|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet jaz
11.3.2006 19:13:13   
Špela100
Pozdravljene punce...kmalu se bom preselila spet med vas.
Morda se nekatere še spomnite, na kratko, septembra sem zanosila, novembra sem morala na čiščenje, ker se plodek ni razvijal- prazna vrečkica, potem sem zanosila po prvi M po čiščenju, se preselila med srečke user posted image  in danes vam spet sporočam, da moram v torek spet na čiščenje, ker je moja pikica prenehala rasti v 6t, seveda če me prej ne prehiti ss.

Držite pesti zame, prosim, prosim in ko bom spet pripravljena na boj se vam javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet jaz
11.3.2006 19:16:07   
Sulfinija
Špela midve sma tkole v stiku ne morem ti drugo rečt,da mi je zelo user posted image user posted image user posted image user posted image  zate,za tvojo user posted image .Drži se in upam,da boš kaj kmalu pripravljena na novi boj za novo user posted image  seveda.Do takrat pa pridna bodi.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 19:19:43   
Špela100
Hvala Mojčka za vso tvojo podporo. Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 19:29:01   
Sulfinija
Pogrešam najine pogovare javi se kaj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 19:43:24   
*Karmen*
Špela, tvoje zgodbe ne poznam v celoti. Sem prepozno prijadrala na tale forum... Ampak, domnevam lahko, kako zelo hudo ti je... Za mano je en neuspel poskus IVF-ja... In že to je bilo kar precej hudo. Ne morem pa si predstavljati, da bi v meni pikica že začela rasti in bi jo potem izgubila... Enostavno nimam besed za to veliko izgubo.

Vem pa, da nas je na teh straneh kar nekaj, ki začenjamo iz nič. In druga drugo bomo vzpodbujale, da ne bo kakšna prehitro odnehala. Špela, tudi zate je prostor v naših srcih in tudi zate držimo pesti. Upamo, da se boš po posegu čimprej psihično sestavila nazaj in se nam pridružila pri veselem pričakovanju. Vse smo s teboj! Ti pa se le javi, če ti bo hudo, da se v glavi ne bo nabralo preveč grdih misli. Čvekanje ni nikakršen težak šport, zna biti pa kar malo zdravilno pri takšnih težkih dogodkih... LP in čimprej se nam javi!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 19:50:45   
Špela100
Zigkar, hvala, to si pa res lepo napisala.
Tudi tebi en velik objem.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2006 20:43:23   
PBJ
Špela, bodi močna, tudi zate bo spet posijalo sončece.
user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2006 21:28:30   
tinkamiška
špelauser posted image user posted image user posted image !!!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2006 21:45:42   
Anonimen
Žal mi je. Bom držala pesti, da vama čimprej uspe dobiti enega sladkega user posted image .

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2006 11:16:07   
petraz
Kar hudo mi je pri srcu, ko berem kaj si napisala. user posted image user posted image user posted image   Bom pa močno držala pesti zate..... za lepši in bolj nasmejan dan..... in novo pikico v trebuščku... user posted image  .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2006 12:01:59   
lelaval
Hudo mi je zate, a očitno še pride čas, ko bo tudi v tebi rasla pikica. Držim pesti, ti pa ne obupaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2006 12:50:43   
emaa
Špela drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2006 14:30:49   
GoYa
user posted image  Ojoj, to je pa res hudo, da te je ponovno doletela nesreča. Že en ss je grozno doživetje, takoj za tistim pa še eden user posted image .

Drži se in držim pesti, da bo šlo v tretje vse tako kot mora.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2006 18:19:05   
Suana
ŠPELA,zelo mi je žal!!user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2006 20:36:24   
Naja30
Špela, bodi močna. Tudi za vaju bo posijal sonček. user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......