|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spiralna trajna
30.9.2005 8:52:28   
Blink1
A ima katera kaj izkušenj s to frizuro??? Včeraj sem videla pri kolegici, da jo ima in mi je bilo ful všeč. In že od nekdaj si želim kodre. Te majhneuser posted image

Včeraj sem si lase prebarvala iz rahlo blond na kostanjevo rjavo. Drugi teden pa bi si naredila spiralno trajno.

A se ti lasje močno skrajšajo? A zelo uniči las (ker nimam ravno ful močnih in zdravih)? A pride zelo košato?? Ne bi ravno hodila naokrog kot klovn z bujno frizuro....

Hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spiralna trajna
30.9.2005 9:01:20   
Anonimen
Hojla.
Jaz si jo že leta nisem delala.
Ko pa sem ti pa povem,da kar fajn skrepa lase,posebno tiste,ki so tanki in nežni.Trajna kar pošteno skrajša lase.Sicer ne vem kako dolge imaš,jaz sem jih imela do ramen,ko sem jo naredila izpadla pa sem kot Kleopatrauser posted image
Ali Jimi Hendix.....še sreča.da meni trajna zelo kratek čas drži in sem se jo znebila v enem mesecu.Pa še postič sem se morala,da sem rešila štrenaste lase.Tako jaz imam negativne izkušnje od takrat naprej nikoli več trajne.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 9:26:46   
ma-ja
Meni je moja frizerka svetovala ali eno ali drugo. Barvanje in trajna ne greta skupaj. Preveč uniči lase, je pa seveda odvisno tudi od kvalitete las. Malo razmisli!!!

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 10:25:53   
Aleksandrin
Poizkusi najprej mini val ali vodno, boš imela ravno tako kodre, las se ti ne bo toliko skrajšal, to zgleda tako kot ima Keri v Seksu v mestu, pa še las ni tako intenzivno obdelan, kot pri trajnih kodrih.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 10:55:43   
Mimi*
Ma-ja,tvoja frizerka ti je dobro svetovala,

Aleksandrin,mini val izraz je včasih veljal za trajno,danes pa...najbrž isto,vodna pa izgleda čisto drugače kot trajna.

Na spiralni figaro naviti lasje bi še dokaj podobno izgledali,kot spiralna trajnauser posted image

Lp

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 14:31:19   
Pupica
Jaz sem imela na faxu dolge rdeče lase in ker so bili ravni,sem si dala trajno. Kljub temu,d a so bili barvani, mi jih trajna ni toliko uničila.
Moraš pa paziti, čimmanjkrat si jih peri. Suši le naravno!!! Počesi le ko so oprani in namazani z subrino. Če se boš tega držala, ti zna trajna držati, dokler je ne iztrižeš ven. Vsaj meni je!

LP

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2005 15:06:54   
Olivija
Sem jo imela v študentskih letih in moram rečt, da mi ni uničila las, res pa je da nisem imela pobarvanih.
Moraš jo pa res (kot je bilo že omenjeno) sušiti na zraku in predvsem NE ČESAT suhih las. Kodre je najbolj česati takrat, ko so mokri. Če jih češeš suhe, potem so lasje preveč scufani, pa preveč volumna dobijo (ma nevem kako bi to opisala). Meni je taka groza gledat ženske, ki imajo naravne kodre in jih češejo suhe, ker zgledajo kot ovce user posted image . Držala mi je pa zelo dolgo, ker mi je frizerka naredila vmes še trajno na narastek, ker je narastek pri trajnah največji problem.

LP, Olivija 

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2005 15:36:19   
Aleksandrin
Mini val je nedokončana trajna, preparat ne pustijo delovati do konca.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2005 16:01:06   
rikica
Danes so preparati za trajne čisto drugačni kot včasih.Dosti blažji so in narejeni za vsak tip las.Tako,da ni panike,če so pobarvani.Je pa res,da če hočeš imet lepo trajno si moraš lase negovat in prailno frizuro delat.Najboljše,da greš do frizerja in se posvetuješ z njim.Lpuser posted image

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2005 9:43:35   
Blink1
Hvala za nasvete punce. verjetno bom kar poskusila. Nimam kaj zgubit....itak sem se zdaj že prebarvala na eno grozno barvouser posted image user posted image

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2005 10:13:40   
Anonimen
Joj ne, moja mati si je to dala enkrat delat, pa nikoli večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?