Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: malo za šalo, malo zares 16.11.2007 12:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj partner je šel na spermiogram dvakrat. Kakšne posebne prijetne zgodbice nimam. Vendar pri nama je bilo tako, da je bilo pri meni vse OK, ko so njemu predlagali, če bi šel, ni bilo problema. On je bil mnenja, zakaj pa ne, da vsaj vidi, če je pa z njim kaj narobe. No, prvič test ni ravno blestel in so mu predlagali, da ga čez tri mesece ponovi (na toliko časa se menda obnavljajo spermiji). Naslednji test je bil veliko boljši in dva meseca kasneje sem zanosila. No, nisem ti ne vem kaj pomagala, ampak morda naj vzame to kot rutunski pregled, da bo vedel, če je z njim vse OK.
|
|
|
|
RE: malo za šalo, malo zares 16.11.2007 12:10:35
|
|
|
|
nima
|
Hehe...dobra tema. No naj povem kaj se je zgodilo moji najboljši prijateljici. Trudila sta se eno leto pa nič. Ona je šla na pregled je bilo vse ok...nato on na spermiogram in še isti dan sta prišla k nama na morje(se pravi po spermiogramu). Predno je šel na spermiogram je naredila test ki je bil negativen(par dni pred pričakovano ).Seveda revček da zadevo čez cez en teden pa ponovno naredita test in poglej ga....pozitiven Sedaj sta noseča že 3 mesece in se je pohecal da pač glede na to da sem jaz noseča naj gre kao moj na spermiogram ker je to moderno.....no to je takšna resnična zgodba....čimveč takih ane
|
|
|
|
RE: malo za šalo, malo zares 16.11.2007 12:16:15
|
|
|
|
jazzz27
|
Super zgodbica! Mogoče pa tud nama tako rata:) ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
|
|
|
|
RE: malo za šalo, malo zares 20.11.2007 21:00:08
|
|
|
|
ajam27
|
Vem, da vas je veliko tu, ki ste svoje drage poslale na spermiogram, pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje. Rada bi svojega dragega mal potolažila s kakšno prijetno resnično zgodbico. Midva greva po enem letu... Pri nama pa je bilo tako, da sem se kar brez njegove vednosti odločila za samoplačniški spermiogram v PO pri dr. Merlu. Šla sem na pregled in me je peljal. Ko sem končala in sva se že vozila proti LJ sem mu omenila, da je čez mesec dni on na vrsti... Malce mu je bilo bad a se je sprijaznil. Dan D sva prišla na kliniko. Dr. Merlo nama je dal lonček in naju poslal v sobico. Tu sva se z dragim spogledala in padla v krohot. Meni je bilo tako smešno ker je bil tako nebogljen, on pa se je smejal zaradi zadrege. Ko je bilo vsega konec sem lonček s semensko tekočino odnesla v gin. ordinacijo. Za seboj zaklenila in ključe izročila dr. Merlu. Potem smo se zmenili, da bomo kontaktirali po tel. Zelo ljubeznivo mi je dal svojo GSM številko. POtem sem ga poklicala: Rekel mi je, da je s "plavalci" vse v najlepšem redu in da morava samo pospešeno . Upam, da sem ti kaj pomagala- če ni že prepozno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?