|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nekaj vprašanj...
29.7.2008 23:07:40   
Srečk@
...pridno in redno prebiram rubriko "Mami, kaj bomo danes jedli?" in se učim.

Skoraj vedno pa se mi zastavi kakšno vprašanje;
1. Kdaj čokolešnik, rižolino, čokolino in ali lahko to naredim na vodi?
2. Kdaj gres, ali je to pšenični zdrob in lai ga lahko naredim na vodi?
3. kakšen grah je najbolje kupiti; zamrznjen, konzerva,..?

No, to je zaenkrat vse.
Hvala in lp

P.S. stari smo 9 mesecev
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet nekaj vprašanj...
29.7.2008 23:21:12   
urška
na vseh teh linotih ti gor itak piše od kdaj naprej so primerni in kako se pripravljajo. eni vem da vsebujejo že adaptirano mleko in jih potem lahko mešaš z vodo.

glede gresa pa ne vem. glede na to da je to pšenična zadeva, potem najbrž vsebuje gluten. ki na 'negativni' listi do enega leta se mi zdi. se pa lahko kuha na vodi ja. sicer je potem bolj pust, ampak vseeno ga lahko tako pripraviš.

grah bi pa jaz kupila zmrznjen.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 7:48:41   
mateyka
Kdaj gres, ali je to pšenični zdrob in lai ga lahko naredim na vodi?

ja, to je pšenični zdrob. mi ga jemo od 8 meseca naprej. vedno na vodi/juhi + zelenjava (namesto krompirja, z mlekom ga ni marala). vsebuje gluten, samo lahko začneš pri 8 mesecih, ni treba čakat do enega leta - to itak prvič slišim.
mi uporabljamo zmrznjen grah, samo ga ne mara preveč (ker ima luščine, tako kot koruza).
na škatli vedno piše od kdaj naprej. naša sicer ne mara linotov, jé pa milupine kaše + alnaturine in holle-jeve prosene, kaše (proseno, 4-korn, riževo, pirino) s kompoti.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 9:07:59   
TinKiCa1
Mislim da glede čokolinotov in tko naprej, delaš po občutku. Mi smo stari 4,5 m in je čokolino in rižolino skupaj s sadjem z vodo! :) Full ma rada čokolino :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 14:51:02   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: TinKiCa1

Mislim da glede čokolinotov in tko naprej, delaš po občutku. Mi smo stari 4,5 m in je čokolino in rižolino skupaj s sadjem z vodo! :) Full ma rada čokolino :)

A prov čokolino že je? A ne piše na embalaži da je sele po 8 mesecu?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 15:16:48   
mateyka
ja, po 8-9 mesecu. na njihovi spletni strani sploh ni pod otroško hrano, ampak pod odraslo.
+ ful je zanič z vodo? ker nima notri nič mleka afaik

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 20:52:38   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: TinKiCa1

user posted image o ti mast, to je pa fuuul prehitro.... jaz sem mu čokolino dala šele pri 13m pa še to mu ga privoščim samo tu in tam...

drugače pa srečk@:
- nisem še probala čokolinota in pšeničnega zdroba na vodi, po moje ni dobrouser posted image ;
- pšenični zdrob sem mu začela kuhat, ko se je nehal dojit (pri 12m) in sem prešaltala na KM;
- vsaka zamrznjena zelenjava je boljša od one iz konzerve...user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!