Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spletne trgovine-oblačila za dojenčke 26.3.2008 23:18:18
|
|
|
|
valči
|
Kot že naslov pove,povejte mi tiste,ki imate izkušnje z kupovanjem otroških oblačil preko spleta. Rabila bi v roku enega tedna za hčero,ki bo šla h krstu,nekaj za oblečt,št. 68,74.Saj vem,da sem pozna in vem,da lahko grem v trgovino,vendar sem danes pomislila na možnost,da bi od doma kaj naročila,če je le možno. Sem gledala Baby center,pa nima nič kaj,le par kompletov. Rabila bo morda kako oblekico,jopico,kapico,copatke. Pozna katrea kak link,bi naročila,če bi bilo možno. Hvala.
|
|
RE: Spletne trgovine-oblačila za dojenčke 27.3.2008 6:35:16
|
|
|
|
Lunca1
|
mogoče Neckermann ali Quelle?
|
|
|
|
RE: Spletne trgovine-oblačila za dojenčke 28.3.2008 10:04:33
|
|
|
|
POLAND
|
MOJE MNENJE JE DA TE STVARI,KI SE V BISTVU OBLEČEJO SAMO ENKRAT PREVEČ STANEJO.MI SMO RAVNO IMELI KRST,PA SEM KUPILA RABLJENO-KOT NOVO,SE MI ZDI DA JE OGLAS NA BOLHI(HLAČE,JOPICA,COPATKI,KAPICA IN VREČA V KATEREGA SE DA OTROČKA,V BELI BARVI ŠT.74,CENA 20EUR)
|
|
|
|
RE: Spletne trgovine-oblačila za dojenčke 28.3.2008 11:30:54
|
|
|
|
valči
|
Ja,Poland,samo jaz ne rabim tako posebno oblekico,pač pa nek komplet,v svetli barvi,ki bo ga še kasneje nosila.Ker za en dan pa res ne bi kupovala,sem tako pri starejših dveh naredila. Mislila sem samo naročit preko spleta,samo ponudba je zelo slaba,se mi zdi,da bom mogla sest v avto in v nakup,razen če res kaj ne najdem. Hvala vsem
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?