|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet bo zmanjkalo zdravil :(
16.10.2006 19:57:17   
pika74
Danes sem pa jaz malo user posted image .

Danes sem namreč klicala na GK, da bi šla na IVF v drugi postopek... in mi je rekla med. sestra, da lahko pokličem šele decembra in še takrat bom prišla na vrsto kvečjemu za drugo leto. Itak bo zmanjkalo zdravil za postopke... in realno lahko računam na januar ali bolje rečeno na februar...če ne celo marec user posted image user posted image user posted image user posted image .

Spet se mi odmika user posted image ...

P.S.
Za IVF vsako leto na GK zmanjka zdravil, za user posted image user posted image user posted image  patrie in ostale tanke, pa zmer najdejo miljone user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet bo zmanjkalo zdravil :(
16.10.2006 20:21:16   
Anonimen
banda ciganska user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 20:38:30   
lelaval
P.S.
Za IVF vsako leto na GK zmanjka zdravil, za patrie in ostale tanke, pa zmer najdejo miljone

Pol še pa upajo jamrat, da je premalo rojstev.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 20:45:14   
mamči
A to se tud zgodi user posted image . Res nisem vedela. Pa, če bi še enkrat poskusila in "zagnjavila" pa mogoče šla še osebno tja ?

Groza no, da kr tako zreducirajo ženske, ki takooo dolgo čakajo na te posege user posted image .

Niti mislit si ne morem, kako hudo ti je.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 21:02:32   
pika74
Ja mamči tko je to v našem svetu.

Maja/junija sem mela prvi neuspeli IVF. Takoj ko je prišla user posted image M, sem poklicala to cifro in se naročila in dobila zaporedno številko in okvirni termin. Zdaj sem klicala in evo - zarad klasičnega pomanjkanja zdravil ob koncu leta, je vedno ista pesem. Pokličite čez kake dva meseca oz. drugo leto, ko bodo zdravila.

Ne pomaga nič drugega, kot čakat. Če ni, pol ni. Tud, če grem osebno tja. Saj sestro dobro poznam in tud ona mene pozna. Ma ni šans.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 21:25:46   
mamči
Ja, po pa res ne pomaga druga, kot pustit času čas. Se zavedam, da je lahko rečt, težje pa sam prestajat.....
Želim, da ti hitro mine in da ostaneš pogumna.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 22:47:06   
Jančika_
Res grdouser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2006 23:16:13   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SRAM JIH JE LAHKO, DA NEKAJ TAKŠNEGA ZMANJKA IN ONI TOŽIJO DA RODNOST V SLOVENIJI UPADA??????????????????????????user posted image NAJ SE KAR MALO ZAMISLIJO.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2006 8:09:45   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Ja Pika upravičeno si jezna. Mene moti tudi to, da za metadon nikoli ne zmanjka. user posted image  user posted image  Ja tako je v tej ljubi državi, pa ne glede na to kdo je na vrhu...al modri al zeleni..vse je isti šmorn...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2006 8:38:29   
Anonimen
Pika, ne morem verjetuser posted image ...banda, res banda pokvarjena!!!
Jst grem tudi januarja v nov 2. postopek IVF-ja in če mi bodo isto povedali bom znorela!!Kako morejo...mislim, brez besed,r es!
user posted image hudo mi je zate, ker vem kako bi se jst počutila
user posted image user posted image user posted image za srečo in pogum, da boš lažje zdržala te mesece.
pozdravček.

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2006 8:50:47   
koala
OJJJJJJJJJJJJJ sem jezna, ko berem takšne stvari. Za zdravila zmanjka denarja, zato ko nismo sami krivi, ko se trudimo da bi imele otroke, ne zato ni denarja. Za brezvezne državne obiske, za avione in tanke,... za metadon, ja za vse se najde, samo za pomembne stvari ne. JEZNAAAAAAAA!!!

Pikica, drži se, pa točno vem kako se počutiš, sem bila v podobnem zosu avgusta, ko so me vrgli na realna tla, da letos ni šanse da pridem v postopek, tako da tudi jaz upam na tam nekje marcva aprila, če ne še kak mesec pozneje.

Mislim nate, drži se!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2006 9:13:04   
paris
Pika in ostale, držte se punce!user posted image user posted image user posted image

Kar se pa dnarja, pa države tiče ,pa...........................ma, škoda besed no!!!!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 9:43:26   
GoYa
Vsako leto ista pesem user posted image .

Ni mi jasno, kako se to lahko vedno ponavlja. Al so butasti al so pa butasti, da ne znajo splanirat denar, tako da je za celo leto. No, sej si mislim, da verjetno ni to to, ampak je problem v tem, da jim denarja ne dajo. Za rodnost jih očitno ne briga.

Pikica, nimaš kej. Naj ti do januraja čimprej mine, pol pa akcija. Še vedno ti ostane Reš, če bi rada bila prej na vrsti. Sam tam pa $ pojejo.

Enga lupčka od mene in Line user posted image .

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2006 9:46:23   
Anonimen
Pismo rosnouser posted image Navadni smrtniki vedno prikrajšaniuser posted image
Ne bom nadaljevala,bi bilo hodo nespodobno.user posted image Pika žal mi je,ampak
nisi verry important person(če so napake,spreglejte)
Upam s teboj!!!!user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2006 10:52:09   
Sulfinija
Spet ista pesem kot lani za LJ.Dobro,da je za vse drugo denar banda no.Pa pol ni rojstev.Mislim to je absurt no.Žal mi je za vse vas,ki ste v LJ.Naj vam čas čimhitreje mine pol pa bomo skupaj šle v nove boje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.10.2006 18:56:18   
kapica
Saj ob takih novicah se res lahko samo po glavi tepes. user posted image user posted image user posted image user posted image  eni res.

Pika zdrzi, nimam ti drugega za svetovat. To da se jezimo in obtuzujemo nam nic ne bo pomagalo, zaradi tega ne bomo prej prisle do user posted image . Zal je tako, vse kar nam ostane je cakanje.
Drzim pesti da ti cimprej mine user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 8:20:58   
Elysabeth
Neeeeeeeee user posted image ...Sočustvujem z vsemi vami, ker sem sama na istem. Čakam svojo user posted image , da lahko pokličem in se naročim za IVF. Pa ne morem verjeti no! Spet ista zgodba. Lani bi se prav tako morala naročiti oktobra, pa sem prišla na vrsto šele marca, torej lahko sedaj spet pričakujem isti šmorn.GROZNO! No comment. Ne morem povedat, kok sem razočarana.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 11:03:42   
tinkamiška
Res grdouser posted image Pika in ostale, držim pesti za vasuser posted image .

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2006 17:40:39   
pika74
hvala - vsaki posebej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.10.2006 11:00:24   
Elysabeth
No...da vam povem še mojo plat zgodbe, katere zaključek je : ŠE ZMERAJ NAROČAJO!
V sredo popoldne sem dočakala user posted image  in takoj v četrtek klicala na kliniko (lj). Žal sem bila "prepozna", ker jemljejo le po 2 na dan. Tako mi je tista gospa, ki naroča, izračunala približno kdaj bo naslednja M in me nato naročila čez 22 dni (imam dolgi postopek). Ampak ta datum pa pride v začetku decembra in verjetno bo takrat zmanjkalo zdravil. Tako da....
...tolaži me le misel da enkrat bo...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.10.2006 14:14:44   
bebi
Pikica, velikokrat se spomnim nate in nenehno upam, da ti čimprej uspe.  ŽALOST, JEZA, BES - tudi sama sem naše zdravstvo v času poizkušanja zanositve preklela - to nenehno čakanje... če niso dopusti, prazniki,... je pa konec leta in zmanjka dinde user posted image . Zares BEDNO NAŠE ZDRAVSTVO !!!

Če mi po laparoskopiji in histeroskopiji ne bi uspelo zanositi, bi se verjetno odločila za MB, ker imajo baje višji delež uspešnih umetnih oploditev kot v LJ (vsaj tako pravi moj G).

Tudi je žalostno, da ti rečem, da probaj preko kakšnih vez in poznanstev priti prej na vrsto user posted image , mogoče pa? Naš sistem žal tako deluje, pa ne samo v zdravstvu.  

Pika sočustvujem s tabo. Točno vem, kako se počutiš, čeprav sem zanosila v krajšem času poizkušanja kot ti, ko se vedno znova in znova sprašuješ, zakaj ravno jaz ne morem...

Vem, da so vse besede tolažbe odveč. Uživaj v prostem času, ki ga še imata (čeprav vem, da to že počneš). Ker ko boš mamica, ti bo user posted image  vzel 300 % časa, tako da se ne boš utegnila niti počesati, včasih boš stežka skočila celo lulat... user posted image  .

Vsem, ki ste v podobni situaciji želim, da čimprej pestvate svoje user posted image .

Pikica drži se in srečno user posted image , saj veš, najhujša tema je tik pred zoro user posted image .

LP bebi

2006
2008

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......