Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet sem skor uničila... 20.4.2008 17:14:18
|
|
|
|
Gina
|
Če rož ne zaliješ, ne moreš narediti pol toliko škode, kot če jih preveč zaliješ. A te kaj tolaži, če ti rečem, da meni benjamin tudi ne uspeva. Rabi dovolj svetlobe in zatišje. Jaz sem ga pa včasih imela na prepihu, kar po moje sploh ne mara, ker je vedno liste dol metal. Poleg tega je vedno dobil neke zajedalce, ki so ga slej ko prej uničili. Sem jih par uničila na ta način. Moja prijateljica pravi, da ga ima kar zunaj v zatišju poleti. Njej pa vedno lepo raste. počakaj, kaj bo, pa boš videla. Pa odlij vodo, če je še v podstavku.
|
|
|
|
RE: Spet sem skor uničila... 20.4.2008 20:09:46
|
|
|
|
...taša...
|
Pravijo, da benjamin uspeva tam, kjer je najbolj negativna energija. Meni nikoli nobena roža ne raste, ampak vsaka oveni. Benjamin je bil že čisto na koncu, potem smo ga dali na hladilnik (ni niti pretirane svetlobe, zraven vrat-prepih,...) in zdaj je lep, velik, zelen in še kar raste in raste..... lp
|
|
|
|
RE: Spet sem skor uničila... 20.4.2008 21:18:15
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest ga imam celo poletje na balkonu piha veter ,burja pada dež in raste kot nor čez zimo ga mam pa zunaj na hodniku.
|
|
|
|
RE: Spet sem skor uničila... 20.4.2008 21:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Gina... vode ni več v podstavku... ja zdej čakam.. pa vsako uro pogledam če že kak nov listek raste Ma ne... res sem ful navezana na njega. A da v negativni energiji ful uspeva? Mah no... men jenajbolj uspeval, ko sem bila še v študentski sobici (fuuul svetla, sončna). Tud luftanje mu ni škodilo. Tud številne selitve ne. Zdej sem ga pa skor sama fentala. Je moj prvi fikus pa je že od 2006 pri men. Tk da si ful štejem za uspeh da je tko občutljiva rastlina zdržala v moji oskrbi...
|
|
|
|
RE: Spet sem skor uničila... 21.4.2008 6:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Men tud benjamini ne ratujejo najbolj, če te to kaj potolaži. Ne rastejo nikamor, če pa že, pa samo v zrak - spodaj ni pa nič.. Tudi če ga obrežem ni nič boljše.
|
|
|
|
Kako/kdaj presaditi fikus benjamin? 21.4.2008 22:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj... meni ga daj.... Men je pa to taka kjut rastlinca. (o bože, govorim ko moja babica, ki je bila zaljubljena v rože in vse kar raste ) Aja pa še neki... kako (kdaj) pa lahk presadim Benjaminčka? No zdej mu dam en čas mir da si opomore... (še vedno ma 5 zelenih listkov gor pa nč ne kaže da bi hotli odpast). A moram gledat lunin koledar? (kje se ga sploh kupi) al ker koledar moram upoštevat?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?