|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet ta ponedeljek!
21.11.2004 23:42:44   
clea
:rozica::)hej:):rozica::):rozica::):rozica::)
kako ste kaj punce?Kako ste preživele vikend?Je kaj novega?Kakšna nova :nosecka:?Upam da.
Še par minutk pa bo spet ta doooooooooolgi ponedeljek.Meni ni nič kaj všeč.
Lepo se imejte pa lep teden vam želim:):):)

Clea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet ta ponedeljek!
22.11.2004 8:27:51   
martita
Jutro!

:kava: sem že spila, zaspanost pa nikakor noče stran....
Komaj sem se prebila čez dogajanje na RR....ponovno je bilo za vikend zelo pestro!! Tud meni je dogajalo ta vikend, ko je bilo tako lepo vreme...idealno za izlete in crkljanje. Sicer nismo nič :sloncek: :sloncek: :sloncek:, ker je :hudicek: na obisku, a je bilo vseeno 9nebesa.
Danes mam kar nekaj stvari za naredit, cela gora spisov me čaka na mizi...

Lep začetek delovnega tedna,

Martita :muca:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet ta ponedeljek!
22.11.2004 8:45:19   
pi
Jaz pa sem imela katastrofalen vikend. Najprej je bila prejšnji teden bolna moja princeska in je bila zaradi tega ker je bila cel teden doma čez vikend zelo tečna, potem pa je še zbolel moj možek. Mislim da o tem kakšni so moški ko so bolni ni treba preveč razlagat. Torej vikend sem preživela z dvema tečkama in s polno dela. Ponavadi se je mož ukvarjal s hčerko, da sem lahko vse v miru pospravila, saj čez teden nikoli ni časa za to, ta vikend pa to ni bilo možno. Zato sem še bolj jezna saj je doma kot če bi bomba padla.
Bo že bolšje a ne?

Lep pozdrav vsem skupaj in čim več :modri:.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet ta ponedeljek!
22.11.2004 8:52:53   
enci
Ja ponedeljek je tu ... bi se pa res prilegel se kak dan vikenda ... Mi smo v soboto in nedeljo pobirali oljke. Danes imam pa tak muskulfiber (ne vem, ce sem sploh prv napisala:ups:) ... Se dobro, da je bilo prekrasno vreme in nas je soncek grel!!!!
Upam, da gre ta teden hitro mimo ... :ups:
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet ta ponedeljek!
22.11.2004 9:07:53   
žužu
pozdravček vsem:)
to da je ponedeljek me niti ne moti. bolj me to, da imam do naslednje M še nekaj več kot 14 dni, midva pa se že vneto pogovarjava, kaj pa če sem9nebesa....

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?