|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Splav-koliko časa ste bile doma
21.3.2007 19:15:37   
Anonimen
Pozdravljene.
Imela sem spontani splav in je šlo samo brez čiščenja.Ker gre user posted image  h koncu me zanima po kolikem času ste šle na pregled.
Meni je ginekologinja rekla da ko mi konča user posted image naj jo pokličem da pridem takoj na pregled da vidi če sem se popolnoma ščistla oz. prepriča da je šlo vse ven,v nasprotnem primeru da me pošlje na čisščenje.
Do takrat počivanjr,bolniška in nesmem dvigovat nič težkega.
Pokličem ginekologa pa mi sestra pove da je gin.odsotna in da je nebo do 10 aprila in me naroči 10.4user posted image .
Naj bom doma do takrat mi reče,haloo???
Naj grem samoplačniško h drugemu gin.ali naj grem kr v blnico in bi me morali vzet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Splav-koliko časa ste bile doma
21.3.2007 20:07:52   
Sulfinija
Ne ti kar bodi doma,se ne naprezaj,nič n dviguj in lepo počivaj dio prvega obiska pri G.Saj v bistvu ti nihče nič ne more ker poveš,da si se pač slabo počutila.Priporočajo 1.teden mirovanja lahko tudi dlje.Če pa dvomiš v tole,da bi bila tkole dolgo doma pa pokliči na ginekologijo in obrazloži stvar in ti bodo dlai suigurno kaki pameten nasvet.Po ss z čiščenjem sem imela napisano 1.teden mirovanja in želanja pregled pri svojem G pa čez tri tedne po čiščenju samo jaz nisem rabila bolniške.

LP Mojca

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 21.3.2007 20:10:08 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 20:12:45   
tosja
user posted image  nisem sigurna, ampak se mi zdi, da bi naj bil tako dolgo v bolniški kot je bila dolga nosečnost?! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 20:25:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  nisem sigurna, ampak se mi zdi, da bi naj bil tako dolgo v bolniški kot je bila dolga nosečnost?! user posted image

Tosja,meni je moja G rekla,da tolk časa lahko da ne pride do M kok časa si bil noseč,o trajanju nosečnosti in bolniški pa se ne spomnim,sicer pa tole nisma misve razglabljati akjti jaz nisem rabila bolniške,ker sem doma.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 20:43:57   
Anonimen
Jaz sem imela  ss v cca.4 - 5 tednu.
Najprej sem imela samo rjav izcedek in ker ginekologinja prvič ni videla nič na ultrazvoku je sumila na izvenmaternično in je bla cela panika pa miljon preizkav pa en dan celo hospitalizacija,pol so pa ugotovili na drugem ultrazvoku da neki pa je v maternici ma da propada in da bo šlo samo,pač da bom v par dneh dobila user posted image in res je čez 3 dni sem dobila močnouser posted image in krče.Ble smo zmenjen da takoj ko mi konča user posted image pridem na pregled da vidi,če je šlo vse ven,zdaj je pa do 10.4 ni!
Sem trgovka in dvigam težke stvari tako da možno da zaradi tega mi ne dovoli tako hitro v službo.Kaj menite?

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 20:46:58   
Anonimen
Aja pa še neki,glede na to da zadnje čase vsepovsod preverjajo zaposlene ki so na bolniški ali grem lahko ven na sprehod in v trgovino po kruh?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 20:49:44   
tosja
Če ti je rekla, da moraš biti doma in počivati... jo ubogaj!
Če ne... bom jaz huda user posted image

Pa še takšno delo opravljaš - saj veš, če sam ne gledaš nase - drugi zagotovo NE gledajo...
Bodi doma - okrevaj, pusti se razvajat in NE misli na službo! user posted image

Samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2007 20:55:45   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Če ti je rekla, da moraš biti doma in počivati... jo ubogaj!
Če ne... bom jaz huda user posted image

Pa še takšno delo opravljaš - saj veš, če sam ne gledaš nase - drugi zagotovo NE gledajo...
Bodi doma - okrevaj, pusti se razvajat in NE misli na službo! user posted image

Samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tudi jaz pod tale post pofočkam.Vedi in verjemi prvo je sedaj tvoje zdravje in okrevanje šele nato služba,velja?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 20:59:10   
lin
Punce zlate ste,hvala hvala in še 100 x hvala za podporo in vzpodbudne besede.

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 21:00:50   
živa
Bolniško ti tako ali tako da tvoja osebna zdravnica na predlog ginekologa. Pokliči torej osebno zdravnico in razloži situacijo.

Tako gre vsaj med nosečnostjo, sklepam, da tudi pri splavu ni nič drugače.

Vse dobro ti želim in čim prejšnjo srečno nosečnost.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2007 21:01:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: lin

Punce zlate ste,hvala hvala in še 100 x hvala za podporo in vzpodbudne besede.

Ja nimaš se kaj zahvaljevat saj smo zato tukaj,da si pomagamo,kajne?Jaz sem ti pač smao povedala svojo izkušnjo,ker sem isto doživela kot ti sicer v 8t5d vendar je bilo potrebno tudi čiščenje.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 19:28:45   
nemrak
user posted image user posted image
Jaz sem bila po ss brez čiščenja doma 4 tedne. So me v službi grdo gledale, vendar se sploh nisem veliko sekirala zaradi njih. Prvo sem morala sama sebe spraviti v red, po pridejo pa na vrsto drugi. Tudi jaz delam v trgovini in bi najbolj našpukala pred oz. med novoletnimi prazniki. Zakaj???
Sem pa po dveh M zopet zanosila in sem sedaj na 4 urni bolniški zaradi krvavitev.
Pomisli na sebe in bodi doma!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 11:49:42   
emaa
Jaz sem bila doma 14 dni, pa bi bila lahko dalj, mi je dolžino bolniške odmerila osebna zdravnica in mi je rekla, da če potrebujem več časa, da si opomorem naj bom še kar doma.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 12:09:29   
lana38
Bolniška po ss bi naj bila toliko dni, kolikor tednov je trajala nosečnost, npr. nosečnost 20 tednov, bolniška 20 delovnih dni. Tako je meni rekel G lani, ko sem bila na UPN.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 12:40:26   
sayuri
S sem imela v 5 tednu v noči na petek. Samo se je sčistilo, tako da niso ničesar delali na urgenci, samo UZ so naredili. Doma sem ostala v petek, počivala čez vikend, v ponedeljek sem imela še 1x merjenje BHcg, v torek sem šla v službo čist normalno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2007 22:41:36   
Anonimen
Na abrazijo sem šla v torek in v petek sem že veselo delalauser posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?