Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:28:35
|
|
|
|
ziva_
|
joj niti ne govori... jaz se na odstranjevanja kozuha pripravljam kak 2 tedna :) jaz sem tudi zimska :)
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:29:17
|
|
|
|
Zamima
|
obritih nog in še česa drugega, kar priznaj
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:31:35
|
|
|
|
Marina_
|
Če si mislila mene sem drugače zelo pridna!Tiste reči in pazduho si porihtam vsak drugi dan ,če je čas :) Imam pa sedaj izgovor,da sem si lahko deci natočila
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
u pismo, a se potem rihtate zaradi drugih?
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:36:24
|
|
|
|
Marina_
|
Ne, zaradi sebe kaj pa!
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
KAj pa potem pozimi? Aja, takrat se ne vidiš
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:40:51
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: whatever Aja, takrat se ne vidiš Točno to
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz bom tudi mogla kombajn najet, da bo mal popucu po men. Sicer tudi pozimi porihtam odvečne dlakce, ampak zdaj bodo pa še vidne, tako da bo sploh treba. LP
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka Kako mi paše zima,ko si pustim dlake ,da me ne zebe Aja, zdaj pa vem zakaj je meni poleti tako vroče
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 21:41:05
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, madona, a pozimi vse kosmate okrog hodite? Jaz si noge brijem vsak drugi dan, pozimi, poleti, ne glede na letni čas.
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 21:55:03
|
|
|
|
rainbow
|
še ena -pri dlakah jaz pa sem se odločila, da do poletja izničim dlake na nogah z voskom, pri kozmetičarki. Boli ko , ampak že po prvi odstranitvi jih je pol manj zunaj; zdaj čakam, da bodo dovolj dolge, pa jovo na novo.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:11:53
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Ja, madona, a pozimi vse kosmate okrog hodite? Jaz si noge brijem vsak drugi dan, pozimi, poleti, ne glede na letni čas. jaz tudi. mi je tako grozno, če sem neurejena:-) a potem pozimi kril ne nosite?
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:23:57
|
|
|
|
eya
|
Jaz si jih tudi obrijem na vsaka dva ali tri dni, poleti ali pozimi. A ti si jih pa puliš? To mora pa boleti, pa še dolgo traja...
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk časa imaš pa ppotem mir, če jih populiš? Jaz si jih brijem s peno, na dva ali tri dni, se mi zdi... TAKOJ zrastejo, od zjutraj do zvečer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2007 22:37:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:49:22
|
|
|
|
cmokec
|
A ve si jih poleti brijete? Zakaj že?
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:53:56
|
|
|
|
pety78
|
Jaz si jih pozimi tudi ne tako redno, kot poleti. Si pa jih od časa do časa. Pa mislim da ni tu govora o pretirani poraščenosti, če pustiš dlakam, da preživijo kak teden. Moje dlake na nogi ne vplivajo na moje počutje, ker niso tako težke, da bi me od tega bolele noge. Pobrite noge pač dajo boljši občutek...Zakaj? Zaradi okolice. Bog ne daj, da bi si zlomila nogo sredi zime in bi morala po gips, neobrita....
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:56:58
|
|
|
|
ziva_
|
jaz si jih tudi pulim... tak enx na mesec, ponavadi se pa navadis na to bolecino. pulim pa si jih ze kakih 5 let, pa se se jih nisem uspela znebiti ...
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 23:21:26
|
|
|
|
lelaval
|
KAj pa potem pozimi? Aja, takrat se ne vidiš Jaz pozimi ne nosim kril, ampak dlak tudi ne. Si jih brijem poleti in pozimi. udi, če se ne vidi, mi niso všeč.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 23:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa sem se odločila, da grem na depilacijo z voskom. Evo, že zdaj me boli Sam moram počakati, da mi zrastejo Trenutno si jih puščam
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 0:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Poleti redno, pozimi pa ne .. brijem si jih pa zaradi sebe .. fantu je itak vseeno, baje .. oz. mi pravi sej nimas nc nikjer, jaz pa ko medved Pozimi mam pa bolj debele najlonke, tko da ne rabis met cist na sveze obritih nog Si jih pa pobrijem ja ponavadi, ce oblecem kiklo. Voskanja pri kozmeticarki se pa ne grem vec - vsaj ne pri sosedi, ker prevec segreje vosek pa men mal povrsno nardi Pa se boli ko . A ma katera izkusnje z veet trakovi? LP
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 6:52:08
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Jaz si jih brijem s peno, na dva ali tri dni, se mi zdi... TAKOJ zrastejo, od zjutraj do zvečer Jaz isto, si depilator kupujem že dve leti , pa sem še sedaj pri tem načinu britja. In imaš prav, Mič, te dlake zrastejo že, ko začneš drugo nogo brit . No, jaz sem tudi imela včeraj košnjo, po celem telesu oz. samo po določenih delih .
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 6:53:03
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Trenutno si jih puščam A si boš kitke iz njih spletla ?
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 8:46:23
|
|
|
|
cuma
|
Škoda, da ni smajlija medvedka ... ta bi bil zame . Pri tej temi, pa imam malo več izkušenj . Prvič sem bila na depilaciji z voskom v 6.razredu OŠ, ker me je bilo tako sram... in ja, prvič boli .. potem pa se privadiš. Je pa pri voskanju ta prednost, da se z enim potegom rešiš kar velikega števila dlačic. Mašince za puljenje pa pulijo počaaassi in mene osebno bolj boli. Puljenje je učinkoviteje kot britje in dlje traja, se pa vsaj pri meni pojavi problem vraščanja dlak po puljenju. Zato kombiniram britje in puljenje. Torej puljenje in čez teden - dva britje par dni, potem pa spet puljenje in 2 teedna miru ... Trenutno uporabljam Satinelle od Philipsa in sem zadovoljna. Poskusila sem tudi Veet trakove, pa so moje dlake preveč trdovratne zanje .. Uporabljam pa take trakove za obraz (brčice).
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?