Anonimen
|
Ja.Spogledujem se z sodelavcem.Že dobra 2 meseca.Začelo se je tako,da mi je v začetku šel ful na živce,nato sem ,ga pa le malo bolj pogledala,ker sem opazila,da vseeno prevečkrat pogleduje k meni.Očitno je on že prej moral pogledovati za mano,ampak,jaz sem ga še nekajkrat fajn nadrla,ampak on je še kar pogledoval k meni.Sicer je dosti v drugi pisarni in dostikrat v drugi stavbi.Ampak,kadar greva mimo se spogledava.Do zdaj še nisva imela pravega pogovora.To spogledovanje je pripeljalo pri meni do tega,da sem se dobesedno zatrapala v njega.V firmi zdaj samo oprezam,kdaj bo šel mimo moje pisarne.Zadnjič pa sva se videla v mestu,pa sva se pozdravila,kot da se poznava že ne vem koliko časa.No danes,pa sva se srečala na samem,pa mi je še bolj nakazal,da sem mu všeč.Punce,jaz sem že čisto zmešana od tega.Roke se mi tresejo,na računalniku vse črke tipkam fouš,sem raztresena.Ampak a ni čudno,da človek,ki ti je na začetku totalno antipatičen,naredi tako zmedo v tvoji glavi.Sicer nisem poročena,imam 4letno hči,pa fanta,ki vem,da me ima rad.Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.Mogoče je to samo trenutno.Doma to dobro prikrivam..Ker po današnjem srečanju,sem opazila,da ima namen priti v stik z mano.Kako naj odreagiram,če me bo povabil ven,kar vem,da se bo zgodilo,samo vprašanje časa je?Glavo mi je totalno zmešal,ne bi pa rada fanta prizadela.Kako naj ohranim trezno glavo?Težko je ta čustva potlačit,pa sem vedno govorila,meni se pa to ne more zgoditi.Na,zarečenega kruha se največ poje. No pa sem se izpovedala,tukaj na RR,ker za to ne ve nobena moja kolegica.
|