|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet sm jst ta usrana...
20.6.2007 12:38:28   
Anonimen
Kako dopovedat Gospe Tašči, da ne pustim otrok samih z njo in tastom, da grejo na Plitvice, ker jim pač ne zaupam, saj se tam točijo za moje pojme nenormalne količine rakije? user posted image

Tast nima vozniške in tako ali tako ne vozi, tašča pa vozniško ima in vozi. Že res, da se dol na dopustu nikoli ne nažre kot prašič (rakije, namreč), ampak kkšn kozarček pa useen rukne. In na Plitvicah pač nikamor ne morš it brez auta, vem pa, da ne sedijo ceu cajt pred bajto in gledajo u luft. Sej sm bla jst tut ene parkrat dol in vem, kako je.

Lansko leto sm pustila, da sta šla moja mladiča dol z njimi (1x), ampak sm bla ceu cajt živčna, kuga se bo zgodl. Ni blo vredn tistih par frej dni, k sm jih mela. Tko, da sm naslednjič kr Kamikazo poslala zravn, da sm vedla usaj to, da jih dol in nazaj domou pelje on. Sej Kamikaza tut popije kkšn pirček ali dva, ampak nikol, k gre za volan in še manj takrat, k gre u auto z otrokoma. Na dopustu brez hladnga pira ne gre, to vem, ampak jebenti sunce, no, mal odgovornosti ma pa lohk člouk pr 50-ih, a? user posted image  Niti ni treba, da tm od bajte kam grejo sploh - sej je dost, da majo mulce zunej na parceli in čvekajo in ga žrejo s sosedi, pol pa itak niso tolk pozorni na mularijo, pa še reagirat ne morjo tolk hitr, kukr če bi bli čist trezni. In jst, k mam dva hiperaktivna mulca,... huh, vem, kako je z njima, sploh pa, če sta na prostem.

Skratka - za ta vikend sm rekla, da otroc ne grejo dol, ker tut midva s Kamikazo ne morva it (jst mam sicer frej vikend, on pa ne, tko, da se ne izide). Seveda cela gora uprašanj, zakva ne pa tko naprej, in k mi je dopuzdil, sm pač rekla, da sm pol jst u Ljubljani preveč živčna ceu cajt, ker ne vem, kva se dogaja. In da se karkol zgodi, jst rabm najmanj 2 uri, da pridem tja, in to brez gužve na cestnini in meji in ceu cajt najmanj 160 km/h po cesti (če se umes sama ne fentam, mater). No, in zdej je pa zamerla. Da jih mam za nesposobne, kar niso, ker so dva otroka gor spravl, da nej se ne pizdim čez vožnjo, ker niti vozniške nimam, ona pa še nikol ni mela karambola u lajfu in še en velk kup pridig zravn.

Sej jst vem, da mam prou, pa tut ni mi teško bit doma z mulcema čez vikend... zanima me sam, kako ženščini dopovedat, da me upravičeno skrbi. Po mojem mnenju... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet sm jst ta usrana...
20.6.2007 12:42:54   
total
Prav maš če je tako,jaz tut ne bi pustila.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 12:43:35   
Anonimen
Sam kaj, k njej to ne gre u betico. user posted image  Pol sm pa jst histeričen zmaj...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 12:43:57   
plenicka
Saj veš, da ne obstaja način, da bi tašči dopovedala, da imaš ti prav in da te upravičeno skrbi za tvoja otroka. Zakaj? Ker je ona tašča, ti si pa snaha!

Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 12:44:26   
mala maja
ma dej no. a zdej se boš pa sekirala.user posted image

jaz jih tud ne bi pustila. zamera gor al pa dol. več je vredno življenje.
Sicer sta pa tvoja otroka in ne njenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 12:45:34   
total
Kaj se  sekiraš,men dol visi za take zadeve...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2007 12:46:18   
bt08
Jaz s tastom in taščo tudi ne bi pustila otrok,NIKOLI!Z mojimi ja,pa še to bi me mal skrbel,so bolj pozorni,z drugimi pa tud ne.Moj ga tud ne bi pustu da bi šel tamal na morje z njegovima.

Prov si naredila,saj sta tvoja otroka in ne od njiju dveh!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2007 12:46:41   
Anonimen
Bogu hvala, da ne živim več u sosednji ulci! user posted image  Prej je bla 2x na tedn tm, zdej pa 2x u treh mescih pršla do sm, pa še to se je prej mogla najavt, da ne bi za brezveze kilometrine delala. user posted image  In obakrat sva se spičle - enkrat zarad mojga mobitela, drugič pa zato, ker sm neki po svoje hotla glede otrok. Ja pa kaj, mater - sej sta moja! user posted image

Ampak še kr vztrajam - ji hočm dopovedat, da alkohol, auto in otroc ne grejo skupi, pa pika! Brez skrbi - jst se ga znam tut nažret k opica, ampak otroc so takrat na varnem, ne pa zravn mene.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2007 12:46:45   
piščanc
1. greš še ti zravn

2. se nehaš sekirat, če se ni do sedaj nikoli zaletela...

3. trmiš po svoje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2007 12:46:49   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Sam kaj, k njej to ne gre u betico. user posted image  Pol sm pa jst histeričen zmaj...

ja inuser posted image  

sebe nej pogledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.6.2007 12:47:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2007 12:49:48   
Anonimen
Bentiš... No, sej, Kamikaza mi da prou. Je reku, da če jst nism zihr, pol nej bosta mulca doma. On bi jih sicer pustu, ampak še to sam zato, da ta stari potem ne bi sikal. Jst mam pa rajš, da usi težimo, ampak da sta mulca na varnem. Radi jih majo za znoret, to vem, in glavo bi si rajš sami stran odšraufal, kukr da bi se njima kej zgodl, ampak... jebenti, no, a je treba res čist usak dan rakijo nalivat u čaše?! Ja, dopust, pa kva?! K men paše pit, pijem, pa če je dopust al pa če sm u pisarni na šihtu - ne rabm izgovora za to, pa računou tut nobenmu ne polagat. Ogrožam pa tut ne nobenga - namerno al pa ne namerno. Ljubezen nima nč tle, po mojm.

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2007 13:10:21   
Anonimen

S tem bo treba žvet. Dopovedala ji ne boš nič, vsaj jst moji ne morem. Pa sej me žre, sam pregovarjam se pa ne več. Ona se zarad mene lahk flikne na glavo od koder če, pa otroka ne dobi, pa če še tko joka. No, moja tast in taščica bi za povrh vsega še otroku dala za pit mal te opojne pijačke, čist tko btw, ker njima je to ful zabavno.user posted image In se jadata, da ne pustiva vzet otrok na morje na dopust. Ne in pika. Jst sm lahk najbolj grozna, važn, da je moj otrok pri 17 mesecih trezen, živ in zdrav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2007 13:11:19   
Mešamdrek
Ne sekiraj se in naredi tako kot misliš da je prav,Saj si ti njihova mama in ne rabiš jim računov polagat.

Bdw.Kerensa kako da nimaš izpita.Ne vem.....a se mi je sam zdelo da sem zasledila da si TAXI vozila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2007 13:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
važn, da je moj otrok pri 17 mesecih trezen, živ in zdrav.

Mater, ja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.6.2007 13:12:15   
Anonimen
Na-a, Zorgo... moj Kamikaza vozi, jst sm pa u pisarni, u centrali, na telefonih... tm pa ne rabm vozniške... kkšno vodko mam pa lohk... da use te norce prenašam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2007 13:13:24   
Mešamdrek
Aha, tko je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2007 13:20:12   
Anonimen
Jaz jima tudi ne bi dovolila vzeti mojega otroka če ga rada cuknetauser posted image DEFINITIVNO NE!

No, jaz se poznam in vem da tako ali tako moj otrok ne bo nikoli spal drugje kot doma v svoji posteljici vsaj do četrtega leta, taka pač semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2007 13:38:41   
Miss Piggy
Če jima ne zaupaš, naj ostaneta s tabo in pika. Ne rabiš nobenih razlag in opravičevanja. Ne je ne in pika!
"Ta usrana" si pa verjetno v vsakem primeru....
Ne sekiraj se - takim ne preideš do živega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2007 13:40:23   
blue sky
Se strinjam s tabo. Tudi jaz NIKOLI ne bi pustila svojega otroka s kom drugim, pa je lahko to tašča, tast ali sam bog. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi in zakaj bi se človek potem čisto brez veze sekiral?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2007 13:40:47   
karamela
Alkohol, avto in otroci. Ne to ne gre skupaj. user posted image

Pa ne se sekirat. Se ne splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2007 13:41:37   
ZARA
Kerensa, ti si se pa čist spreobrnila. Sekiraš se, pospravljaš, RR si prerasla...
Vots rong vid ju, vumn? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.6.2007 13:45:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Kerensa, ti si se pa čist spreobrnila. Sekiraš se, pospravljaš, RR si prerasla...

Bl pozorno boš mogla brat RR, Zarči... razlaga je bla že napisana. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
20.6.2007 14:11:13   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Bl pozorno boš mogla brat RR, Zarči... razlaga je bla že napisana. user posted image

Mene tudi preseneča, pa kaj je krivo to da greš dalje študirat?

Kar se pa tiče tašče, jaz tudi ne bi otrok pustila, sploh ne če oba rada kaj spijeta. Še dobro, da moja tašča ne pije pa če vozi ali ne.

Drugače pa stoj za svojimi besedami in se ne pusti, zamera gor ali dol, saj imaš ti otroke in so tvoji pa ne njeni.

Nič se sekirat, škodi lepoti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.6.2007 15:05:34   
Anonimen
Uf, tudi to me v naslednjih letih čaka.....prepiri in zamere do tašče, ki bo hotla vnuka povsod s sabo vlačit.......Jaz ji ga tudi ne dam!!!

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?