|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram
3.4.2007 10:56:19   
Anonimen
Ojla!

Sm začela kr novo temo. A mi lahka prosim povete za celjsko območje, kje se da opravit spermiogram da lahka s seboj prineseš seme? Ker v celjski bolnici majo ful dolge čakalne vrste pa še s seboj ne smeš prinest semena.
Če se da to mogoče kje na celjskem pri kakšnem zasebniku opravit? Pa še to me zanima če od dr. reša veljajo izvidi za celjsko bolnico pa kolk dolgo je treba pri njemu čakat?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram
3.4.2007 12:12:35   
DaisyE
Pri Rešu si ful hitro na vrsti, tako na napotnico, kot samoplačniško.
Če bo spermiogram pokazal problem, se bosta itak mogla dat v eno neplodnostno ambulanto, kar pomeni, LJ, Reš ali MB. Vsaka od teh ambulant pa upošteva svoje izvide in spermiogram pri moškem naredi vsak svojega, ker je to tako hiter pregled. Zato razmisli, kje se bosta zdravila in potem pojdita tja. Če bo spermiogram BP, bo pa tvoja ginekologinja na podlagi tega odločala o nadaljnjih postopkih pri tebi. Če s klomifenom ne bo uspelo, bosta spet napotena v neplodnostno ambulanto, zato spet, najbolje da naredita spermiogram tam, kamor mislita se potem tudi zdravit it. (upam, da sem vsaj približno jasnauser posted image ).

Če hočeš pa samo na hitro izvedet, kaj je s tvojim, pol bo pa Reš najbolj hiter. Vsaj mislim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 12:27:45   
Anonimen
Sem naročila oba pri dr.Rešu in prideva na vrsto maja. Kak pa poteka pregled pri dr. Rešu men je kr mal nerodn prvič ker sem navajena svoje ginekologinje, drugič pa ker ma baje včasih kake pripombe.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 13:05:12   
BaByGiRl
Edina pripomba k jo je dal, da me je user posted image , je bila, ...ja, gospa, pojdite mu pomagat, da se ne bo sam trudil user posted image . Pa sem šla. Ta ordinacija je nasproti zobozdravnika, vrata za 'zbiranje sperme' pa so tudi blizu in je mogoče mal čudn filing k te gledajo ko greš noter. Meni je bilo popolnoma vseeno. Nisem tak tip da bi me kar tako spravilo v neroden položaj.
Pregled je bil čist ok. Men je blo full ok, k je moj lahko zraven gledal. Moj pregled je bil skoraj tak kot pri mojem G, sam da več vidiš in izveš. Zanj je bilo pa malo neprijetno, ko mu je rekel, naj da dol hlače in ga pretipal, pa ko je pregledal potenco, je moj user posted image , ker ni vedel zakaj mu je vstal user posted image user posted image user posted image . Men je blo čist ok. Pa obravnava te kot osebo in ne kot številko.
Mislim, da ti ni treba nič skrbeti. Le korajžno, saj je po svoje zelo zanimiva izkušnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 16:04:21   
Anonimen
Kakšen ultrazvok pa opravi vaginalni ali trebušni?

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 17:18:42   
DaisyE
Pri nas je bilo tako, da je šel prvič moj sam. Je blo isto kot pri Baby. Najprej ga je poslal, da da seme, potem mu je pretipal moda. Seme pred tabo da na mikroskop, da takoj vidis, kaj dogaja, pa se razlozi ti. Potem te navadno naroci na kontrolni spermiogram, vsaj našga je. Takrat sem šla jaz zraven in je blo spet isto kot pri Baby - ko ga je poslal, da da seme, je še mene takoj nateral, naj mu grem pomagat. user posted image  Mene takrat sploh ni pogledal, ampak me je šele potem, ko sva prišla naslednjič na prvi razgovor za umetno. Naredil mi je pa vaginalni UZ. Čisto normalen pregled. Nič hudega. Je pa menda kar stručko, pravijo, da hitro vidi, tudi če je z žensko kaj narobe.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 15:57:18   
Anonimen
Midva greva zdej oba rešu a to pomeni da morma skoz tja hodit al se lahka greva drugam zdravit v primeru da nebi blo vse v redu. 

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2007 16:00:13   
Anonimen
Se pravi da izvidi ki jih Reš izda ne veljajo drugje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2007 16:07:22   
lumpika25
V leonišču ne veljajo izvidi Dr.Reša!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 11:17:52   
Anonimen
Kaj pa kje v celjski regiji veljajo?

(odgovor članu lumpika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 11:43:23   
Anonimen
v sloveniji maš 3 centre za nelodnost: mb, lj in reš oz postojna. kO SI ENKRAT V POSTOPKU ZA NEPLODNOST (ups, črke pardon), delaš spermiogram v tistem centru, ko se prijaviš, saj samo ta spermiogram velja za njih. edino Reš sprejme spermiogram lj ali mb.
Če še nisi v nobenem centru, je vseeno kje delaš spermiogram, saj za vsakega navadnega G, veljajo vsi spermiogrami, narejeni kjerkoli v sloveniji. ko pa se boš enkrat odločila za postopek, bo pa tvoj itak moral ponovo na spermiogram in sicer v tistem centru, ko se bosta odločila. pa svojim možekom kar povejte, da se je treba pač navadit. če imate probleme, bo to mogla bit kar praksa.

komot lahko zdaj greš k rešu preverit seme, komot lahko njegove izvide neseš v celje k svojemu G ali kamor koli. Lahko greš na spermiogram tudi v lj oz leonišče in njihove izvide prineseš kateremu koli ginekologu.

Punce imajo prav, ko pravijo, da Reševi izvidi niso veljavni za leonišče, vendar četudi zdaj gresta v leonišče oddat seme, bosta mogla to še vsaj enkrat naredit, ko bosta dejansko v postopku, saj bo do takrat poteklo preveč časa. zato pa pravim, da se morajo moški kar navadit.

Še en odgovor na tvoje vprašanje. lahko zdaj gresta k REšu na pregled in tudi v postopek, in če vama ne bo všeč, lahko kdaj koli odideta drugam v drug center. nisi na nobenega vezan, izvidi vse veljajo vsepovsod, edino spermiogram ne velja pri vseh. to pa je najmanjši problem. lahko gresta zdaj v lj ali mb in ker so tam čakalne dobe veliiiiike, se lahko še vmes prijavita pri rešu. imaš veliko varijant, vendar če sta na začetku vsega in če sta mlada, ti jaz vseeno priporočam, da se prijavita v lj ali mb.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?