Splet.Ka
|
Mi imamo super izkušnje s spletno trgovino Sonček. Smo pa zaradi prve pozitivne izkušnje kar vse od a do ž nabavili tam. Prvič sem gospoda Janija (šefa ) klicala, ko sem videla, da imajo voziček Quinny 3xl comfort cenejši kot drugje. Samo pogledat sem ga želela. Super mi je bilo že to, da se je dalo z njim zmenit tudi v soboto zvečer. Ko smo bili tam, nam je voziček kar dal za domov, čeprav nismo imeli sabo denarja. Samo mail sem mu pustila, pa mi je poslal račun in sem mu nakazala preko spleta. Ker smo kupili voziček in lupinico, smo dobili precej popusta, potem pa smo vzeli še dežno podlogo, spalno vrečo za zraven pa nam je dal brezplačno. Potem smo pri Sončku kupili otroško sobico. Sem jo naročila kakšen mesec pred nakupom...sem vedela, da bom imela šele takrat denar. Ko jo je dobil v skladišče, nam jo je pripeljal, ker mu je bilo vseeno, ali dela gužvo pri njem ali pri nas. Plačala sem čez en mesec. Pri sobici smo se nekaj zmišljevali s predalniki. Meni je bil bolj všeč tisti iz prejšnje serije in nam ga je izbrskal nekje in smo ga dobili. Potem je bila posteljica mikroskopsko poškodovana. In je on poskrbel za reklamacijo, vse je odpeljal, težil proizvajalcu, naj bo kmalu, potem pa pripeljal domov. Aja, ker smo vzeli kup stvari naenkrat, smo spet dobili ogromno popusta. Potem nam je pa domov pripeljal še vse možne previjalne podloge, da sem si brezplačno eno izbrala. Potem smo pri njem kupili še baby phone (je rekel, da če se bo pokvaril, ker je bil med cenejšimi, naj prinesemo nazaj in bo zamenjal). In oba avtosedeža smo tam kupili. Skratka, vse kupimo tam, že tako je ceneje kot na primer v BC, potem pa nam da še en kup popustov. In vedno ga lahko pokličem za nasvet, za reklamacijo. Pripelje domov robo, kadar se zmeniš. Če te še kaj zanima, vprašaj