|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:29:45   
malika
:ups::ups::ups: brez zamere, vem da je bilo že dosti pisano o tem, ampak odgovora na moje vprašanje pa nisem našla.

Zdaj sem v 12 5/7 tednu in na nuhalno sem naročena šele 27.1, takrat bom v 13 6/7 tednu.

Zdi se mi malo pozno. V katerem tednu ste bile ve naročene?

Lp:nosecka::zaspan::torta:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:38:10   
Maja Z
OJLA

jst sem bila na NS v 11t in 5 dni..zdi se mi res tvoja varianta malce pozno, ampak zihr pa nisem

lp maja

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:43:12   
Teni_
Mislim, da ni pozno. Kolikor vem, so meni rekli, da delajo NS do 14. tedna. Nisem pa 100%, sem pa 99%.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:46:25   
malika
Ja saj to je ravno problem. Meni potem manjka samo en dan do 14 tedna in takrat je plodek ponavadi že kar velik in je malo težavno zmerit debelino vratne gube. In ne bi rada plačevala 10.000 sit samo za to, da mi povejo, da sem prepozna:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:52:57   
muc muc
živjo!

na pregled naj bi šla od 11-14t. jaz sem šla sicer pri 12 t. ena kolegica pa je šla šele pri 15t.

mislim, pa da ni pozno, ker te itak oni naročijo. če bi bilo to pozno, bi te pa prej naročili. tako, da se ti ni treba nič bati.

čao

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet nuhalna
19.1.2005 10:54:01   
Teni_
Ja, to pa je tudi res. Takrat, ko sem bila jaz sem plačala nekaj čez 11.000, potem pa so mi rekli, da po 14. tednu pa je skoraj pol ceneje. Ali nekaj takega. Kaj mi pa to takrat koristi?:zmeden: Pokliči raje, pa vprašaj, kako je s tem.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet nuhalna
19.1.2005 11:01:23   
Špacka
NS delajo od 11-14 tedna nosečnosti. Sama sem bila v 12 tednu in 6 dni in sem tud sestri zatežila, če ni to mal pozen, kaj pa če je plod mal večji? No in tako mi je razložila, da do 14 tedna je v redu, sicer pa če se jim zdi kar koli čudno itak pošljejo na nadaljne preiskave. Sicer pa pokliči še enkrat in vprašaj.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet nuhalna
19.1.2005 11:13:22   
pika78
Meni je pa G rekel (v Kranju), da je pri 14t že prepozno oz. da niso več pravilni rezulati. K njemu sem namreč prišla, ko sem bila v 14t.
No, potem mi je NS vseeno delal in se je ok videlo, ker je bil plod manjši za 2 tedna (sem očitno 2 tedna kasneje zanosila).
Tako da ti vseeno svetujem,da mogoče malo potelefoniraš in se poskusiš prej zmenit. Ker rok, izračunan glede na zadnjo M, tudi ni nujno, da je točen (lahko da si kaj prej zanosila.
Lp, Pika 21t

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet nuhalna
19.1.2005 11:27:26   
b.j.n.
Jaz sem bila konec 12 tedna in ker je bil mali tako poskocen, je imela g tezavo, da izmeri. rezultat je bil kar ok; sla sem pa tudi na hormonski test, ki je bil za 4krat boljsi kot izmerjena nuhalna.

LP
B

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet nuhalna
19.1.2005 12:44:08   
Vrtnica1
Jaz sem tudi bila na merjenju NS v 13t in 5 dni, pa ni bilo nobene panike.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet nuhalna
20.1.2005 8:17:17   
Teya
ravno včerej sem se naročila in bila full presenečene, ker mi je sestra dala datum šele 10.2, pa sem ji povedala, da je G nekaj momljal o tem, da mogoče zgleda plodek 10 dni starejši in me full zasliševal glede zadnje M, tako, da če to drži, bom jst že 13 t in 8 dni noseča na NS, če ne drži, seveda ni panike, tako pa se mi zdi full adijo!
ampak ok, kot vidim nisem edina.....vrjetno že vedo kaj delajo....

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet nuhalna
20.1.2005 8:40:02   
Grascakinja
Na izvidu od NS piše:

Estimated risk for trisomy at 10-14 weeks gestation -

torej se nimate kaj bat, glavno je, da je v prvem trimesečju in do 14. tedna! Dan ali dva pomoje ne igrata velike vloge.

Pupa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet nuhalna
20.1.2005 15:47:51   
kimi
Meni je rekla moj G pri 11 tednu samo jo nisem šla delati. Mi je premalo razložila zakaj je to.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......