|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 14:40:32   
Anonimen
Nekje sem zasledila da več ni tistega, da moraš imeti ne srarejši kot 3 m. star izpisek iz rojstne matične knjige. A je to res?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 14:43:07   
African queen
Meni so na matičnem uradu rekli,da roj.list ne sme biti starejši od treh mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 14:45:13   
Čiračara
Veljavnost 3 mesecev:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 14:53:24   
mata
Mislim, da ni več tako, vsaj kakor se spomnim:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 14:54:15   
Anonimen
Ne sme bit starejši od 3 mesecev, lahko ga pa naročiš kar po pošti sam potem moraš tudi koleke poslati po pošti ali plačati kar na račun. Vsaj jaz sem tako naredila, ker sem bila rojena v Postojni, pa se mi dalo osebno tja. Mislim, da sploh ne komplicirajo, ker sem po pošti kar jaz naročila za oba pa sva bila rojena na različnih koncih. V mojem primeru so ble bejbe na UE blazno prijazne - na obeh.
Veliko užitkov :):):)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 15:31:01   
ledenka
rojstni list itak rabiš samo, če nisi rojena v Sloveniji. če sta oba rojena tukaj, rabiš samo dokument. tako vsaj piše na internetu... :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 16:13:50   
NinKa
Rabiš samo osebni dokument. Rojstni list pridobi matičar po uradni dolžnosti.....ena skrb manj.....je pa svar preverjena, ker se poročim čez 2 tedna in sem bla pri matičarju pred 3 tedni.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 19:16:32   
emaa
roj. lista ne rabiš, z dokumentom na UE, samo naredijo proverbo, da jim slučajno ne lažeš in bi se še enkrat poročila brez ločitve prej:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet nekaj o poroki
11.4.2005 22:48:20   
Anonimen
No, ko smo že pri poroki - ali mora priti na podpis zapisnika tudi priča ali ne? Malo bo nerodno, ker bo njegova priča dlje časa odsotna - v tujini... Kdaj se ta zapisnik sploh podpiše? Ali potrebujem njegove dokumente?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet nekaj o poroki
12.4.2005 9:14:09   
NinKa
Kaki zapisnik? Od priče rabiš ob prijavi poroke sam Ime Priimek, naslov in rojstni datum.....nic več in nič manj.....

A ni zapisnik pol tisto, ko po obredu vsi podpišejo - mož in žena (:)- z novim priimkom), pa obe priči? Al sem kaj fuzlala?:zmeden:

Men je namreč na UE rekel gospod (ni bla matičarka - bla je odsotna), po opravljenem spraševanju in ko je sprintal podatke ven, se je mogel eden od bodočih zakoncev podpisat, da so res podatki resnični....in na koncu rekel to je vse z naše strani, le rojstne liste še mora sam preverit.....in nama žaželel lepo poroko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet nekaj o poroki
12.4.2005 9:15:44   
NinKa
Skutica, mislim pa da rabiš njegov podpis pri cerkevem delu.....ker je naša priča mojega :love: vprašala, če se mora kje prikazat z dokumenti???

Tega pa ti ne bi znala dalje povedat ---pozanimaj se še na cerkvenem delu, civilem ti lahko zagotovim da NE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet nekaj o poroki
12.4.2005 14:20:21   
Anonimen
Ninka, no, mislila sem ravno na tisti del, ko greš plačat pristojbino za poroko (no, ne vem, če se temu prav tako reče - mislim na tistih 7.000 sit). Zdelo se mi je, da bi morala priča biti zraven prisotna, če pa ni potrebno, potem pa še toliko bolje.

Ali morda kdo ve, če mora biti priča prisotna pri dogovorih v cerkvi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?