kakor sem razumela Tejč, se potem tudi pri punčkah nekaj vidi...
LP, Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spol otročka
25.2.2005 10:50:36   
pika78
Hočem reči, da se ne vidi pri punčkah samo nogice na UZ, ampak tudi nekaj malega vmes...

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spol otročka
25.2.2005 10:59:26   
tejč
aha.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spol otročka
25.2.2005 11:15:09   
katisi
Tudi jaz sem bila včeraj na morfologiji (20. teden) in mi je G rekla, da vidi, da tam spodaj nič ne binglja. "Tako si lahko mislite ,kaj je," je odgovorila. Seveda... punčka. Vse skupaj mi je posnela na DVD in sva si doma še z možem nekajkrat ogledala. Tam spodaj med nogicama se vidi taka luknjica. Prepričana sem, da je to predel medenice. Če gre za fantka se v tem času testisi že zelo dobro vidijo.

Lep snežen pozdrav vsem trebuščkom!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spol otročka
25.2.2005 15:51:26   
mammy26
zdravo,

naj ti povem da pri sinu se je prav videl privesek, medtem ko sedaj tretjič, se pa na skikici prav vidi češčpelca.

Lahko ti pošljem sliko 3d, pa boš videla, kako naj bi to zgledalo.

lp, :nosecka: 26t 2/7

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spol otročka
25.2.2005 18:17:16   
Pia73
Pri nas se je tudi prav videlo, da bo fantek,..

Imam pa posneta že dva UZ ima moja G možnost snemanja. Pa mi bo posnela sedaj tudi morfologijo,... :bravo::bravo::bravo:

Lp Pia73 in :duda: 19t

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spol otročka
25.2.2005 19:58:38   
mimica
Pri meni se prav lepo vidita dve kroglici in med njima ena malo daljša. Ginekolog mi je tudi povedal, da včasih lahko zgleda kot fantek, je pa v resnici punčka, saj lahko ima splovilo bolj zatečeno od hormonov in zgleda kot moda. Tako, da bi jaz kar verjela ginekologu, čeprav se tudi včasih zmotijo.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?