|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet se me nekaj loteva...:(
5.5.2005 9:35:08   
pety78
Res ne vem, kaj je z mano. 14 dni nazaj sem en dan grozno bruhala in imela vročino. Jedla nič. So mi odkrili neke bakterije v urinu, pa ne vem, kaj še vse. Sem bila 1 teden na bolniški.
Včeraj sem bila pa pri sestri, ki ima doma bolano taščo z angino (tega žal nisem vedela). Ta se je pa veselo pridružila nama v kuhunji...Ponoči me je pa začelo grlo boleti. :((
In sedaj sem v službi, spet čist adijo, ker mam glavobol, vse v grlu in nosu me peče in me je kar strah, da zbolim.
Na bolniško že spet ne morem. :( Zdravil nobenih ne smem jesti, ker sem 19t :nosecka:.

Kako si naj pomagam? :((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 1
5.5.2005 9:46:15   
Kety
Fuuuuul sadja in cajcki,...pa med je se vedno aktualen, tako da navali predenj te do konca povozi!!!

Hitro po sadje z veliko vitamina C!

LP Kety

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2005 9:49:09   
Anonimen
Če imaš glavobole, potem ne bo prav nič narobe, če vsaj pred spanjem vzameš en lekadol, da boš lažje spala.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2005 9:53:59   
Rozalija
Kakor koli že, jaz bi šla na bolniško, ker to je edina stvar ki ti bo pomagala. Počitek, čajčki z limono in medom in vsake toliko lekadol. Ok saj je četrtek, pa če jutri probaš prej kidnt, ampak to se ti zna vlečt če boš v službi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2005 9:58:47   
pety78
Ma, grozno se mi vleče. Se mi zdi, da nikamor ne gre. Včeraj je bilo še vse o.k., danes pa....:(

Za bolniško pa niti omenit ne upam. Niti pojamrat ne, ker me že v začetku nosečnosti 3 tedne ni bilo zaradi krvavitev in možnosti ss, pa še 14 dni nazaj sem bila na bolniški skoraj cel teden. :((

Obup!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2005 10:02:10   
mujcek
kot so ti že ostale napisale, ni za nas srečke čudežnega zdravila; tudi jaz sem bila prehlajena bolj kot kdajkoli prej, sedaj se je stanje malo poboljšalo; zdravil nisem jemala, sem pač čakala, da se bo samo od sebe pozdravilo; sicer me je bilo strah, da ne bi bilo še huje in bi škodilo pikicama :)

Edina dobra stvar pri tem prehladu je bila, da nisem čutila slabosti :rozica:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2005 13:28:42   
Anonimen
pety poglej, zdaj je tvoje zdravje najpomembnejše! Nobena služba, noben šef ti ne bo v tolažbo, če bo karkoli narobe. Če si bolana in potrebuješ počitek potem pojdi k zdravniku in na bolniško. Ne pozabi, da to delaš za svojega otročička!

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2005 15:38:33   
Tejk@
Tudi jaz sem staknila neko virozo. Najprej je bil bolan moj :love: sedaj pa še jaz. Tudi mene boli grlo, kašljam in smrkam. Celo zimo oz. pomlad sem full pazila da nebi kaj staknila :( zdaj pa to.

Sem klicala mojo zdravnico in pravi da je treba počivat!!! in čajčke in vitaminčke pit. Če mi bo narasla temperatura na 38 pol se naj pa oglasim pri njej. Ker smo :nosecka: nas ne morejo filat z raznimi zdravili kot sicer.

Tudi jaz sem v 19t 9nebesa in nobena služba ni vredna našega zdravja in zdravja naših :duda:
Dela v službi nikoli ne zmanjka in prav noben ne ceni tega da hodimo delat bolani! Tudi če si bolan hočejo da delaš 100%. Noben te nič ne "prišpara".

Ti moraš mislit sedaj nase in na tvojega :duda:
:rozica::rozica::rozica::rozica: in takoj v posteljo

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2005 19:22:11   
Pia73
Jaz sem pri treh mesecih in pol zbolela in ker sem imela povišan faktor vnetja sem mogla jemati antibiotik Hiconcil, ni šlo drugače. Samo v navodilih pa piše, da so ta zdravila v nosečnosti dovoljena. Je pa baje full nevarno, če mi tega ne bi zdravili z antibiotiki, tako da pounce ne se igrat. Zdravniki že vedo kaj delajo.

Prejšnji teden pa se me je spet nekaj lotevalo, pa sem šla k zdravnici pa mi je dala pogledat kri in vzela 2 brisa grla. Pa je vse vredu, hvalabogu.

Pomagalo pa mi je; mi je primoža na forumu svetoval; sok od ribane čebule zmešan z 2/3 meda, negravžno, samo pomaga pa,... pa limonada, pa med iz smrekovih vršičkov, pa sam med,........

Proti vročini pa krompir na noge pa pesin sok!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?