kristinaj
|
jaz ne spim odkar sta šla v vrtec... kot praviš tam do polnoči je ok, potem kihata, smrčita, se obračata, zastokata, to traja do ene 4 ure in potem mir do 6... ponavadi spita naprej a jih vseeno slišim, pa vstajam hodim pokrivat..... tavelika če se zbudi prosi da jo nesem k meni v posteljo in kot čudež potem spi, tamali pa odvisno, če je prav hudo in se zbuja ga nesem k meni, da ne prebudi še tavelike in spet spi... in se mi zdi, da sem včasih cele noči pokonci, kot vešča, in zjutraj ne vem več kaj se je dogajalo ali sem sanjala ali je bilo res, dogodke pomešam itd... jaz se ne sekiram, včasih lih zaspim pa moram vstati, pa se cela tresem od neprespanosti.. tamali je imel sedaj obdobje ko se je zbujal in na rokah zaspal v postelji pa ne, zganjal neko histerijo, ne mleka, ne čaja.. nič.. in sem ga .. dala kar na kavč.. čudežno je spal.. pospravila sem kuhinjo, dnevno in kopalnico in po pol ure sem ga nesla v posteljo in je spal... bo že minilo..