Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:07:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne ti kar bodi doma,se ne naprezaj,nič n dviguj in lepo počivaj dio prvega obiska pri G.Saj v bistvu ti nihče nič ne more ker poveš,da si se pač slabo počutila.Priporočajo 1.teden mirovanja lahko tudi dlje.Če pa dvomiš v tole,da bi bila tkole dolgo doma pa pokliči na ginekologijo in obrazloži stvar in ti bodo dlai suigurno kaki pameten nasvet.Po ss z čiščenjem sem imela napisano 1.teden mirovanja in želanja pregled pri svojem G pa čez tri tedne po čiščenju samo jaz nisem rabila bolniške. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 21.3.2007 20:10:08 >
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:12:45
|
|
|
|
tosja
|
nisem sigurna, ampak se mi zdi, da bi naj bil tako dolgo v bolniški kot je bila dolga nosečnost?!
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:25:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja nisem sigurna, ampak se mi zdi, da bi naj bil tako dolgo v bolniški kot je bila dolga nosečnost?! Tosja,meni je moja G rekla,da tolk časa lahko da ne pride do M kok časa si bil noseč,o trajanju nosečnosti in bolniški pa se ne spomnim,sicer pa tole nisma misve razglabljati akjti jaz nisem rabila bolniške,ker sem doma. LP Mojca
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela ss v cca.4 - 5 tednu. Najprej sem imela samo rjav izcedek in ker ginekologinja prvič ni videla nič na ultrazvoku je sumila na izvenmaternično in je bla cela panika pa miljon preizkav pa en dan celo hospitalizacija,pol so pa ugotovili na drugem ultrazvoku da neki pa je v maternici ma da propada in da bo šlo samo,pač da bom v par dneh dobila in res je čez 3 dni sem dobila močno in krče.Ble smo zmenjen da takoj ko mi konča pridem na pregled da vidi,če je šlo vse ven,zdaj je pa do 10.4 ni! Sem trgovka in dvigam težke stvari tako da možno da zaradi tega mi ne dovoli tako hitro v službo.Kaj menite?
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa še neki,glede na to da zadnje čase vsepovsod preverjajo zaposlene ki so na bolniški ali grem lahko ven na sprehod in v trgovino po kruh?
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:49:44
|
|
|
|
tosja
|
Če ti je rekla, da moraš biti doma in počivati... jo ubogaj! Če ne... bom jaz huda Pa še takšno delo opravljaš - saj veš, če sam ne gledaš nase - drugi zagotovo NE gledajo... Bodi doma - okrevaj, pusti se razvajat in NE misli na službo! Samo zate
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:55:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Če ti je rekla, da moraš biti doma in počivati... jo ubogaj! Če ne... bom jaz huda Pa še takšno delo opravljaš - saj veš, če sam ne gledaš nase - drugi zagotovo NE gledajo... Bodi doma - okrevaj, pusti se razvajat in NE misli na službo! Samo zate Se tudi jaz pod tale post pofočkam.Vedi in verjemi prvo je sedaj tvoje zdravje in okrevanje šele nato služba,velja? LP Mojca
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 20:59:10
|
|
|
|
lin
|
Punce zlate ste,hvala hvala in še 100 x hvala za podporo in vzpodbudne besede.
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 21:00:50
|
|
|
|
živa
|
Bolniško ti tako ali tako da tvoja osebna zdravnica na predlog ginekologa. Pokliči torej osebno zdravnico in razloži situacijo. Tako gre vsaj med nosečnostjo, sklepam, da tudi pri splavu ni nič drugače. Vse dobro ti želim in čim prejšnjo srečno nosečnost. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 21.3.2007 21:01:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lin Punce zlate ste,hvala hvala in še 100 x hvala za podporo in vzpodbudne besede. Ja nimaš se kaj zahvaljevat saj smo zato tukaj,da si pomagamo,kajne?Jaz sem ti pač smao povedala svojo izkušnjo,ker sem isto doživela kot ti sicer v 8t5d vendar je bilo potrebno tudi čiščenje. LP Mojca
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 25.3.2007 19:28:45
|
|
|
|
nemrak
|
Jaz sem bila po ss brez čiščenja doma 4 tedne. So me v službi grdo gledale, vendar se sploh nisem veliko sekirala zaradi njih. Prvo sem morala sama sebe spraviti v red, po pridejo pa na vrsto drugi. Tudi jaz delam v trgovini in bi najbolj našpukala pred oz. med novoletnimi prazniki. Zakaj??? Sem pa po dveh M zopet zanosila in sem sedaj na 4 urni bolniški zaradi krvavitev. Pomisli na sebe in bodi doma!!!
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 26.3.2007 11:49:42
|
|
|
|
emaa
|
Jaz sem bila doma 14 dni, pa bi bila lahko dalj, mi je dolžino bolniške odmerila osebna zdravnica in mi je rekla, da če potrebujem več časa, da si opomorem naj bom še kar doma.
|
|
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 26.3.2007 12:09:29
|
|
|
|
lana38
|
Bolniška po ss bi naj bila toliko dni, kolikor tednov je trajala nosečnost, npr. nosečnost 20 tednov, bolniška 20 delovnih dni. Tako je meni rekel G lani, ko sem bila na UPN. LP
|
|
RE: Splav-koliko časa ste bile doma 26.3.2007 22:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Na abrazijo sem šla v torek in v petek sem že veselo delala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?