Ursi2
|
Tako, pa je prišla ! Zamujala mi je nekje med 4-6 dni, bilo mi je precej slabo, utrijena sem bila in res sem imela res prvič občutek, da je zdej uspelo in sem šla včeraj zjutraj test delat samo za to, da mi potrdi! In test mi ni pokazal in sem mislila, mogoče pa ni še čas. No zvečer sem jo pa dobla in to tako res močno in fejst bolečo, da ni šans, da bi pozabla, da jo imam! Cel dan je šel v trikrasne, tudi danes ni nič od mene, sploh ne vem, kako se naj zberem in učim, kar se res morem, ampak ne gre, kar gledam v zvezke, številke kar plavajo in že se začnem jokat in sem spet na začetku. Včeri je še nekako šlo, dokler da nisem šla v center in sem vidla povsod same mamice z dojenčki in sem še komaj domov pripeljala. Od takrat naprej se pa samo jjočem! Vem, da mi bote rekle, da naj se skuliram, da sej bbo, sej sama to vem in že 4 leta se s tem tolažim, kak mesec je res malo bolj težko, ampak ni panike, sedaj pa sploh ne vem, kako naprej in česa se naj lotim, kje naj začnem! Hvala, da si lahko dam duška, čez par dni bo že bolje!
|