|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spodnjice v nosečnosti
17.12.2007 13:24:46   
rokapi
Punce,prosim za vaše izkušnje. sem v 17. tednu nosečnosti (dvojčki) in sem že kar precej široka.

Kupila sem si dva kompleta spodnjic (Neckermann), pa mislim, da mi bodo od tega ene kmalu pretesne, druge so mi pa zdaj preohlapne.

Zanima me, ali se dobijo tudi kakšne takšne spodnjice z nosečnice, ki so posebej elastične in ki "rastejo in se raztezajo s tabo" - kot denimo obstaja podoben nedrček za nosečnice od Triumpha.

Kje ste si kupile ustrezne spodnjice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spodnjice v nosečnosti
17.12.2007 13:29:32   
Taula
V Popku jih imajo prav za user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 13:30:08   
Taula
http://www.trgovinapopek.com/ostala_ponudba/popek/popek.htm

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 13:33:38   
OliveOyl
Pa La Vie jih ima tudi,jaz sem obakrat imela
navadne.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 13:41:05   
mala pikica
Jaz imam tudi kar navadne, so malo nižje in jih nosim tik pod trebuhom. Če pa je potrebno, jih še malo zapognem.
Sicer pa jih dobiš, tako kot so druge povedale, v vseh trgovinah za user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 13:47:46   
limma
Jaz nimam velikega trebuščka, čeprav sem v 35. tednu, tako da nisem kupovala novih spodnjic. Nosim kar "stare" in sicer bokserice, ki si jih pomaknem malo navdzol.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 14:26:59   
*erika*
jaz sem si kupla v merkatorju spodnjice znamke merkator,in  ti povem da so zakon,zelo so elasticne in se ti lepo prilegajo,js sm kupla najvecje da sm jih lahko do popka povlekla in me nic ni tiscalo,men so ustrezale,ker sm mela tud nosecniske pa mi niso pasale.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 14:27:37   
Magi*
imam ogromen trebuh, spodnijce pa normalne. sam že od nekdaj nosim zelo nizke in pridejo lepo pod trebuh.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 15:50:24   
benika
Tudi jaz nosim navadne elastične spodnjice pod trebuhom, mi to še najbolj ustreza. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 17:35:40   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jaz imam tudi kar navadne, so malo nižje in jih nosim tik pod trebuhom. Če pa je potrebno, jih še malo zapognem.
Sicer pa jih dobiš, tako kot so druge povedale, v vseh trgovinah za user posted image

Isto user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2007 21:33:48   
Bonnie_RR
Js sem nosila navadne, samo malo nižje (kasneje, ko je bil trebuh že velik). Nisem kupovala nobenih posebnih.

Drugače pa jih imajo v trgovinah za user posted image , ja. Pa mogoče bi jih znal imet tud kakšen H&M (na oddelku za nosečnice)...

Lp 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2007 22:34:03   
TinKiCa1
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

jaz sem si kupla v merkatorju spodnjice znamke merkator,in  ti povem da so zakon,zelo so elasticne in se ti lepo prilegajo,js sm kupla najvecje da sm jih lahko do popka povlekla in me nic ni tiscalo,men so ustrezale,ker sm mela tud nosecniske pa mi niso pasale.

Enako, sam da niso ravno mercator..une rozne z nekimi kamenčki polimane;) carske so, ker so res full elastične, pa še pcen so! :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2007 8:44:54   
polma
jaz mam pa boksarce od H&M še od prej in očitno so se lepo v širino raztegnile, ker me ne tišćijo ampak lepo pod trebuščkom pridejo- sem konec 15t pa že kar zgledam noseča. H&M ima zelo velike številke, kupila sem si raje nekaj dolgih spodnjih majic, da me bojo pokrile še potem.  Kupila si bom pa pas v BTC, mislim da je la vie ta trgovina, v hali  A je, vsi jo poznajo. Ta pas ti kao drži trebuh in mislim,da ga bom rabla, ker po moje bo trebušček ogromen. 

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2007 11:05:59   
mateyka
hanky panky - obvezno user posted image
tele modele:
shorts
thongs
majo jih ponavadi v kompletu (sam ne v sloveniji afaik). jaz sem jih nosila prej in celo nosečnost - je univerzalna številka, ker majo ful raztegljivo čipko. vse low rise (pod trebuhom, na bokih) men najboljše gatke daleč naokol user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2007 11:16:20   
Anonimen
Jaz sem imela s C&A največje, kar jih je bilo.user posted image  So bile pa fino poceni in sem jih potem kar proč vrgla. Meni se zdi škoda dajati denar za nosčeniške spodnice.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.12.2007 11:41:49   
*mancaG*
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz sem imela s C&A največje, kar jih je bilo.user posted image  So bile pa fino poceni in sem jih potem kar proč vrgla. Meni se zdi škoda dajati denar za nosčeniške spodnice.

se strinjam!jz mam dost velik trebuh pa so ni izpred nosečnosti hlačke čist prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.12.2007 21:40:20   
Pia77
Že pred nosečnostjo sem imela nekaj nizko krojenih Triumphovih hlačk, ki so se v prvem trimesečju super obnesle, zato sem jih nabavila še nekaj. Super mehke in raztegljive so, pridejo tik pod trebuh.  

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.12.2007 23:16:09   
solatja
mene je vse tiščalo, ker sem precej nizko nosila pa tud zredila sem se čez 20 kg. zato sem si kupila dvoje v kepici, ki so bile ena sama velika smet, ker so bile iz sintetike (da so bile raztegljive), potem pa sem si naredila eno fajn zalogo v Popku. tam imajo res fajne, bombažne in še ful ful lepi vzorci so bili, sploh ne navadne bele, da ne boš mislila. mene so prav fajn presenetili. so pa tudi različne kvalitete: ene so bile po koncu nosečnosti za stran, druge pa so še čisto ok, pa so bile vse baje bombažne. user posted image

kaj pa vem, zame nakup nosečniških spodnjih hlač nikakor ni bil zgrešen nakup.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.12.2007 8:31:37   
tasyo
Sama sem že prej nosila nizke spodnjice, tako da to prakticiram tudi sedaj. Zaenkrat ne čutim potrebe po nosečniških...

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.12.2007 9:25:30   
maja24
Jest pa spodnic sploh nemorm nost zaenkrat vztrajam pri tangicah.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?