Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 9:34:54
|
|
|
|
josephine27
|
se sicer ne spominm kdaj točno, ampak če te elastika tišči potem je pravi cajt sicer pa jaz nisem kupovala tistih visokih nosečniških hlačk ampak sem nosila niske ( pod trebuhom)
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 9:52:22
|
|
|
|
Patty81
|
Živjo! Jaz ga nimam, ker ni potrebe. Sem pa zaključila 37. teden.
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 10:46:41
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz spodnjih hlačk nisem kupovala nosečniških,ker sem imela običajne pod trebuhom imam tiste pantys in je bilo ok.Modrce sem tudi nosla navadne,kupla sem si edino modrce za dojenje.
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 10:58:53
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz tudi nisem nikoli kupovala nosečniških spodnjih hlačk, ker imajo že te, ki jih sicer nosim, precej nizek pas in me niso nikoli čisto nič tiščale. Če te tiščijo, pa seveda menjaj - pa ne zato, ker bi dojenčka to kaj tiščalo (ga zagotovo ne more nič), ampak zaradi lastnega udobja.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 3.9.2010 10:59:30 >
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 11:10:50
|
|
|
|
vesna_b
|
jaz tudi nisem imela nosečniškega sp. perila, ampak navadne hlačke - oz so mi najbolj ustrezale bokserke, nosila pa sem jih pod trebuhom
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 11:15:01
|
|
|
|
Izabelina
|
jp nobenih nosečniških spodnjic!navadne le da na žalost kšno številko večje... upam, da se po porodu stanje vrne nazaj na ustaljeno številko
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 11:44:20
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem imela kar svoje od pred nosečnosti. Je pa res, da sem na koncu lahko oblekla samo še nekatere, ki me niso tiščale.
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 3.9.2010 11:57:19
|
|
|
|
Patty81
|
Jap, to je pa res. Tud jaz rabim zadnje čase št. večje ampak to je to, itak je pas čisto nizek :)
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo oz. spodnje hlačke 23.10.2010 10:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje se sploh kupi nosečniško spodnje perilo? Jaz kupujem pač samo večje številke navadnih gat sem že na 42.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?