Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 10:06:21
|
|
|
|
natja_
|
živjo, ;) Ne me karat, vendar.... ja, sej tudi to vem, da je bilo o tem že nekajkrat pisano, pa vendar, ko NE pričakuješ, se ti porajajo raznorazni občutki nosečnostnih znamenj, ko pa vseeno pride ta :hudicek: rdečka, pa ostane s tabo samo dva dni (in ne 5-6 dni kot ponavadi)... aja, kakšno je moje vprašanje - včeraj prvi dan :hudicek:, danes zelo šibka.. (?) Nekatere so pisale, da so bile kljub M že noseče - pa je to res možno. Mi lahko opišete, ste kljub M čutile spremembe v predelu pod popkom:zmeden2:? Mene namreč ne zvija, ampak rahlo špika in tak nenavaden občutek... ja, tud to vem, da upanja :roza: ni, pa vendar.. hvala za kakršenkoli odgovor... natja
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 10:09:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Veš, jst bi na tvojem mestu delal test, ker mi nebi dal mira. Tud jst sem brala, da so ble ene noseče kljub šibki M. Jst bi res letelo po test. Držim pesti, pa upat tud ne smeš nehat!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 10:10:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, kake napake delam. Delala, pa letela:ups:
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 10:21:27
|
|
|
|
Majči
|
No, tudi jaz imam ta ciklus čisto drugačen, kot ponavadi in vedno upam, da pa je to kak poseben znak in sicer. M. imam vedno točno na 28 dni a ta mesec me je m. obiskala en dan prej, trajala le dva dni in tretji dan je bila komaj opazna. Ponavadi moja m. traja 5 dni pa še potem me spremlja nek manjši rjavkast isceden še kak dan ali dva. Ta mesec ga ni in tudi nikakršnega zvijanja nisem občutla kot je ponavadi prisoten. Celo včeraj popoldan in zvečer me je dajala slabost. Vzroka zanj ne vem, zato sem posumila (kot bi vsaka izmed nas) da pa je morda kaj ratalo in imam tako, kot so imele nekatere pač m. tudi v času zanositve. Ja, ne vem, najbolje bo, da danes kupim en test Romed in se prepričam, saj imam v četrtek ali pa bom šla že kar v sredo na HSG v Postojno. Ja, do takrat se pa moram res prepričati da ne bo potem kaj narobe......kar je logično, da bi bilo. Dvomim v to, da gre res za zanositev a moram se prepričati, kot bi se verjetno vsaka od vas je tako? Lep pozdravček dekleta in lep začetek tedna.....
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 10:36:37
|
|
|
|
Gina
|
Hoj! Seveda je mozno, da imas imas izcedek par dni, ki zgleda kot M. Jaz sem ga imela. Pa ne samo par dni, okoli 10. Kar ni hotelo nehat, ulilo se pa tudi ni. Samo zoprno je bilo, ker se je to pojavljalo celo nosecnost, potem me je pa ves cas skrbelo, kaj bo. Veliko soncka :)
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 11:23:18
|
|
|
|
natja_
|
hmmm....:zmeden:
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 11:24:54
|
|
|
|
natja_
|
Majči, tudi jaz imam punčko, staro 2,5 leti in to je že šesti poiskus za drugega otročka. Koliko časa pa vidva poskušata :duda:? natja
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 11:41:28
|
|
|
|
Majči
|
Natja, moja punčka je zdaj stara dobre tri leta in pol in pošteno se mučiva za najinega drugega otročka že od predlani septembra. To je že tako dolgo, da me že kar straši. Lansko leto novembra (leto dni bo) sem imela prvič s.splav in to z dvojčki v začetku 9 tedna. Od takrat naprej se spet mučiva a je vsak mesec brez uspeha. Zdaj me je moja g. poslala, da opravim HSG (slikanje maternice) in opravila ga bom ta teden. Me je kar strah, saj je baje pri večini bilo zelo boleče a za otročka vse! Upam, da je tu kaka razlog in da nama po posegu rata hitro, kot mnogim po tem. Danes bom za vsak slučaj naredila test, da se prepričam, da tudi ta mesec ni ratalo in da v miru naredim ta poseg. Ja, upam, da nam vsem, ki si tako močno želimo naraščajčke rata še letos in da se nam to leto zapiše v globok spomin.....je tako? Držim pesti tudi zate...
|
|
|
|
Spet - menstruacija in zanositev 15.11.2004 11:50:16
|
|
|
|
maja&m
|
Oj! Jaz sem ena izmed tistih, ki sem še imela :hudicek: Ponavadi sem jo imela cca 5 dni, no tudi takrat sem jo imela ravno toliko časa, le da je bila bolj šibka. V trebuhu me je špikalo še približno 3 mesece oz. vsak mesec ob približno tistem času, ko naj bi dobila :hudicek: No pa naj še povem,da sem dobila tazadnjo :hudicek: z enotedensko zamudo. Ne vem ali te bo to potolažilo ali ne. Upaj na najboljše. LP Maja:nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.