Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 28.4.2007 15:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo med drugim tudi zaradi tega menjali voziček, ko smo ugotovili v enem drugem vozičku, koliko ta lok pomeni naši tamali. Samo glavni razlog za menjavo je bil drugi, vseeno pa je to, da loka ni, veliko pripomoglo k dokončni odločitvi o menjavi.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 28.4.2007 19:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vozičkov brez loka sploh gledala nisem.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 7:15:36
|
|
|
|
Maleal
|
Se strinjam s Splišni.
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 21:58:37
|
|
|
|
Lejči
|
no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 29.4.2007 22:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lejči no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni Ko je bil večji, ni želel biti nagnjen naprej, ga ni motilo, da mora bit skoz nazaj naslonjen?
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 30.4.2007 11:18:47
|
|
|
|
lenika
|
Jaz mu pase toliko razrahljam, da se lahko nagne naprej in je zadovoljen. Dokler smo pa imeli pase zategnjene, mu pa ni bilo najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: Speedy, varovalni lok-večji otroci 30.4.2007 22:21:35
|
|
|
|
Lejči
|
naše ni motilo, res pa ni bila preveč tesno pripeta. uporabljali smo ga kar dolgo. ne vem, verjetno je odvisno od otroka. punce so enkrat pisale tudi o predelavi speedya, kako so si ga prilagodile in so bile potem z njim še bolj zadovoljne.kakorkoli se boš odločila, ti želim uspešen nakup
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?