|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet sem v službi!
2.2.2006 21:15:08   
valči
Moram se vam pohvalit,da spet delam.In to po osemnajstih mesecih lenarjenja.Sem bila od tretjega meseca nosečnosti doma,pa porodniška,pa bolniška šest tednov,zaradi operacije kamnov...In noro hitro mine.
Vam moram napisat,da sem komaj čakala,da začnem,ker sem bila naveličana vsakodnevne rutine-igranja gospodinje oz. hišne pomočnice.S časoma ti dojadi,ležanje,lenarjenje.Boge tiste,ki nimajo dela.Res.Ker je čisto drugačen filing,bit "koristen",na drugačen način.Otroci so večno delo,pregovarjanje,pospravljanje za njimi,tako je to,saj vete...
Sedaj se počutim bolj samozavestno,čeprav sem bolj utrujena.Delam od 6-14,ob sobotah od 4.ure dalje,je res,da me doma počaka vse,kar sem dopoldne naredila,samo tako jeuser posted image Otroka sta v vrtcu in tako to laufa.
Vsem,ki še vas čaka odhod v službo želim vso srečo in vse naj naj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet sem v službi!
2.2.2006 21:20:01   
lucika
no, lepo. me veseli, da si zadovoljna pričela z sluzbo. to je ful dosti vredno...pridna.

upam, da nisi zjutraj prevečuser posted image . to je en in edini plus, ki ga imam jaz, ki sem trenutno doma.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 21:37:23   
KODA
Lepo,da si zadovoljna.user posted image
Jaz po prvi porodniški sem šla ful težko v službo.
Po tadrugi,pa že malo lažje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 21:41:07   
sand
Hojla,tudi jaz začnem v torek zopet s službenimi obveznostmi in se tudi zelo veselim.Svoje sončke obožujem,tako kot vsaka mama pa vendarle tudi mama potrebuje čas zase,da je lahko dobra mama. Moja služba je zelo fajn,ker delam z mladimi in dobim veliko idej za naprej.Lp vsem

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 23:34:53   
Moyca_
user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 8:38:27   
lelaval
Lepo, da si vesela, ker si zopet v službi.
Si pa zopet mene spomnila, da se meni tudi izteka porodniška - konec maja. Če prištejem še lanski dopust, sem morda še mesec doma, jaz pa bi bila rada do septembra - zaradi varstva. user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 9:03:13   
Carovnica Mica
mene to caka cez 14 dni-moram se lanski dopust pokurit,tako da zacnem 16.2-po 20 mesecih "pocivanja"user posted image user posted image user posted image user posted image tud jest komej cakam-sprememba okolja,mal ze pogresam vse skupejuser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2006 9:08:16   
tanikaa
Uživaj v delu user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2006 10:04:03   
Anonimen

Tudi meni gre h koncu porodniška. Nekje  konec aprila, če mi bodo dali izkoristit cel dopustuser posted image
Vse me je groza. Saj včasih si želim malo med ljudi, vendar sem raje z malo.
Groza me je tega, ker so v službi sami novi obrazi, pa tudi zadnjič ko sem nesla papir, ki smo ga dobile po pošti za dohodnino, je bil šef ful nesramen. Sem rekla kak je fajn doma, on pa mi je rekel, da lahko takoj uredi da bom ostala ( vrgel na cesto) user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2006 16:38:43   
janjja
Anonimna tvoj šef je pa zelo nesramen jez bi začela premišlevati o menjavi službe. Jaz tudi kmalu grem. Juhu!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2006 16:42:39   
valči
Ojej,anonimna da maš takega šefauser posted image .
Je res,da veliko pomeni,kakšen odnos imaš do dela,ali pozitven,ali negativen,tako,ti to laufa.Pa kako voljo imaš,če je nimaš,to šefi začutijo.Verjemi!Sem imela veliko krizo
z šefico,preden sem šla,pa je bilo res ful hudo-jeza,zamere,slaba volja...
Sedaj sva pozabile in upam,da bo v nadaljnje vreduuser posted image UPAM!
Ker res ni fajn delat v morečem vzdušju.Je pa res,da imajo šefi ponavadi kup stvari in raznih skrbi,mi delavci pa "samo",da odgovorno poravljamo svoje delo.

Punce,hvala za vzpodbo,ostale,ki vas to čaka,pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?