jana30
|
Pa še moje poročilo. Mi smo bili lani od 7.-14.9. tako nekako.Klemen je ravno tam praznoval svoj 2 rojstni dan.In za njegovo starost boljšega ne bi mogla izbrati.Od hotela do plaže je bilo cca. 80 m in to do peščene-mivke, za naju z možem sicer ne tako navdušujoče, zanj pa idealno.Pa plitvina pa topla voda, skratka super.Smo uživali sto na uro.Bili smo v Amopiju, sem ga nalašč izbrala, ker odkar imam otroka, sem bolj pristaš mirnih lokacij, ker pač ponoči rabim svoj lepotni spanec - hihi.Meni je bil hotel super, za takšno ceno.To je bil moj najboljši hotel odkar hodim na dopust v Grčijo.Ni klasičen hotel, ampak take hiške s po 4 sobami.Mi smo imeli prekrasno teraso( če želiš ti še na privat pošljem kako malo bolj privat sliko).Hrana-ma super, jaz nimam pripomb.Je bil polpenzion in sicer zajtrk na hotelski terasi, večerja oz. kosilo kakor si pač hotel pa v restavraciji od hotela na plaži.Zelo dobra grška hrana.Midva z možem sva bila navdušena. Drugače ti bom pa za sam otok rekla tako, ima zelo lepe laže-nujno si je ogledati tri najbol promovirane in v septembru niti ni bilo gužve nikjer, pa še senčka je tu pa tam, sicer pa povsod marele, si pač plačaš, ni pa to otok z nevem kako bogato zgodovino v primerjavi z drugimi otoki npr.Rodos-tam se bila jaz na poročnem potovanju, ampak to je lčisto druge sorte dopust, ker si pač sam.Jaz si navadno vedno kupom vodiča po otoku in pol raziskujemo z avtom.Ja je fino. če si ga najameš, vsaj za ene tri dni, več po mojem ne rabiš, ker tolko za videt pa spet ni.Za spehajat ni nevem kaj, je pa lepa potka ob plaži-prodnati, ja tudu prodnata plaža je tam in pa v glavem mestu Pigadia, kamor pa se lahko zapeljete ko imate avto ali pa z busom al pa taxi, saj tudi ni tako drag.Tako da, jaz sme za Amopi. Drugče pa...Grčija je super, jaz težko rečem kaj je naj naj, saj sem bila že na veliko otokih in vsak ima nekaj magičnega, te pa opozarjam, da jaz nisme človek, ki bi kompliciral. Če hočeš kaj bolj luksuznega, pa priporočam Turčijo ali Tunizijo ALL INCLUZIVE MAGIC LIFE, kar pač ima svojo ceno, ampak se splača...Če te še kaj zanima piši. LP