Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Najmanše so po moje za kakšni 2 leti, ker prej jih itak ne rabijo. Kaj pa če bi poskusila pri oblačilcih za kakšne Baby borne, to je lutke dojenčke?
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, poglej, imajo jih, zdaj je samo vprašanje, če se jih dobi posebej in ne samo v paketu:
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:32:43
|
|
|
|
mert
|
Ja, o kakšnih hlačkah govoriš? O teh navadnih, bombažnih spodnjih hlačkah? Jaz sem vedno uporabljala body-je, se mi zdi, da so tako praktični, veliko bolj kot hlačke kaj drugega. Obenem imaš majčko in hlačke, pa še vedno mu je toplo. Nikoli ne kaže hrbta, ko ga dviguješ ali pestuješ,...
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:34:05
|
|
|
|
Jančika_
|
V Zari jih imajo od rojstva naprej (vsaj lani sem jih 100% videla za fantke). Si pa po pravici povedano ne predstavljam, da bi bil dojenček brez pleničke .
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:44:52
|
|
|
|
kmarija
|
Fizioterapevtka bi med obravnavo rajši imela otroka v gatkah (bombažne), ker se bolje čuti otrokov odziv in lahko bolj regulira medenico. Sem pa FT opozorila, da naša rada lula, ko joka, pa je rekla, da bi ona svojega otroka med obravnavo imela v gatkah Je pa zelo uredu FT in če ona tko reče ..... zdej morm sam gatke kupit... Sva pa danes imeli prvič obravnavo in je bila Nina samo v plenički (nagica )
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 18:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj to sem že brala tule gor,da fizioterapevtke želijo, da so nagci oziroma v hlačkah, da ni vse naokoli polulano.
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 19:11:13
|
|
|
|
lojzika
|
Hofer je enkrat imel ene ampak ne vem ali so bile mišljene za povrhu plenice, potem je kar razlika v velikosti
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 19:27:33
|
|
|
|
kmarija
|
Grem jutri na lov za gatkami , hvala za predloge.
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 19:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V Trstu jih najdeš....tiste za čez pleničko....mogoče bi bile tudi ok :)
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 19:49:39
|
|
|
|
orka**
|
Imajo jih v L'eclerku, vsaj lani so jih imeli, kontaktirej me na ZS, jih ne rabim več. Jih nismo nič rabili.
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 20:50:21
|
|
|
|
Jančika_
|
A tak je to s temi gatkami; sem mislila, da bi otrok naj bil skoz brez plenice, ne samo med vajami .
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 21:49:46
|
|
|
|
Natali07
|
kmarija - jaz sem našemu kupila spodnje hlačke št. 86 in 92 v baby centru in so mu kar prav. Uporablja jih pri telovadbi doma in ko greva na fizoterapijo. Mi je pa fitoterapevka rekla če so slučajno malo prevelikke jih pač mal zašiješ prihlačnici da ne lezejo dol. Kasneje sem jih dobila pa tudi v Leclerku in so mnogo cenejše v kompletu po tri - mogoče se samo malo bolj raztegnejo ampak so čisto OK. Upam, da sem razumljivo napisala.
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 16.11.2007 12:30:19
|
|
|
|
kmarija
|
Natali07- hvala za odgovor. Sem pa dobila gatke sicer št 92 v turbo limac pod emporiumom, pa so ble okrog 6 eur (3 v kompletu, bombaž). So pa bl ozke pa visoke, tko da bodo pomoje ji bodo kr prov. Imajo pa v zari za najmanjše gatke za 2-3 leta, so pa kr neki čipkaste pa kao brazilke - čist brezveze
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 16.11.2007 23:14:36
|
|
|
|
Peli
|
Midva sva jih takrat kupovala,ko je bilo poletje in sva dobla v Mercatorju kratke hlačke za 3 meseca, pa so ble kar v redu, sm pa našla ene hlačke kao za čez pleničko, pa so ble tud OK, mislim da sm dobla v BC tud ene majhne kratke hlačke...sicer pa sej je vseen če so mal večje, naša FT je tako vedno v svoje naročje podložila še bombažno pleničko...smo se pa včasih preoblačili tud po 3x na terapijo .
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 12:20:22
|
|
|
|
kmarija
|
Hvala za odgovore. Sem pa bila včeraj v Mercatorju, pa imajo samo zimske stvari . Tko za silo bodo morale biti spodnje hlačke dobre . Bomo videli k mamo jutri terapijo. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 12:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
če se ne motim sem v H&M videla kompletek gatk - pri novorojenčkih
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 13:49:40
|
|
|
|
kmarija
|
Sem bila včeraj v H&M pa nisem porajtala . Sem senilna - sej sem še prodajalko vprašala, če majo kej takega, pa je rekla da ne . Majo pa gatke za 3 leta stare (se mi zdi). Sem vsakemu hvaležna, če kej porajta za temi gatkami. Sem pa iskala kratke hlače za 3 mesece (k je ena omenila) pa seveda zdej tega nimajo k ni sezona
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 19:48:33
|
|
|
|
Natali07
|
V reklami od Tuša zasledila, da imajo Disney spodnje hlače fantovske in dekliške od št.92 do 140. trije kosi 3,99 eura. Pojdi pogledat če bi bile 92 dobe, saj to so najmanše ki jih boš dobila.
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 20:53:08
|
|
|
|
kmarija
|
Natali07 hvala. Šibam jutri iskat. Lep večer
|
|
|
|
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 21.11.2007 8:10:47
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Kupi malo večje, jih operi na 100 stopinj in daj v sušilca na največjo temperaturo - po moje bi mogle bit prave velikosti. Malo za šalo pa malo zares. Če druge rešitve ne najdeš bo tudi tale vredu, a ne? Mi je pa res smešno, ker prvič slišim, da že take male navajajo na gatke! Hec, ne mi zamerit!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?