|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet (ne)spanje
16.2.2010 14:33:51   
Jullija
Ne vem, situacija je že počasi nevzdržna. 14-mesečnica, ponoči smo mleko ukinili že pri 6. mesecih, spala je celo noč. Potem pa se je pri 8. mesecu začelo. Ponoči se zbuja non stop, recimo vsakih 10 min, jamra, stoka, potem to preide v jok, včasih pomaga duda, včasih nič. Meče se po postelji, hoče zaspati pa ji ne gre. Nikoli je nisem nosila po rokah, samo božam jo vedno v posteljici, pa vseeno ne more in ne more trdno spati. Tako stanje je vsako noč po nekaj ur. Recimo do polnoči spi dobro, potem pa se začne in traja tja do 3h, 4h, nato zaspi do 6h. Ko bi vsaj povedala, kaj jo muči. Probala sem že vse: čaj, mleko, kapljice Bio gaia, če bi jo slučajno bolel trebušček, zobeke smo mazali. Zdaj pa mi je zmanjkalo idej. Je imela katera podobno situacijo? In kaj je pomagalo? Mora enostavno prerasti? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet (ne)spanje
16.2.2010 20:40:04   
Nalini
mi imamo podbno situacijo že nekaj dni ... ima pa hudo zatečene štirke zgoraj.... jaz sumim na dlesni :( ... in upam, da se bo spet prikradla kakšna noč, ko bomo spali :) ...

in zato ponoči spi zraven mene ... in se pač cartava, dojiva, maževa dlesni s calgelom ...itd ....

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2010 22:34:16   
bskrle
Jaz jo nosim, spi pri nama, stara 11 mesecev.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2010 9:44:26   
kristinaj
jaz ne spim odkar sta šla v vrtec... kot praviš tam do polnoči je ok, potem kihata, smrčita, se obračata, zastokata, to traja do ene 4 ure in potem mir do 6... ponavadi spita naprej a jih vseeno slišim, pa vstajam hodim pokrivat.....

tavelika če se zbudi prosi da jo nesem k meni v posteljo in kot čudež potem spi, tamali pa odvisno, če je prav hudo in se zbuja ga nesem k meni, da ne prebudi še tavelike in spet spi...  in se mi zdi, da sem včasih cele noči pokonci, kot vešča, in zjutraj ne vem več kaj se je dogajalo ali sem sanjala ali je bilo res, dogodke pomešam itd...

jaz se ne sekiram, včasih lih zaspim pa moram vstati, pa se cela tresem od neprespanosti..

tamali je imel sedaj obdobje ko se je zbujal in na rokah zaspal v postelji pa ne, zganjal neko histerijo, ne mleka, ne čaja.. nič..  in sem ga .. dala kar na kavč.. čudežno je spal.. pospravila sem kuhinjo, dnevno in kopalnico in po pol ure sem ga nesla v posteljo in je spal...

bo že minilo..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2010 16:12:42   
Čili 1
Jullija, pri nas je situacija zelo podobna in se je žal izkazalo, da ima mala laktozno intoleranco, sumijo pa tudi malabsorbcijo fruktoze, vendar je še premajhna, da bi jo lahko testirali (mora znati pihati). Ob dieti brez laktoze in z zelo malo sadja in določenih vrst zelenjave, nam uspeva prespati noč tako, da se zbudi le enkrat. Če pa se tega ne držimo ima vetrove, stoka, se zbuja na 10 min in jamra, da jo boli trebuh. Stara je pa 17 mesecev. Jst upam, da pri vas ni to razlog. Predlagam, da ponoči opazuješ, če ima vetrove. Naša ma tudi nekaj izpuščajev po ličkah, ki jih sicer ni veliko, vendar vseeno ne izginejo že od kar smo šli na gosto hrano.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2010 16:17:24   
Katy78
Pri nas je bilo tako en mesec in pol. Po 14 dneh nespanja, kričanja, nošenja, spanja oz. bolje rečeno premetavanja po najini postelji, so eden za drugim v roku 1 meseca prišli ven 4 zobki. Zdaj spet dobro spi.

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?