|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet o kravjem mleku
10.11.2008 14:12:24   
memole80
Zanima me, kaj dobijo otroci za piti v jaslih? Glede na to, da naj se ne bi dajalo kravjega mleka pred 1. letom, me zanima če dobijo čaj??? Znanci so mi rekli, da dobijo mleko...torej, ga moramo uvesti okrog 11. meseca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet o kravjem mleku
10.11.2008 14:20:17   
AKŠ
mleko...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 15:31:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: memole80
Zanima me, kaj dobijo otroci za piti v jaslih?

Če je za zajtrk namenjeno mleko, dobijo normalno mleko. Vmes pa čaj.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 15:33:24   
botrca
Mleko in čaj dobijo v jaslih, torej nekje okrog 1 leta pač odvisno kdaj daš otroka v jasli. Jaz sem začela uvajat 3,5 MU mleko pri 10 mesecih, ker ga bom počasi dala v jasli (ima 11 mesecev) glih zato, da vidim ali bo kakšna sprememba. Dobro prenaša, hvala bogu.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 21:12:49   
Naja30
Dobro staro kravje mleko. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 10:13:07   
koala
Meni se sicer zdi nesprejemljivo, ampak vedno bolj se mi zdi, da se v vrtcu požvižgajo na priporočila o zdravi prehrani otroka, pa zdaj ne mislim toliko na kravje mleko, ker je otrok veiko in adaptiranih mlek tudi in ne pijejo vsi istega tako da to še nekako razumem, ampak da pa ne dobijo polnomastnih izdelkov pa ne razumem. Zadnjič je 11 mesečnica moje prijateljice iz jasli za malico prinesla jogurt z 0,1% mlečne maščobe.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2008 11:43:51   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni se sicer zdi nesprejemljivo, ampak vedno bolj se mi zdi, da se v vrtcu požvižgajo na priporočila o zdravi prehrani otroka, pa zdaj ne mislim toliko na kravje mleko, ker je otrok veiko in adaptiranih mlek tudi in ne pijejo vsi istega tako da to še nekako razumem, ampak da pa ne dobijo polnomastnih izdelkov pa ne razumem. Zadnjič je 11 mesečnica moje prijateljice iz jasli za malico prinesla jogurt z 0,1% mlečne maščobe.

Kaaaaaj? Pa naj dajo kar vodo ...bodo privarčevali. Ne morem verjeti kaj vse slišim...in berem.user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!