Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 13:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako viv, a niste vi že bili sprejeti? Drugače pa bo gotovo kakšna mamica svojega otročka izpisala, tako kot sem jaz Tiborja, zaradi bolezni. Če ne prej, se bo takrat gotovo kaj sprostilo.
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 13:19:27
|
|
|
|
eva1
|
joj, vsi ste že dobili odgovote, mi pa še ne...a je to kej določeno do kdaj morajo sporočiti ali smo sprejeti al ne?
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 13:22:14
|
|
|
|
Naja31
|
Ne vem če je kje določeno, ampak naj bi do konca maja. Saj je še čas.
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 13:27:32
|
|
|
|
viv_
|
Ja Spliš, sem bila 100%, glede na vse točke in to, zdej pa kar naenkrat ne... Smo bili 3. na listi in zdaj sem šla v akcijo v vrtec in na Upravo, kjer je ena gospa kar malo čudno pogledala, kako lahko, da ni sprejeta, glede na to, da je en otrok v tem vrtcu... Dala sem uradno pritožbo in zdaj dobimo prvo mesto, ki bo frej... Držte pesti!
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 13:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa res čudno, ker vsaj v našem vtrcu, tako so mi rekli lani, največ točk prinese prav to, da je sorojenec že v tem vrtcu. A si pregledala rezultate, po številu točk?
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 14:09:00
|
|
|
|
LUNA06
|
Ma sigurno se kdo izpiše ali pa je tako, kot je rekla Naja31, da so sprejeti v dva vrtca in bo treba enga zavrnit.Sigurno jedosti takih, sej zato pa tud delajo čakalno vrsto.Če sem prav obveščena, pa se zapolnijo vsa mesta.
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 18:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se septembra oblikujejo skupine, je pa res, da se ponavadi kak otrok ali 2 izpišeta...
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 24.5.2007 19:09:06
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni To je pa res čudno, ker vsaj v našem vtrcu, tako so mi rekli lani, največ točk prinese prav to, da je sorojenec že v tem vrtcu. A si pregledala rezultate, po številu točk? Mi smo jih imeli 49, kar se mi zdi veliko. Kar bi bilo lahko več, bi bilo dodatnih 10 za samohranilstvo in 10 za bolezen v družini. Pa ne bojo mi rekli, da jih je toliko samohranilk in bolnih... Dones sem dobila tak občutek, kot da so se malo zmotili, ne vem no. Upam!
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 26.5.2007 21:51:37
|
|
|
|
frutka_
|
Tamikaaa, spet bluziš. Septembra se v nobenem vrtcu ne oblikujejo skupine! Vpis v vrtec je bil aprila in zdaj meseca maja čakajo na potrditev skupin iz strani občine! Meseca junija je že prvo srečanje za starše novo-vpisanih otrok in avgusta še srečanje staršev, otrok in vzgojiteljic. September je mesec najbolj intenzivnega uvajanja! Viv, upam da boš dobila čimprej mesto. Če se niso nikjer zakalkulirali potem bo mesto vaše ob prvem izpisu. Ne vem, kako to da nisi dobila mesta, glede na dejstvo da je tavečja že v tem vrtcu? Si se pozanimala o možnosti, da se dodatna skupinica razpiše?
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 26.5.2007 22:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
frutka ti pa si grozno pametna Jaz sem mislila povedati, da uvajanje in s tem tudi oblikovanje skupin, ker se otroci začnejo privajati en na drugega in na vzg., poteka septembra... Tak je vsaj pri nas, vrjetno nisem tak grozno glupa, da ne bi videla novih otrok septembra s svojimi starši, ali pač? Aja, poleg tega v našem vrtcu izvejo komaj julija če so otroci sprejeti ali ne!!
|
|
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 29.5.2007 10:09:54
|
|
|
|
viv_
|
No, dobra novica Torej, šla sem v akcijo, dala pritožbo in zdele me je gospa iz Uprave klicala, da smo dobili mesto! Da so ugotovili, da je to pa res mal prehudo, da bi dve vozila, vsako na svoj konec Kranja in so nekak pokombiniral... Jeeeeeeeeeeeeeeee... Tok sem vesela!
|
|
RE: Spet eno vprašanje za tiste, ki delate v ... 29.5.2007 11:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
FAjn Viv
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?