|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spogledovanje
20.10.2006 1:23:25   
Anonimen
Ja.Spogledujem se z sodelavcem.Že dobra 2 meseca.Začelo se je tako,da mi je v začetku šel ful na živce,nato sem ,ga pa le malo bolj pogledala,ker sem opazila,da vseeno prevečkrat pogleduje k meni.Očitno je on že prej moral pogledovati za mano,ampak,jaz sem ga še nekajkrat fajn nadrla,ampak on je še kar pogledoval k meni.Sicer je dosti v drugi pisarni in dostikrat v drugi stavbi.Ampak,kadar greva mimo se spogledava.Do zdaj še nisva imela pravega pogovora.To spogledovanje je pripeljalo pri meni do tega,da sem se dobesedno zatrapala v njega.V firmi zdaj samo oprezam,kdaj bo šel mimo moje pisarne.Zadnjič pa sva se videla v mestu,pa sva se pozdravila,kot da se poznava že ne vem koliko časa.No danes,pa sva se srečala na samem,pa mi je še bolj nakazal,da sem mu všeč.Punce,jaz sem že čisto zmešana od tega.Roke se mi tresejo,na računalniku vse črke tipkam fouš,sem raztresena.Ampak a ni čudno,da človek,ki ti je na začetku totalno antipatičen,naredi tako zmedo v tvoji glavi.Sicer nisem poročena,imam 4letno hči,pa fanta,ki vem,da me ima rad.Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.Mogoče je to samo trenutno.Doma to dobro prikrivam..Ker po današnjem srečanju,sem opazila,da ima namen priti v stik z mano.Kako naj odreagiram,če me bo povabil ven,kar vem,da se bo zgodilo,samo vprašanje časa je?Glavo mi je totalno zmešal,ne bi pa rada fanta prizadela.Kako naj ohranim trezno glavo?Težko je ta čustva potlačit,pa sem vedno govorila,meni se pa to ne more zgoditi.Na,zarečenega kruha se največ poje.
No pa sem se izpovedala,tukaj na RR,ker za to ne ve nobena moja kolegica.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spogledovanje
20.10.2006 5:48:15   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak a ni čudno,da človek,ki ti je na začetku totalno antipatičen,naredi tako zmedo v tvoji glavi.

Ne ni čudnouser posted image user posted image Meni se trenutno dogaja popolnoma isto,....sodelavca, sem ga eno leto uspešno ignorirala, ker mi je šel tako na živce, da ga videt nisem mogla. Aprila pa slučajno stojimo skupaj v dvigalu, jaz spet nekaj zavijam z očmi, nato pa ga slučajno pogledam, on se v tistem trenutku zasmeje in mene v sekundi zadane, da je to v bistvu najlepši moški, kar jih poznamuser posted image Od takrat komaj živimuser posted image Zdaj tudi midva na veliko flirtava, s tem, da sem jaz samska, zanj pa nisem čisto 100%user posted image user posted image user posted image

Jaz te totalno razumem, ker vem kako je težko potlačit čustva do nekoga, ki ga vidiš vsak dan. To dnevno poizkušam, pa mi še ni ratalo. Bi ti rekla, da se potrudi, da ne reskiraj sreče s fantom pa pozabi sodelavca, pa vem, da ti ne bo lahko... se mi zdi pa pe vseeno najbolje, da to poizkusisiš....kako, pa ne vemuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 6:26:01   
Anonimen
Meni je tudi zanimivo tale skrajnost od antipatičnosti do najstniške zatrapanosti. Prvo ga videt ne morte, potem pa dečko tolko vztraja, da vam enostavno ne preostane druga kot da se vanj zaljubite! Kakorkoli, v tem se kaže vaše, ne ravno zrelo čustvovanje. Prijeten flirt, še naprej user posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 6:42:57   
marcela
Jaz te povsem razumem, toda morda je najbolje, da ostane le pri spogledovanje. to ne more škodit. romance z sodelaci običajno ne prinesejo nič dobrega. Sploh, če tudi on ni samski. No če pa je potem pa..No v vsakem primeru je odločitev ...

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 7:00:01   
srki
Samo dobro premisli, kaj počneš.

Če ti nekaj manjka, probaj pri sedanjem fantu to ugotovit. In če ima tista simpatija nekaj, česar tvoj fant nima, pa kaj, on je on, tisti drugi pa drugi. Pri njemu boš pa lahko ugotovila, da nima tistega, kar ima tvoj sedanji. Malo zakomplicirala ampak upam, da si razumela, kaj hočem povedat.

Drugače pa, vsak je svojega življenja gospodar, upam samo, da nikoli ne boš obžalovala, kakorkoli se boš odločila.

Drugače pa se strinjam tudi z Bakfarkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 7:49:35   
tanikaa
Hja, tudi meni se je zgodilo, da sem se čisto zatrapala v človeka, ki mi je strašno šel na živce user posted image  Se je kar lep čas trudil in na koncu sem podlegla. user posted image  Trajalo je dve leti...ni bil zame.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 7:59:30   
Marogica
ANonimna, najbrž ne moreš več ohraniti trezne glave, ker si že "predaleč". To se pač zgodi, pa še lepo je, ker je vzburljivo, ker srček bije bolj močno in se nekaj dogaja. Pa ponavadi je tako, da se čustev pač ne da kontrolirati, lahko si samo mečemo pesek v oči, če hočemo. Pomaga pa ne kaj dosti.
Meni je celo srce razbijalo, ko sem slišala njegov avto, ko je zapeljal na parkirišče pred firmouser posted image  Pa sem tudi imela fanta, ki je bil ljubeč, dober, skrata čisto OK. VEndar sem z njim prekinila in nato pristala v vezi s tem sodelavcem, ki je trajala 5 let.

Kaj ti naj rečem? Naredi tako, kot čutiš, da je prav in ne tako, kot misliš, da je prav.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 8:09:08   
hati
Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.
[

Manjkajo ti metuljčki, manjka ti napetost, adrenalin ki se sprošča ob zaljubljenosti. Manjakjo ti globoki pogledi in občutek da si opažena. Ampak naj te razočaram.... to zgine povsod in pri vseh...

Zaljubljenost mine in razvije se globlja ljubezen. In če so temelji trdni potem so ponavadi besede odveč, ker si dva lahko vse povesta s pogledom. Najprej si boš mogla razjasnit koliko čutiš do fanta s katerim živiš. Ti pa polagam na srce da dobro razmisliš ali je vredno zaradi nekaj metuljčkov v trebuhu, razdreti družinico. Najdi način kako pripeljati te metuljčke nazaj domov. Mogoče potrebuješ več pozornosti ali kakšno spremembo. Z malce domišljije in dobre volje se da veliko narediti. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 8:14:17   
lelaval
Sicer nisem poročena,imam 4letno hči,pa fanta,ki vem,da me ima rad.Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.

Verjetno si na začetku vajine veze tudi čutila isto, kot sedaj. Naredi, kakor sama misliš, da je prav, ampak ne pozabi, da te zaljubljenost mine, napak pa ni možno popravljat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2006 8:19:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.

Ne znas pojasnit kaj.. ti manjka.. Pa se veseeno potrudi in pojasni kaj ti manjka v vezi? Sej je cist preprosto..

Ne bi rada prizadela fanta.. ampak ga bos.. to je neizbezno.. ze s tem, ker ko se bos zacela videvat s tem novim, ti bo stari sel na zivce.. Mnogo vec napak bos nasla na starem, kot si jih videla do zdaj.. in posledicno se bosta hitreje sfajtala kot doslej..

Eno je flancanje o morali.. in kako bi moglo biti.. in dobr premisli..  in podoben brez vezen balast.. drugo pa je realnost.. In v takih primerih je realnost taksna, da si vzgojena tako ,da to ni dobro.. in to prepricanje ti bo potem, ko se bosta videla in poljubila in se kaj.. ustvarilo slabo vest in obcutek krivde.. in nekaj slabe volje.
Realnost je tudi to, da kljub temu, da imas taksno prepricanje se temu ne bos uprla.. vsaj ce te je ornk zadelo ne.. in relanost je na zalost tudi to, da dveh enako rada intimno ne mores imeti.. in en ti ziher bo sel na jetra..
Vcasih sem jaz trdil drugace, da imas lahko dva ali pa tri.. enako brezpogojno in fla fla.. ampak to ni res.. intimno obstaja samo eden..
Mozno sicer je da obstajata dva.. ampak potem gre pri enem od teh dveh samo za seks.. in ce gre samo za seks, se po dveh ali treh srecanjih konca.. ker ti postane nesmiselno.. Ce ne gre samo za seks.. potem gre zadeva dalje.. in vedno tezje obstajata dva.. realnost pac...

Krasno bi bilo, ce bi ti tole zdaj furala dalje.. in tuki kaj napisala.. in potem tudi koncne ugotovitve.. vsega tega.. Ce si ze zacela.. zgodbo jo lahko tudi nadaljujes.. ker vcasih se tuki kregamo kako je s tem.. in to je zdaj krasna sansa, da pridemo do konca, ce bi bila pripravljena sodelovat.. Ziher bo pestro.. user posted image user posted image  Pa lazje bi bilo ce si ustvaris eno ime.. ker anonimnih bo kar nekaj.. pol pa je to tezko..
Si za? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2006 8:29:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Ti pa polagam na srce da dobro razmisliš ali je vredno zaradi nekaj metuljčkov v trebuhu, razdreti družinico. Najdi način kako pripeljati te metuljčke nazaj domov.

Pravte, da metuljcki vedno in povsod minejo.. in potem, da jih je potrebno uvesti v stari vezi..
Oboje ni mogoce.. user posted image  Ko si minili.. so minili..
Torej je edina moznost, da ta globja ljubezen, ki baje potem pride.. se ni prisla.. in mogoce sploh nikoli ne bo prisla..
Ce je tako, potem je vredno zaradi nekaj metuljckov kaj razdreti..
Ce ni tako.. potem ni vredno.. IN kdo bi vedel ali je tako.. ali ni tako..?user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 20.10.2006 8:33:44 >

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2006 11:43:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Krasno bi bilo, ce bi ti tole zdaj furala dalje.. in tuki kaj napisala.. in potem tudi koncne ugotovitve.. vsega tega.. Ce si ze zacela.. zgodbo jo lahko tudi nadaljujes.. ker vcasih se tuki kregamo kako je s tem.. in to je zdaj krasna sansa, da pridemo do konca, ce bi bila pripravljena sodelovat.. Ziher bo pestro.. user posted image user posted image  Pa lazje bi bilo ce si ustvaris eno ime.. ker anonimnih bo kar nekaj.. pol pa je to tezko..
Si za? user posted image

Tjazy ti si čisto nor...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2006 12:08:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Si imela kdaj drugačen občutek?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2006 12:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Si imela kdaj drugačen občutek?user posted image

Dej bejž ti v H&M user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2006 12:23:10   
tanikaa
Ni blema tjaži. Z veseljem. Još samo 3 dana....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2006 12:23:18   
Anonimen

Sam jaz to resno mislim.. ce bi bila tale anonimna voljna sodelovat.. bi bilo res fajn..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2006 12:26:49   
Anonimen

Vcasih sem jaz trdil drugace, da imas lahko dva ali pa tri.. enako brezpogojno in fla fla.. ampak to ni res.. intimno obstaja samo eden..

Samo tole izjavo bom malce popravil.. Torej je mozno imet dva.. ampak je nujno, da ta dva vesta en za drugega..
V tem primeru, ko ne vesta.. pa ne laufa..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.10.2006 12:27:32   
Anonimen

A se ne ves, da majo cez 3 dni inventuro? A nic ne puslusas radio?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.10.2006 12:30:30   
tanikaa

A se ne ves, da majo cez 3 dni inventuro? A nic ne puslusas radio?

Poslušam. Samo nič ne razumem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.10.2006 12:31:06   
baguSka
Manjkajo ti metuljčki, manjka ti napetost, adrenalin ki se sprošča ob zaljubljenosti. Manjakjo ti globoki pogledi in občutek da si opažena. Ampak naj te razočaram.... to zgine povsod in pri vseh...

Tocno to je to. To je tisto, kar ti fali pri tvojem fantu in ti daje ta sodelavec. Ampak ves kaj? Ce bi zdele zacela s sodelavcem neko vezo, bi to tudi pri njemu zginilo...

In zdej se vprasi: kaj je tisto, kar ti pri tvojem fanti fali??? Ce ne ves kaj, potem je sigurno to to. Verjemi.

In to te je le se vzpodbudilo k razmisljanju, da ti s fantom nekaj fali... Preden si zacela flirtat s sodelavcem, pa verjamem, da nisi nikoli razmisljala v tej smeri...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.10.2006 13:37:28   
Anonimen
OK.. recimo, da to fali..

In kaj zdaj??!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.10.2006 13:46:20   
Taula
V vsaki zvezi sčasoma minejo metujčki in zamenjajo jih druge lastnosti..tako da lahko celo življenje menjamo partnerje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.10.2006 13:51:25   
Anonimen
Dejmo biti bolj konkretni.. Katere druge lasnosti?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
20.10.2006 13:53:51   
Taula
Druge...npr. to da nekoga ljubiš, da se počutiš varnega ob njem, da ga pogledaš in veš da je to moški katerega si čakal celo življenje.....itd. To je meni več vredno kot metuljčki.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.10.2006 15:01:52   
baguSka
to da nekoga ljubiš, da se počutiš varnega ob njem, da ga pogledaš in veš da je to moški katerega si čakal celo življenje....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?