|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet torta ;)
7.4.2005 7:57:05   
Anonimen
Punce veselo na delo ;)
Al bina kje si??? I need you in vse druge punce tud ;)
V trgovini sem se ustavila pri okraskih za torto in mi je padlo na pamet da bi blo fajn že v soboto 23.04. eno torto spečt - tako bolj majhno - imam manjši model. Imam namreč v nedeljo full povabljenih (in eno naročeno torto na nedeljo), pa v soboto mogoče že kdo pride(kolegica z dvema otrokoma), pa še koga moram povabitn (da ne bo v needeljo gneče) da bo živahno tako da pečica veselo na delo! Kaj bi dala da bi sama pekla ;) Ja pa še v službo v ponedeljek mojim sladkosnedkom kaj sladkega nest! Da se jim ne bodo preveč sline cedile :)

Tako rada bi recept za ledeno torto ali čist navadno sadno, navadno čokoladno - rabim take bolj enostavne recepte, ker nisem še izkušena kuharca - prosim na mail: brancy22@yahoo.com

Full vam bom hvaležna!
l.p.
Tassy in Nina
p.s.:pa če mate kake druge recepte tudi prosim na mail
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet torta ;)
7.4.2005 9:35:59   
Anonimen
Jao, pišuka, mene si našla za torto :)- Sem se zadnjič skoraj ubila, ko sem jo pekla. Svetujem ti, da greš na stran kulinarična Slovenija, tam imaš en milijon receptov. Pa izberi kakšnega enostavnega, da se ne boš "ubijala", če nisi vajena ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet torta ;)
7.4.2005 10:49:31   
Anonimen
Ja Al binca saj ti je ratala če sem prav zastopla!
Pa hvala za nasvet!

l.p. in lep dan
Tassy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet torta ;)
7.4.2005 10:56:15   
Anonimen
Ja, saj je ratala, ampak je bilo potrebno precej truda. Mojega recpeta ti ne svetujem, zato sem te napotila na....tam boš gotovo našla kaj primernega.

Naj ti uspe in lepo praznujte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet torta ;)
7.4.2005 11:29:11   
Lenny
»JOGURTOVA TORTA Z JAGODAMI«


BISKVIT
10 dag masla oziroma margarine
10 dag sladkorja
1 vanili sladkor
1 ščepec soli
1 jajce
10 dag moke (pol gladke pol ostre)
1/2 žličke pecilnega
rum (po želji)

NADEV
9 lističev svetle želatine (ali 3 velike žlice želatine v prahu)
60 dag navadnega jogurta
20 dag kisle smetane
40 dag jagod
jagodna marmelada
10 dag sladkorja
sok pol limone
rum (po želji)

 MASLO, SLADKOR, VANILI, SOL, RUM IN JAJCE STEPAMO, DOKLER SE SLADKOR NE RAZTOPI. MOKO IN PECILNI ZMEŠAMO IN POČASI PRIMEŠAMO V TESTO. TORTNI MODEL NAMASTIMO, POMOKAMO IN NAPOLNIMO S TESTOM. PEČEMO CCA 20 MINUT NA 200OC. PEČENO OBLATO PUSTIMO POPOLNOMA OHLADITI.
 ŽELATINO PRIPRAVIMO PO NAVODILIH Z EMBALAŽE IN PUSTIMO, DA NABREKNE.
 JOGURT ZMEŠAMO S KISLO SMETANO, SLADKORJEM, RUMOM IN LIMONINIM SOKOM SOKOM. MEŠAMO TAKO DOLGO, DOKLER SE MASA NEKOLIKO NE SPENI IN SE SLADKOR RAZTOPI.
 ŽELATINO RAZTOPIMO NA VODNI KOPELI, MED MEŠANJEM OHLADIMO IN PRIMEŠAMO K JOGURTOVI KREMI. ZA KRATEK ČAS POSTAVIMO V HLADILNIK. MASA JE DOVOLJ OHLAJENA, KO PRI MEŠANJU ZA KUHALNICO OSTANE DOBRO VIDNA SLED.
 JAGODE OČISTIMO, OSUŠIMO IN NAREŽEMO NA ČETRTINE. POLOVICO JAGOD PRIMEŠAMO KREMI IN JO ŠE ZA NEKAJ ČASA POSTAVIMO V HLADILNIK.
 OBLATO TANKO NAMAŽEMO Z MARMELADO IN POKRIJEMO S HLADNO KREMO, KI JO GLADKO RAZMAŽEMO IN POSUJEMO ŠE Z OSTANKOM JAGOD.
 TORTO V MODELU POSTAVIMO V HLADILNIK IN PUSTIMO, DA SE ŽELATINA POVSEM STRDI. OKVIR TORTNEGA MODELA ODSTRANIMO TIK PRED SERVIRANJEM.

Se opravičujem za velike črke. Stvar je v originalu napisana tako.
Dober tek, se splača poskusiti!
:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet torta ;)
7.4.2005 11:50:48   
Anonimen
Lenny, zgleda okusno. Kaj pa če spustiš želatino? Meni se zdi to čista packarija. A misliš, da bi bilo vseeno u redu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet torta ;)
7.4.2005 11:53:51   
Lenny
Če pozabiš želatino, lahko stvar mirno z žlico ješ kar iz modela :)- :)- :)-
Brez želatine se vse skupaj razlije :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet torta ;)
7.4.2005 12:01:18   
Anonimen
:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet torta ;)
7.4.2005 12:13:28   
TaRe*
Al bina..nč bat,z želatino ni nč narobe.
Pa ti garantiram,da je v vsaki smetanovi torti,ki jo kupiš v slaščičarni želatina,tako da je to preizkušena zadeva.;)
Brez nje smetana ne mora skp stat.
8)Vprašaj strokovnjaka8)8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet torta ;)
7.4.2005 12:47:23   
Anonimen
Že, že, tare, verjamem, samojaz je ne znam uporabljat :(Sem enkrat probala, pa se je vse sfižilo...sploh ne znam povedat, kaj in kako :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet torta ;)
7.4.2005 13:00:07   
Lenny
Ej, Al bina, saj ni taka kunšt. Meni je bolj všeč tista v prahu. Vržeš v vodo, skuhaš, pa malo mešaš, da se shladi, potem pa hitro v jogurtovo maso in v hladilnik. Jaz dam vedno kakšno žlico več - tako za ziher. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet torta ;)
7.4.2005 13:06:15   
TaRe*
Lej,tkole nared..
Daš npr,eno žlico želatine,jo zaliješ z MRZLO vodo,glih tolk,da je vsa namočena.Pol jo pa pustiš malo,da nabrekne.Potem,pa daš na ful majčken plin,al pa še bolš je,bol zihr,če jo daš v kopel.
Ko se želatina čist spusti,da ni več zrnc je pa dobra.Potem še malo mešaš,da se ohladi,pa zliješ v smetano.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet torta ;)
7.4.2005 13:07:41   
Anonimen
Hvala, punci, mogoče se še kdaj opogumim ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spet torta ;)
7.4.2005 13:14:22   
Lenny
Le poskusi! A veš, kako paše tale ohlajena stvar, ko se zunaj malo segreje. Pa jagod bo tudi kmalu na kupe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?