|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet višje cene...
28.12.2007 22:52:52   
karmy
januarja se bodo povišale spet cene mlečnim izdelkom, mesu,... Mene kar smrt in groza iti v trgovino, ker vem da pod 20€ ne pridem več iz trgovine. In verjamem tudi, da ta podražitev ne bo edina v letu 2008, plače bodo pa ostale iste, kot vedno so.

In ne s takimi, da so trgovine polne, ker ljudje morajo jesti pa če je mleko in kruh 5€, in meso 10€. Moj tamal mora imeti 3 obroke na dan in še kaj vmes, pa tudi jaz imam rada sadje, in vsake toliko kakšno solato, samo solato zdaj zadnje čase ( beri 3-4 mesece) jem le v menziuser posted image ker je tako svinjsko draga da se jo na široko izognem. Kako je pa z podražitvami v Hoferju in Lidlu (tisti ki hodite tja?) Ker podražitve so bile le omenjene za tuš,mercator,spar

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet višje cene...
29.12.2007 0:28:56   
Anonimen
Jaz hodim v Hofer po tanovem. Sicer ne vem, kako je s podražitvami tam, sem pa opazila, da se mi ZELO pozna v denarnici, da sem zamenjala Spar za Hofer. In tudi, če se bo v Hoferju podražilo kot drugje, bom tam še vedno bolje prišla skoz.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 0:58:25   
lelaval
Sem jezna, ko user posted image , ko slišim to o podražitvah. Jaz tudi večino kupujem v Hoferju, ob kavi prelistam reklame in navadno kupim v Tušu kaj, ki je v akciji -če ne pozabim user posted image Sploh prašek in kakšno kozmetiko (mila, šampone) kupim, ko so v akciji, ker v 5-ćlanski družini tega hitro zmanjka. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 12:17:29   
LoCa
kakšna je pa kaj kvaliteta v tem hoferju?
mene je tut groza k grem v štacno po NIČ in plačujem vedno nad 10, 15 evrov. se mi zdi da imam manj kvalitetno prehrano odkar so te podražitve. sicer hvala bogu januarja dobim prvo plačo (ok, pol).
je pa recimo sestra nakupovalka bioprehrane, tm v btc-ju (kalček) in trdi, da ima manjše stroške, ker rabi manj hrane, ker je bolj nasitna. ampak vrjamem da za kakega user posted image to ni uporabno. recimo za odrasle.
plus, marsikdo bi pršparu, če bi racionalno kupoval hrano (in tu mislim v prvi vrsti mojga tipa ki posledično tut mene not v to vleče user posted image ). manj hranit oči.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 13:00:14   
dory
Tudi mi hodimo v hofer.Kvaliteta je ok, kakor sem na tekočem gredo živila kar skozi oster nadzor.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 16:55:34   
Anonimen
LoCa, v Hoferju je dobra kvaliteta in okusna hrana. Vsaj za moj okus. Sem bila pa tud skeptična na začetku.
V Kalčku se pa marsikaj tudi za otročke najde uporabnega in veliko bolj zdravega kot v navadnih štacunah. Jaz, če sem pri denarju, marsikdaj kupim tam kaj za tamalo (in za naju).

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 10:05:15   
karmy
"Cene so spet poskočile pri hrani, tokrat pri maščobah, sadju in zelenjavi. Dražja je tudi rekreacija, telefonija in internet."user posted image

Hofer vabi....user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 11:49:13   
zverinca
Za Hofer vem, da sledijo podražitvam, ker tudi plačujejo pri dobaviteljih višje cene, samo pa s podražitvijo ne dvogajo svoje marže... torej ne vem, mercator dvigne ceno za 1€, jo Hofer dvigne za 0.40€... tako da se bo tudi v Hoferju poznala podražitev, sam ne pa tako kot v Sparu, Mercatorju, kjer zraven spotoma povišajo še svojo maržouser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 12:21:47   
Putka
Od kar imamo Hofer v Šiški, tudi jaz notri zavijem. In se res pozna. Že če grem v Spar namesto v Mercator je razlika očitna. V Mercatorju zapravim za podobne stvari npr. 35€, v Sparu plačam 30€, v Hoferju pod 30€. In z določenimi artikli sem zelo zadovoljna, imam poln hladilnik njihove Mozzareleuser posted image .

Prej smo kupovali tisti navaden mercatorjev beli hlebček, je bil 180 SIT, po evru je bila cena kar naenkrat 1€, zdaj je že nekje 1,3€ (pa ni kilski). Za ta denar pa dobim Krejanov rženi ali pirin hlebček, ki je res 100% domač.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 12:32:30   
eva1
Ja nam se tudi ful pozna odkar hodimo v Hofer! zadnjič sva na hitro šla v Špar, pa nisem nič kej kupila, in me je šok-52€, ogromno, glede na to da sem samo neke jogurte, pa par sokov, mal testenin, kruh in sadje...nobehih praškov, mesa,plenic...adijo pamet, me spet ne vidijo nadaljne pol leta tam! Groza!
Mi tako prakticiramo, da gremo 2-3x na mesec v Hofer, nabavimo za okoli 100€(2x, in 1x okoli 50€) , vmes hodimo samo po sadje in kruh(pa še tega ponavadi v hoferju nabavim, pa v skrinjo zmečem, ker drugače sem ful kruha stran pometala, ker ga nismo pojedli)! Ne vem no-jst ne vem  kako si predstavjajo, kako bomo živeli, če bodo cene takole rasle...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 13:30:59   
2ursae
super sadje in zelenjavo imajo tudi v Lidlu, za kruh smo pa nabavili kar kruhomat. Z ostalimi živili pa probamo nekako zvozit skozi, v Sparu kupujemo predvsem Spar znamko izdelkov in smo nad kvaliteto zelo zadovoljni. O Hoferju sem tudi že sllišala mnoge pohvale, sam nam je na žalost kar precej od rok user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?