|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sploh ne vem...
15.11.2005 15:28:22   
JANJAA
11.10.05 sem imela prvi dan zadnje menstruacije. Torej bi jo morala dobit tam nekje 09.,10.11.2005. Pa ni prišla. Včeraj sem naredila test pa ne vem al je bila črtica al ne. Se že sprašujem al sem čorava al kaj. G mam 28.11.05, sem pa slišala da se vidi komaj po 6.tednih. Pri meni bo pa komaj 4.tedne. A se bo vidlo? user posted image

A je možno da tuk časa zamuja?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sploh ne vem...
15.11.2005 15:40:59   
eva1
Ja ponovi test in boš sigurna kako in kaj! No če imaš G 28.11 potem boš noseča že 7, skoraj 8 tednov, saj se nosečnost šteje od prvega dne zadnje M, ne od O...takrat pa se bo že 100% videlo! Srečno!

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 15:41:15   
mml
Najprej ponovi test čez nekaj dni...če seveda vmes ne boš dobila menstruacije...upam, da je ne boš. Sicer boš pa do pregleda pri ginekologu noseča že 7 tednov in nekaj dni...saj se nosečnost šteje od 1. dneva zadnje M.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 15:41:34   
Marogica
Če si nosečaa, potem moraš šteti od zadnje menstruacije, ki si jo imela v oktobru. TOrej ne boš noseča 4 tedne, temveč ca 8 tednov. Tako, da se bo že videlo, če se bo imelo kaj. Da pa boš sigurna, naredi še kakšen test ali pa počakaj na ginekološki pregled.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 15:44:06   
JANJAA

A se ne šteje nosečnost od dneva ko zanosiš? Meni se to zdi logično.
No uglavnem, jst če sem, sem zanosila 27.10.05. Torej bo na pregled glih 1 mesec

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 15:46:13   
mml
Definitnvo se šteje nosečnost od 1. dneva zadnje menstruacije, tisto je pa gestacijska staros ploda...mislim od ovulacije/zanositve naprej

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 15:53:22   
StBarbara
ponovi test, ker pri meni je bilo podobno: prvič, ko sem naredila test je bila tako bleda črtica, da sem tudi mislila da sem malo user posted image _ ko sem čez 2 dni test ponovila ni bilo več dvoma.

srečno user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 7:44:42   
puncica
Meni je po 7 dneh pokazal romed test čist negativno nobenega odseva ma baš ništa, pa sem še kr čakala pa po 10 dneh spet naredila test je bila pa črtica na CB tako močna da ni bilo dvoma. tako da jaz bi še mal počakala pa spet test ponovila. se mi  je pa čudno zdelo ker mi od kar sem po porodu dobila M ni nikol zamujala zdej pa kar 7 dni, pa nič kazal no evo rezultat je bil viden šele po 10 dneh zamujanja M. Tako da JA je možno.... da si noseča. 

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.11.2005 7:45:10 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 9:43:59   
JANJAA

Pri meni še kr nč. Dons sem pa opazila rjav izcedek. A to pomen da bo prišla user posted image  al je to v začetku nosečnosti normalno?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 11:00:30   
amy26
Ni rečeno da je M, v začetku nosečnosti so možne manjše krvavitve še posebej ko se otrok oz. plod vgnezdi, tako da predlagam da če ne dobiš user posted image  da poskusiš test še enkrat. Meni so se pokazale dve črtici prvi dan izostanka M, nekaterim šele po tednu dni ali več pač takrat ko je več nosečniškega hormona.
lp

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2005 13:49:05   
JANJAA

Punce, mislm da ne bo še nč z mojo nosečnostjo. Vse skupaj je mal čudn. Rjav izcedek je postal rahlo rdeč tko da mislm da je to user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2005 23:42:04   
KODA
Pojdi dat kri v laboratorij za ß-HCG.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2005 9:46:27   
JANJAA

Naj vam povem da ne bo treba ponavljat testa ne dajat kri ker je prišla user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......