Anonimen
|
Kako dopovedat Gospe Tašči, da ne pustim otrok samih z njo in tastom, da grejo na Plitvice, ker jim pač ne zaupam, saj se tam točijo za moje pojme nenormalne količine rakije? Tast nima vozniške in tako ali tako ne vozi, tašča pa vozniško ima in vozi. Že res, da se dol na dopustu nikoli ne nažre kot prašič (rakije, namreč), ampak kkšn kozarček pa useen rukne. In na Plitvicah pač nikamor ne morš it brez auta, vem pa, da ne sedijo ceu cajt pred bajto in gledajo u luft. Sej sm bla jst tut ene parkrat dol in vem, kako je. Lansko leto sm pustila, da sta šla moja mladiča dol z njimi (1x), ampak sm bla ceu cajt živčna, kuga se bo zgodl. Ni blo vredn tistih par frej dni, k sm jih mela. Tko, da sm naslednjič kr Kamikazo poslala zravn, da sm vedla usaj to, da jih dol in nazaj domou pelje on. Sej Kamikaza tut popije kkšn pirček ali dva, ampak nikol, k gre za volan in še manj takrat, k gre u auto z otrokoma. Na dopustu brez hladnga pira ne gre, to vem, ampak jebenti sunce, no, mal odgovornosti ma pa lohk člouk pr 50-ih, a? Niti ni treba, da tm od bajte kam grejo sploh - sej je dost, da majo mulce zunej na parceli in čvekajo in ga žrejo s sosedi, pol pa itak niso tolk pozorni na mularijo, pa še reagirat ne morjo tolk hitr, kukr če bi bli čist trezni. In jst, k mam dva hiperaktivna mulca,... huh, vem, kako je z njima, sploh pa, če sta na prostem. Skratka - za ta vikend sm rekla, da otroc ne grejo dol, ker tut midva s Kamikazo ne morva it (jst mam sicer frej vikend, on pa ne, tko, da se ne izide). Seveda cela gora uprašanj, zakva ne pa tko naprej, in k mi je dopuzdil, sm pač rekla, da sm pol jst u Ljubljani preveč živčna ceu cajt, ker ne vem, kva se dogaja. In da se karkol zgodi, jst rabm najmanj 2 uri, da pridem tja, in to brez gužve na cestnini in meji in ceu cajt najmanj 160 km/h po cesti (če se umes sama ne fentam, mater). No, in zdej je pa zamerla. Da jih mam za nesposobne, kar niso, ker so dva otroka gor spravl, da nej se ne pizdim čez vožnjo, ker niti vozniške nimam, ona pa še nikol ni mela karambola u lajfu in še en velk kup pridig zravn. Sej jst vem, da mam prou, pa tut ni mi teško bit doma z mulcema čez vikend... zanima me sam, kako ženščini dopovedat, da me upravičeno skrbi. Po mojem mnenju...
|