Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spermiogram - vprašanje 12.6.2007 14:17:06
|
|
|
|
sonček33
|
Midva sva bila sicer v lj, ampak sva to uredila kar tam. torej ga je tam dal in ne prinesel. pa saj to ni nič takega.
|
|
|
|
RE: Spermiogram - vprašanje 12.6.2007 14:46:12
|
|
|
|
*ajetam*
|
midva sva bila tudi v ljubljani. in kolikor e meni znano so rekl ali sem nekje prebrala da sploh ne sme prinesti sema od dama. verjetno zato, ker se potem kvaliteta sperijev veliko poslabša... tako da bo po moje najbolje da odda seme kar tam. sej ni tako hudo. mojemu je sicer vedno bilo neprijetno samo greš lahko ti z njim in je zadeva veliko bolj prijetna za njega
|
|
|
|
RE: Spermiogram - vprašanje 12.6.2007 15:05:14
|
|
|
|
karamela
|
Vsekakor je potrebno sperminogram oddati direktno v G ambulanti, ker material takoj pregledajo. Z vsako minuto oz. uro so spermiji manj aktivni in ne bo pravega rezultata oz. izvida.
|
|
|
|
RE: Spermiogram - vprašanje 12.6.2007 19:58:14
|
|
|
|
honka
|
Hvala lepa za odgovore. In ja, tudi sama sem že slišala, da je boljše, da tam zadevo opravi. Bomo že, če so vsi drugi....
|
|
|
|
RE: Spermiogram - vprašanje 12.6.2007 20:10:38
|
|
|
|
honka
|
A ja, pa še to: a lahko grem jaz zraven? In prosila bi tiste, ki poznate MB ambulanto, da mi poveste, kako to tam izgleda. Hvala. Malo sva nervozna, zato takšna vprašanja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?