|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet smo tu zaspani a veseli
20.9.2004 9:56:55   
Karina&Laura
Hvala vsem za čestitke ob rojstvu, ker mi dnevi zelo hitro minejo sem šele danes prižgala računalnik. laura je zelo zahtevna kar naprej bi jedla in nič spala, tako, da včasih ugotovim da je že popoldne jaz pa še vedno v pižami in neumita. Upajmo, da se čim prej stvari umirijo. Ko bom imela več časa se zopet oglasim in napišem kaj o svojih izkušnjah o porodu.

Naj vam povem, da sva imele s Pupico tako naključje, da sva isti dan rodile in tudi bivale v isti sobi. Prav lepo.

LP in lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.9.2004 14:26:51   
Anonimen
:) Super, čestitke še 1x!!!

(odgovor članu Karina&Laura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2004 19:18:59   
Pupica
OOOOOIIIIIIII zaspanke!!!

Kar v pižamici skoz a?;)

Midve se že veselo potepava.Zjutri pospiva do 10( a ma ne okol govort:)- 9nebesa9nebesa9nebesa).Potem pa če je le sonček ven pa na sprehod, vnes pa papcanje, pa spanje, pa čeking pleničk in zadevic v njih...

Mami povej kdaj bo kaj časa, bova šle na sprehod:)-se bom potrudla jaz do tebe pridt.

Lepo se mejta, čimveč cartanja in lepih trenutkov!

Daj enga velcga polobčka :miska:Lauri v mojem imenu!!!

Pupica+:miska:Tia

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?