|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Splav; zanositev
26.9.2005 18:21:23   
Jancy
Že nekaj časa prebiram ta portal in sem se končno tudi registrirala.
Stara sem 25 let. Pri 18 sem naredila splav, ker takrat pod nobenim pogojem nisem mogla imeti otroka. Ni mi žal, da sem ga takrat naredila, saj nisem bila zrela za otroka, pred sabo pa sem imela še mnogo let šole. Tudi s tistim fantom sva še tisto leto šla narazen.
S trenutnim fantom sva skupaj že šest let in si zdaj želiva otroka. Kontracepcijske tablete sem nehala jemati pred približno sedmimi meseci. Sicer pa sva od takrat pa do sedaj uporabljala kondome.
Zanima me ali ima katera že izkušnje podobne mojim in ali je imela po splavu kakšne probleme z zanositvijo? Prav tako me zanima ali je imela katera probleme z zanositvijo po dolgem jemanju kontracepcijsih tablet?
Namreč že dolgo me muči stah, da zaradi splava pred leti ne bom mogla imeti otrok, pa tudi zaradi kontracepcijskih tablet me je strah. Se vam zdi, da je moj strah upravičen?
Drugače pa nimam nobenih zdravstvenih težav, menstruacijo sem dobila takoj po jemanju tablet in jo imam redno.
Hvala že vnaprej za odgovore in lep pozdrav!
Jancy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Splav; zanositev
26.9.2005 19:40:34   
lenika
Kar se tiče jemanja KT, sem jih jaz jemala 5 let, nato sem jih prenehala pol leta pred načrtovanjem naraščaja, tri mesece jemala Tifol in nato, ko sva začela delat na user posted image , sem prvi mesec poskušanja zanosila. Kar pa se tiče splava, ti pa ne znam svetovat.

(odgovor članu Jancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 20:25:00   
Kranjčanka
Pozdravljena,

iz svojih izkušenj ti lahko povem da nisem imela nobenih problemov z zanositvijo zaradi splava v preteklosti. Torej brez skrbi in bodi optimistična.user posted image
Pozdrav
K.

(odgovor članu Jancy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 11:56:28   
lana38
Svojih izkušenj nimam, imam pa 2 sestrični, ki sta v mladosti deleli splav. Ena še ni imela 17 let, druga pa je bila stara nekaj čez 20. Obe sta danes srečni mamici. Nobena ni imela nobenih težav z zanositvijo, niti z nosečnostjo. Jaz sem jedla KT 5 let pred prvo nosečnostjo. Trudila sva se 1,5 leta za prvega otroka. Zdaj pa sem jih jedla 7 let, pa se že spet trudim več kot eno leto. G mi je zagotovil, da jemanje KT, naj ne bi imelo vpliva na zanostiev.user posted image

lana38

(odgovor članu Kranjčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 12:07:17   
inja2
Ojla

Tudi jaz sem pred dvema letoma imela splav, ker pač čas ni bil primeren za to, da bi takrat imela otroka.
sedaj ko sva se z mojim user posted image  odločila da, me to meprestano muči. skozi me spremlja misel na to, da mogoče ne bom več mogla imet user posted image

(odgovor članu Kranjčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......