|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 11:56:15   
kimi
ja midva z mojim bova še malo počakala, da ne boste mislile da se bova poročila. Ker pa finančno ne bova zmožna kaj preveč in na široko delati se bova poročila samo na občini. Sedaj me pa zanima kakšna je cena, ker sem slišala da je 7500sit poroka na občini in kaj vsebuje ta poroka samo priče podpis in adijo? No druga varianta ki sem jo slišala je bila 150.000sit čeprav pravijo da na občini ni tako drago. Kaj pa ljubljanski gra. Kakšne so tam cene in kaj vključujejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:01:19   
Pupica
Ojej, kimi.Pomoje je to pretirana cena. Sme prebrala samo na en uč, tist post ki je o ceni govoril, vendar se mi zdi da je bila cena 8500 sit.

je čestitke kva nej rečem:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:03:38   
CUKRČEK
Midva sva skoraj pred 3 leti na Lj.gradu dala 4500 sit takse. Sedaj je najbrž malo več.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:04:12   
kimi
Ja no jaz sem imela že datum za to leto pa ker je bil moj dragi prepričan da stane na občini 150.000sit ni bilo od tega nič ker pač ni bilo finance;). No tako da imava datum prestavljen za eno leto lahko pa da bo že prej. Pa me zanimajo vse različne dobre kombinacije

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:05:03   
kimi
Cukerček jaz sem ališala da je na lj. gradu 200.000 sit in da zraven pride do 50 gostov. In na koncu smo vsi postreženi s šampanjcem

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:15:44   
Dadi
Moja kolegica se bo v juniju poročila na Lj.Gradu. Tako da ko jo dobim po telefenu, ti sporočim kako in kaj je res.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:17:21   
kimi
Hvala dadi to bi bilo super

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:17:22   
kimi
Hvala dadi to bi bilo super

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:17:49   
Anonimen
Ma ne Kimi, midva sva se tam poročila pred cca 2 letoma in pol. Za takse sva dala po mojem 7000 sit. In to je blo to. Če nočeš nič drugega, ti tudi ni treba. Mi smo potem še sami nabavli šampanjec za po obredu, da je ceneje, pa na kosilo smo šli. Edino, za kar mi je blo vredno dat denar je bil najet fotograf, ki se je res potrudil in naredil super slike, plačala sva pa mislim da cca 60 000 sit.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:20:38   
kofetek2010
midva sva se tudi poročila na Lj gradu pred 3 leti in plačala samo tisto taxo (nekaj malega, ziher pa ne 100 jurjev ali še več), te postrežejo s šampanjcem (ga extra plačaš), posnemejo te na video (tudi extra plačaš) - vse kar extra plačaš je tvoja želja, če želiš, drugače pač ne ;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:20:58   
baguSka
Kimi bo kar tamala cena držala. Plačaš le takse
ki absolutno ne znašajo groznih 150 tisoč..;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:24:19   
viv_
Mislim da na Blejskem gradu računajo nekih 100.000 Sit. Mogoče pe kaka taka fensi lokacija. Sicer je pa taxa nekje do 10.000 Sit, odvisno od občine.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:29:03   
kimi
Super viv kaj pa nudijo na blejskem gradu. da je taka cena, ker do 200.000sit poroka bi še šla. Kaj pa obleka na občino ne prideš v poročni obleki ali pač ali pa odvisno od posameznika. Fotografa že imamo

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:29:45   
Dadi
ja na Blejskem gradu računajo če ti priredijo viteško poroko. Sprejem, pa še kaj verjetno.K morjo najet igralce.Pomoje.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 12:32:29   
kimi
:)-:)-:)-bi mene dragi viteško zbutal tm pa bi mela viteze:)-:)-:)-odpade

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 13:18:19   
kathy
Če ima občina uradne prostore na gradu, potem plačaš samo takso. Če pa grad ali dvorec ni v lasti občine, potem plačaš najem pri lastniku, to je pa lahko zelo drago.
Na blejskem gradu sem bila lani in so plačali mislim da okrog 120.000sit za 10 minut, zelo malo je bilo programa - igra graščaka, ki pride po nevesto in svate.
Na gradu Otočec je bila pa full dobra poroka, tudi so igrali graščaki, graščakinje in mislim, da so plačali za dobre pol ure obreda 60.000sit.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spet nekaj o poroki...
12.4.2005 15:53:24   
saba01
OJ
Midva se poročima junija in sma bila prejšnji mesec na občini (Ptuj)in sma plačala takso 7.800 sit , šampanjec postrežejo hostese samo nama in pričam za kar ni potrebno plačati.
Več pride kadar naročiš šampanjec za vse svate in če imaš njihovega fotografa:(

LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spet nekaj o poroki...
13.4.2005 8:31:58   
viv_
sem v album dodala še najine poročne fotke

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?