|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet znaki
16.8.2008 18:24:50   
Anonimen
Saj vem, saj vem, da boste napisale, naredi test in boš vedela, tudi sama sem si ničkolikokrat to mislila, da ko sem brala, pa vseeno, hujše razočaranje je, če je test negativen, kot da se prikaže M.

Zanima me, če je katera imela ob začetku nosečnosti drisko, je bil to mogoče lahko tudi znak za nosečnost? Meni sicer že kar nekaj dni zamuja, znakov popolnoma nobenih, zato tudi nisem in nočem delati testa, danes pa driska. Je lahko tudi to znak nosečnosti, oz. zaradi nosečnosti? Je katera imela podobno situacijo? Aja, drugače se pa počutim v redu, nič takega nisem jedla, nič me ne boli, samo malo bolj pogosto sem danes na WC-ju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet znaki
16.8.2008 19:18:51   
ursa30
kot si že sama napisala, test ti bo povedal ali si noseča ali ne.
znaki so pri vsaki ženski drugačni, tako da mislim, da ti na to vprašanje ne bo mogla nobena odgovoriti 100 %. možnosti, da si noseča so 50% proti 50%. torej čimprej v lekarno, naredi test, in naj ti pokaže tisto, kar si želiš. srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2008 22:44:20   
Netopirčy81
Res je najbolje da nardiš test. Pa saj niso dragi - pa še najbolj in čimprej boš zvedla user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2008 8:46:43   
Hator
Za nosečnost je bolj značilna zaprtost, vetrovi...

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2008 10:37:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj vem, saj vem, da boste napisale, naredi test in boš vedela, tudi sama sem si ničkolikokrat to mislila, da ko sem brala, pa vseeno, hujše razočaranje je, če je test negativen, kot da se prikaže M.

Zanima me, če je katera imela ob začetku nosečnosti drisko, je bil to mogoče lahko tudi znak za nosečnost? Meni sicer že kar nekaj dni zamuja, znakov popolnoma nobenih, zato tudi nisem in nočem delati testa, danes pa driska. Je lahko tudi to znak nosečnosti, oz. zaradi nosečnosti? Je katera imela podobno situacijo? Aja, drugače se pa počutim v redu, nič takega nisem jedla, nič me ne boli, samo malo bolj pogosto sem danes na WC-ju.
Pomoje si ti sam tolk živčna pa ti je na drisko udarilo, znaki nosečnosti pogosto pridejo šele v 7 tednu.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2008 10:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO:
Pomoje si ti sam tolk živčna pa ti je na drisko udarilo...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2008 10:51:54   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO:
Pomoje si ti sam tolk živčna pa ti je na drisko udarilo...

user posted image user posted image user posted image

Ja res no, včasih, če si živčen ali pod stresom ti lahko tud tko ven udari al pa bruhanje....

Če naredi test bo ziher konec te driske.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2008 22:43:13   
Anonimen
Da še poročam. Testa nisem delala, se je pa včeraj zvečer prikazala packa. Driska je očtino od nečesa drugega. Tudi sama sem imela v spominu, da je za začetek nosečnosti bolj značilno zaprtje, ampak se mi je zdelo, da je enkrat ena pisala, da je imela tudi drisko. Sicer mi je M zamujala že 10 dni, toliko mi ni še nikoli. Res pa nisem imela nobenih drugih znakov, zato me je samo zanimalo, če je lahko tudi to znak. No, pri meni ni bil. Gremo naprej.

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2008 7:46:04   
Anonimen
Jaz imam vedno bolj redko blato par dni pred M.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2008 10:12:59   
Anonimen
No jaz sem imela v zadnji nosečnosti 1 teden pred delanjem testa drisko pa potem še kak mesec ko sem že vedela da sem noseča......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2008 8:32:21   
sharona
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

No jaz sem imela v zadnji nosečnosti 1 teden pred delanjem testa drisko pa potem še kak mesec ko sem že vedela da sem noseča......

jst tud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2008 10:57:57   
Anonimen
je katera full bolj pogosto hodila lulat? pa včasih samo po par kaplic?

(odgovor članu sharona)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2008 11:00:26   
Volga

je katera full bolj pogosto hodila lulat? pa včasih samo po par kaplic?

večina. A ti tudi? Ja, potem si pa noseča ali pa si mehur prehladila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2008 11:02:31   
Anonimen
ja full mam težave, pa user posted image  mi zamuja.. grem test narest in sporočim..
je vseeno, če ga ne delaš zjutraj?

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2008 11:02:55   
Volga

ja full mam težave, pa user posted image  mi zamuja.. grem test narest in sporočim..
je vseeno, če ga ne delaš zjutraj?

Če si noseča, je vseeno, kdaj ga delaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (32%)

Pred rokom. (17%)

Na rok. (13%)

Prvič nisem rodila po roku. (38%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!