|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet kakanje...
8.4.2005 20:14:30   
atinav
...ja saj vem, sigurno je že kje napisano...naš Tian že ni kakal štiri dni...moram povedat da je samo dojen...zanima me kdaj je panika in kaj lahko naredim:zmeden:.
Hvala!

papa
:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet kakanje...
8.4.2005 20:19:59   
sarči
dokler je otrok dojen ni panike do 7 dni baje!
Jaz ji dam malo sladkega čajčka,drgač pije grenkega,pa jo čez kake 3 ure spuca!

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet kakanje...
8.4.2005 20:20:44   
HuAnita
če je star več kot 6 tednov, je ok. Naša kaka na 5-6 dni.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet kakanje...
8.4.2005 20:39:09   
Magi*
Zarja enkrat ni kakala rekordnih 13 dni. potem pa ...uf, sem komi spucala;) če je dojen, ima vetrove in nima trdega trebuščka, ima apetit in je dobre volje - potem je vse v najlepšem redu. lahko poskusiš s sladkanimi kamilicami zjutraj pred dojenjem in pa z masažo trebuška (pregneteš trebušček v smeri peristaltike - sam je dobro, če ti pediater pokaže kako). pri nas je kakanje zdaj na sporedu vsakih 4 do 5 dni. je pa pediatrinja rekla, da je zgleda to zdej moderno. ima 3 take dojenčke - angelčke, ki ne kakajo:)-

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet kakanje...
8.4.2005 20:48:29   
puncica
če je dojen ni nič narobe celo če ne kaka 10, 14 dni, tako da potem paniko pelat. Sigurno se bo prej pokakal. A ja pa dej mu kake sladke kamilce al pa donat brez mehurčkov. Pa še tle najdeš par nasvetov:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=35927&idk=89 http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=31917&idk=89 http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=30576&idk=89
Pa čim prej kakite

:bravo::bravo::bravo::)-

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet kakanje...
9.4.2005 17:04:57   
sebtan
:))
ciao, najbrž je nekaj narobe z imenom; namreč imam punčko TIJO, ki tudi cel drugi mesec svojega življenja ni kakala in je bla ful zaprta s tem da je bla dojena sam 10 dni....sem menjala ful mlek in no nekako se je rešlo, zdaj je ok, nam je ful pomagal čajček PLANTEX, ki ga kupiš u vrečkah v lekarni (cca 80sit vrečka, za 100ml vode). Probaj, pa seveda sladkani čajčki, pa fejst prekuhan sladkor....sej bo, jaz sem jokala skoraj vsak dan, ko se je tako napenjala, kakat pa ni mogla (sm ji pomagala s termometerčkom vsak 3-4 dan), ampak mine....hvalabogu..
....ni zastonj rek da je največja sreča ko dojenček riga in kaka:))
čimprejkakajte...
:))
pozdravček

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet kakanje...
9.4.2005 17:20:06   
Anonimen
Pokliči pediatra. Meni je naš rekel, da če slučajno ne bi 5 dni kakal, naj pridem po svečke, saj se bojda težave s kakanjem iz dneva v dan potem stopnjujejo.
Ampak mi nimamo težav z ne-kakanjem.

(odgovor članu atinav)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet kakanje...
9.4.2005 18:22:25   
piščanc
baje da ni panike, samo mene je skrbelo, ko žiga ni tri dni kakal (slabše je jedel, napenjalo ga je). takrat sem mu dala, no bolj posilila z žličko, plantex čaj, pa je deloval, se je kmalu pokakal (do vratu). zdaj če ne kaka en dan mu naslednji dan dam več čaja, če ne deluje pa zeliščni čaj + jabolčni sok. ta ga je še vedno odprl.
večinoma zdaj kaka enkrat na dan, ali na dva dni (samo takrat že jaz s čajčki zraven stojim).

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?